2022. október 08., szombat

Santos: Ganso és Danilo is marad

-

Az elmúlt napokban több hírportálon is olyan hírek jelentek meg, miszerint a Milan első számú kiszemeltje már nem Paulo Henrique Ganso, hanem csapattársa, Danilo Luiz da Silva, azonban a Santos elnöke határozottan kijelentette, hogy egyik játékosa sem távozik a nyáron.

”Úgy vélem, hogy Ganso legalább az év végéig nálunk marad, mivel velünk lehetősége van klubvilágbajnoki címet nyerni. Mi szeretnénk, ha utána is itt maradna, de elismerem, hogy januárban akár a távozás mellett is dönthet Ganso.” – nyilatkozta Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro.

Az ügynek újabb fordulatot adott Ganso egy korábbi nyilatkozata, amelyben tagadta, hogy januárban a Milanhoz szeretne igazolni.

A piros-feketék azonban egy másik tehetségre is kivetették a hálójukat. A Milan kívánságlistáján szerepel a Santos 19 esztendős középpályása, Danilo is, aki remek szezont tudhat maga mögött, és a védelem jobb oldalán is megállja a helyét.

”A Benficától kaptunk ajánlatot érte, de visszautasítottuk. Részt veszünk a Klubvilágbajnokságon, és Danilóra meghatározó játékosként számítunk ezen a versenyen.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

27 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Azért milyen érdekes, hogy a Real Madrid pár hét alatt megszerzi a Santos legértékesebb játékosát, Neymart (most az mindegy, hogy mikor csatlakozik hozzájuk, a lényeg, hogy megszerzi), mi meg lassan 3 éve keresünk valakit, akit nagyjából egy éve meg is találunk, majd… a nagy semmi a szokásos tiszteletkörökön kívül (“egy megvalósult álom lenne a Milanban játszani”). Nyilván van még két hónap, hogy leigazoljuk, de ez az időnkénti sz*rakodás, ami a legjobban idegesít. Egy AC Milan azért lehetne határozottabb is. Ha tudunk 10 perc alatt egy Ibrahimovic-Robinho csomagot megszerezni, akkor elvárható lenne szerintem, hogy egy Ganso-igazolást mondjuk 2-3 hónapon belül realizáljunk. Ha lassan fél éve a kijelentéseket követően jönnek a cáfolatok, majd azok cáfolatai, akkor az azt jelenti, hogy nem csinálunk semmit vagy sok mindent, de minimális hatásfokkal. Tegnap hallottam, hogy Berlu állítólag az utóbbi egy évben 34 millió €-t költött nőkre… Ha csak 4-et költött volna, de a többit a Ganso-transzferre szánja, már a miénk lenne a srác. Remélem, nem arra fogunk várni, hogy majd csak enged a Santos, mert jelenleg mi vagyunk lépéskényszerben, nekünk kell egy irányító.
  Ezek szerint Lucas már felejtős? Csak azért, mert ha a Santos ennyire szórakozik velünk, akkor körül lehet nézni máshol is. Brazília eléggé terjedelmes ország.

 2. Szerintem pedig pont, hogy jobb ez a sakkozás, mert lásd Ibra. Kölcsönvettük, majd most megvettük 24 millióért és SEMMIVEL nem jobb vagy rosszabb, mintha tavaly nyáron kipengettünk volna érte 50 milliót.
  A vezetők ezeket a pénzügyeket igen jól kezelik, és nem hiszem, hogy a csapat egy Ganson fog múlni ősszel. Januárban meg úgyis jönni fog valamelyik.
  És lehet a Real Madrid gyorsan nyélbe üti az üzleteit és ki is dob több tíz millió eurót az ablakon, amit a mi csapatunk jelenleg nem engedhet meg magának.

 3. Én viszont azt mondom, hogy felejtsük el Ganso-t megy itt a tili-toli hol a labda kb. 100hírt olvastam már ezzel kapcsolatban és tele van vele a t…m..Inkább koncentráljunk Lamella-ra aki kiesett a Riverrel és olyan tehetségű srácnak nem perspektíva az argentin 2. vonal, valamint nem utolsó sorban 10-15milláért megszerezhető..

  • az lameLa. csak. egy “L”! 😉 amellett te sokat nézted utóbbi időben a river meccseit, h annyira vágod a fiatal argentin mekkora spíler?! a médiumoknak szükségük van sztárokra, a velük kapcsolatos cikkeikkel adják el az orgánumukat [ilyen celeb most neymar is, abszolút túl van misztifikálva..]. a dél-amerikai sajtó és sport-miliő besztárolja a játékosait [nyilván vmi valóságalapja van is], s aztán várja a megfigyelőket, ügynököket – akik vásárolnak/perkálnak. jóllehet bmilyen srác minden meccsét egy ügynök sem láthatja.
   a másik, h lamela csak 18 éves, ő rá már kora és [mentális és effektív] tapasztalata miatt sem lehet 1 bl-győzelemre törő terra-csapat karmesteri pálcáját bízni.

   s mé’ kell fikázni a vezetőséget, meg degradálni – h rég nem költöttünk egyben nagy összeget 1 játékosra az utóbbi időben?! 1részt tudatlan vagy, másrészt 1 vak fiatal.
   ganso konkrétan arra vár, h az olasz szövetség jövőheti ülésén megvizsgálja a több olasz klub által 1ről 2re emelt non eu-s játékosok vásárlására irányuló kérvényét. olybá tűnik [azt sugallják….], h most hajlik a változtatásra a szervezet, akkor pedig lehet egyből checkolni a 10es brazilt.
   nem sokkal utána csak meglesz taiwo-nak is az a kurva passport, s akkor pedig még danilo-t is megvesszük.

   nem kell fosni! 😉 🙂
   [negatív és pesszimista csak 1 magyar, de mi olaszok vagyunk!]

   kokain

   dac

   • Úgylátszik nagyon elvakít téged valami hogy nem látod a fától az erdőt! Az a játékos aki 20millió pluszos az nem lesz Milan játékos, ha csak nem világsztár akit szinte fillérekért meg lehet venni (Ibra) Nem is értem miért van mindenki rákattanva erre a Gansora mikor EU-ban is vannak hasonló képességű (vagy még jobb) játékosok! Az Inter meg már ajánlatot tesz majd Poli-ért….

  • jó eszmefuttatás. és sztem ennek van legkomolyabb valóságalapja a jövőt illetően..

   egyébként, ha a neymar, ganso, danilo-hármasért kitömik a santos főnök zsebét [effektíve a klubét], akkor el fogja őket engedni; vhogy csak meglágyul! 😛 a barca-santos fináléra pedig majd beállít 3 fiatal tehetséget a helyükre, ill kinevel addig újakat.

   😀

 4. —————Abbiati——————-
  Abate—Nesta—T.silva—–Taiwo
  —-Boateng—–Poli——-Bale——
  ————–El Shaarawy————-
  ———–Pato——Paloschi———
  Egy ilyen csapatot el tudnék képzelni és ebbe már csak egy Andrea Poli És egy Gareth Bale szükségeltetik.Szerintem Poli megálná a helyét Pirlo szerepkörébe, pl. tavaly nagyon sokat tet hozzá hogy a Sampdoria bl indulási helyezést ért el, és hogy most kiesett az a serie a-ból meg lehetne szerezni poton árért.
  Gareth Balere pedig rá kéne szánni egy nagyobb összeget de ha ez megtörténne össze is állna a csapat

 5. Davidka….. az a baj.. h te leírsz egy olyan csapatot…. ami még legalább 100 millát igényelne…… és kihagysz olyan embereket… akik szinte tuti kezdők…. hisz nem azért vettük őket h padozzanak (Ibrára gondolok)….. és ha pirlo szerepkörére szánsz valakit…. akkor ne KVK-nek tedd be a keretedbe….

  ez egy reálisabb keret…
  —————Abbiati——————-
  Abate—Nesta—T.silva—–Taiwo
  ————–Essien—————– (ide érzésem szerint kell valaki… essien nem rossz)
  —-Boateng——-Emanuelson–
  ————El Shaarawy———– (vagy Ganso)
  ——–Pato———Ibra———–

 6. Itt nem a vezetöséggel van a baj hanem azzal hogy ien nyomorék csapatok pl:Chelsea aki áron felül veszi a játékosokat és nem saját erőből van pénzük hanem ien orosz nyomorék miatt…Torres is 60millio és rug 1gólt..huha nagy üzlet emberek…:)
  2év mulva meg eladják ien 20millkáért..bekéne már télleg hozni azt a fair play témát vagy mit:D
  Eléggé iritálo kezd már lenni hogy pénz,pénz,pénz…miért nem lehet okosan pénzt költeni?
  ien nyomorék Pastore-t akarnak 50millioért eladni?haggyuk már…és csak ien debil klubok adnak ennyi pénzt érte mint a Chelse meg a City..sose érnek el semmit de a pénzt azt adagolják bele a csapatba!undorito csapatok…
  Paloschi-t kár leirni nézd meg a miko nálunk játszott…akkor már többet nyujtott a pályán mint a mostani fél középpályás keretünk..

 7. Ibrát tudtommal még nem vettük meg vagy is hivatalos bejelentést még nem olvastam
  100 milliót???, itt csak Balet kéne megfizetni
  Essien úgyse fog eljönni a chelseaből!
  Poli megállná a helyét tavaly ősszel téma is volt az ő leigazolása ha vezetőség is úgy gondolta hogy érdemes leigazolni akkor nem lehet rossz játékos, és az u21-es válogatottba együtt játszanak El Shaarawy-val! Mindenkinek megvan a maga véleménye, szerintem nem járnánk rosszul vele!

 8. Én teljesen egyetértek az OKOS pénzköltéssel, hiszen Ibrával, Robinhoval, T. Silvával és Patoval is kurva nagy üzletet csináltunk, ami kijött 60 milka alatt. Most azzal, hogy Gansot megvennénk 40-50 millióért nem lenne vmi nagy húzás, ha már ennyi pénzt költünk, miért nem Fabregasra, Schweinsteingerre vagy Balere? Ők a véleményem szerint megérnek ennyit.(talán Bale nem….). Szóval a City és a Real azért nem nyer semmit se, mert eléggé szar a légkör. Ha például 2-3 hónapig rossz formába vagy, ne várd, hogy segítenek rajtad…..Venni fognak egy vagyonért egy másik játékost. (nem feltétlenül jobbat). A Milán végre teljesített, hogy miért, mert itt jó a légkör, sokkalta jobb, mint a Realba… Nem véletlenül halljuk a játékosainkat(Onyewu kivételével) Patot, Silvát, Ibrát, Cassanot nyilatkozni hogy maradnának….. Röviden ennyi

  Forza Milan

 9. Azért van itt pár furcsa elképzelés. Például Paloschi-Pato csatársor… Ibra meg majd padozik évi 10 milláért mi? 😀

  Vagy Poli a kezdőben? Jelenleg még a kieső Sampdoria kezdőjébe is kevés…

  Bale elvileg ugyanazt a posztot játssza mint Urby. Tény, hogy jobb nála (vagy inkább gyorsabb) de nincs posztja a Milanban.

  El Shaarawy azt hiszem a fórum új sztárja lesz. Mindenki a kezdőbe követeli majd. Tavaly ilyen volt Montelongo, Dídac, Merkel, Strasser és Urby, korábban pedig Aidiyah. Amíg még nem láttuk játszani, addig ne akarjuk máris a kezdően látni. Majd az AUDI kupán..

  Adjuk fel Ganso leigazolását? Aztán miért? Nem véletlenül alkudozik Galliani. Meggyőződésem, hogy az élcsapatok közül mi taktikázunk a legszebben. Nem sokan hozták volna el Ibrát és Robinhot és Boatenget 50 millió alatt… Mivel a kopasznak kell a srác, ezért még a nyáron Milan-mezben fog pózolni egy AUDI előtt. Ha Allegrit is megkérdezi, akkor Hamsik is. 😀

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS