Cesare Maldini Hamsikot favorizálja

9

Az AC Milan egykori legendás játékosa, Cesare Maldini szerint a piros-feketék remek vásárt csinálnának Marek Hamsikkal, és vele újra Európa élére kerülhetnének.

”Úgy gondolom, hogy Hamsikkal a soraiban a Milan újra sikeres lenne. Marek remek teljesítményt nyújtana a piros-feketéknél, de ez csak az én személyes véleményem,” – nyilatkozta Maldini a CalcioNapoli24-nek.

”Kétség sem férhet hozzá, hogy Hamsik nagyszerű játékos, és jól beleillene a Milanba. Ő egy igazi atléta alkat, aki sokat fut, és mindig veszélyesen érkezik a kapu elé. Fizikálisan elég erős, és középpályásként is gólerős. Azonban hangsúlyozni szeretném, hogy nem tudom a Milan átigazolási terveit.”9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ezt addig nem tudhatod amíg nem szerezzük. Szerintem jó igazolás lenne, de annak ellenére, hogy irányítóként is bevethető én inkább visszavontabb pozícióban számítanék rá. Egy Ganso+Hamsik nem lenne gyenge vétel. Ráadásul akkor már 3 kreatív emberünk lenne.

  Egyébként ha egy Maldini mondja, akkor az úgy is van. 😀

 2. Na látom itt vannak a dolgok meg megy a hezitálás h mi mennyi!Ebben a szezonban A Milan és Napoli meccseit rendszeresen követtem sőt az egész Seria A-t én azt gondolom h Hamsik a Vb-n is remekül játszott és a bajnokságban is nagyban neki köszönhették meg Cavaninak h jövőre Blben lesz a Napoli!Nem kel ez a felhő karcoló hajú?Vannak jobbak nála?Mondj 1et akiért versenybe lehetne szállni?Fabregas?Nem hiszem.Hamsik kiváló játékos az a másik h Laurentis 30M euróban határozta meg az árát.Annyit meg bőven megér a srác kiváló mutatókkal rendelkezik és fürge jó lövőteknikájú,passzolni is nagyon jól tud,Irányít és nem utolsó sorban védekezni is vissza ér és a támadásoknál is fenn van!Most vigyük el még a Real vagy a Chelsea le nem csap rá vagy valamelyik nagyobb csapat!Mert azért már egy Van Bommel-K.P.Boanteng-Hamsik kpval ott lennénk a toppon!Forza Milan!

 3. Én is olvastam, hogy 40 milliót kérnek érte, s ez azért durva. Kétség kívül jó játékosról van szó, be lehetne építeni, de ennyi pénzért nem hiszem, hogy elhozzuk.
  Én továbbra is az mellett vagyok, hogy Ganso nem kell ide: 1 válogatott meccs, sok sérülés, kevés játék a Santosban. Akkor már inkább a jóval olcsóbb Lamela.
  Amúgy szerintem az áruk miatt is, a kettő közül egy érkezhet csak!
  De ha már ilyen összegekről beszélünk, lehetne sokkal nagyobb nevet is igazolni, akik sikerre éhesek, sőt, pár esetben még olcsóbbak is: a Chelsea-nél nagytakarítás lesz (valószínű eligazol Lampard, Essien, Drogba, Malouda), az Arsenalból el lehet hozni Nasri-t, Realból Kaka-t és Canales-t, Cityből Tevez-t, a Bayernből Kross-t stb. S akkor még nem beszéltünk a kelet-európai csapatokról, ahol egy zsák tehetség van….
  A felsorolt játékésok (Kaka kivételével) mind sokkal olcsóbbak Gansonál, ráadásul szerintem jobbak is, erősebb bajnokságokban játszanak, ráadásul rendszeresen…

  Gabso, Pastore nem hiszem, hogy nekünk kellene…

  • 1, Lamela nem lenne jobb igazolás mint Ganso. Nekünk egy kiforrottabb játékos kell, és Ganso 21 éves kora ellenére nagyon érettnek tűnik. Sérülékeny az igaz, de Brazíliában minden meccsen kapott jó pár rúgást a lábára. A kevés válogatottság pedig nem mérce. Fiatal még, és Dunga az elmúlt négy évben szívesen nyúlt a kiöregedő kedvenceihez, míg a fiatalokat mellőzte.
   2, Hamsik nem ér 40 milliót, ez világos. Ugyanakkor van egy Gallianink, egy Berlusconink és 50 milliónk. Ha jön, akkor nem fogunk ennyi pénzt kifizetni, de biztos vagyok benne, hogy ha nagyon kell nekünk akkor megszerezzük.
   3, Csak nem egy kiöregedett Chelsea-reinkarnációt akarsz a Milanból csinálni? Maloudának nincs posztja Allegri rendszerében, Lampard szerintem kevés az olasz ligához, míg Essien tavaly annyi örömöt okozott a csapatának mint nekünk Antonini. Drogba nem lenne rossz, de ő egyfelől nem középpályás, így nem illik Hamsik helyett őt leigazolni, másrészt már nem fiatal.
   4, Nasri egy felfújt hólyag, nem gondolom, hogy rá lenne szükségünk. Drága lenne fizetéssel együtt. Kakáról már leírták a helyes észrevételeket, így rá csak annyit mondok nem kell. Canales-t ugye viccből írtad? Tevez az Inter felé megy (és csatár!), míg Kroos szerintem egyáltalán nem jobb mint Ganso.
   Nem azt mondom, hogy Ganso 100%, hogy beválna, de abban biztos vagyok, hogy nem lógna ki a Milanból, mert pont egy olyan típusú játékosra van szükségünk mint amilyen ő. Pastore pedig a Serie A-ban is bizonyította már a tehetségét, nem értem, hogy miért ne férne be a Milanba.

 4. Hogy a kérdéseidre válaszoljak:
  1. Lamela stabil játékos, ugyanakkora tehetség, mint Ganso, csak fiatalabb, és sokkal többet játszott. Nem poénból akarta őt is még 13 évesen megszerezni a Barca…
  2. Ha figyelembe vesszük a többi csapatot, akkor az az 50 milla nem sok, lásd Liverpool, Barca, Real, Man UTD stb. Sőt, nekik van akit eladni is, hogy még pluszpénzeket szerezzenek!!!
  3. A felsorolt játékosokat példaként hoztam fel, de véleményem határozott, sokkal olcsóbban jobbak, mint Ganso. Én Gansot nem egy meccsen láttam játszani, nem rossz, de nem vagyok benne biztos, hogy ő a tökéletes megoldás! Korához képest keveset játszott, s az európai foci azért fizikailag keményebb terhelést ad, mint a brazil…. s min tudjuk, elég sokat sérült!!!
  4. Canalest nem írtam viccből, jó játékos, van olyan, mint Ganso, csak mert Realban van, ezért nem szereti senki (én sem).

  Igaz, hogy írtam csatárokat is, de ne felejtsd el, hogy Allegri balszélsőt is keres, s értenél hozzá, akkor láthatnád, hogy Malouda balszélső, valamint Tevez csatár létire ott is tud játszani, továbbá irányítő is kell, és Tevez, Dorgba duó ott is játszik néha (nem is rosszul). Kross a modern futbal talán egyetlen igazi támadó középpályása, nem értem, hogy mi a baj vele, ráadásul a Bayern-nél nincs szükség rá…
  Lampard is tud balszélen játszani, de igazából irányító, Essien pedig kiégett a Chelseanel, szüksége van a váltásra, de véleményem szerint bárhova megy, tökéletes fog játszani vagy négy évig.
  A télen mindenki szidta Van Bommel leigazolását (nem Milan szint, kiégett vén róka), s lásd, tavasszal az egyik legjobbunk volt, például Seedorf mellett (az más dolog, h See egy új szerződésért hajtott…)

  S azt se felejtsük el, hogy 2007-ben milyen öreg Milan nyert BL-t… Nem kell elfelejteni az öregeket…

  Mielőtt bárki félreérteni, nem az a vágyam, hogy a Milan nyugdíjas klubbá váljon, csupán egy-egy játékos ellet érveltem, illetve mondjuk egy ellen!!!