Ügynöke szerint El Shaarawy a Milané

13
Stephan El Shaarawy ügynöke azt állítja, hogy ügyfele hivatalosan már a Milan alkalmazásában áll.

A 18 esztendős tehetség pár napja tárgyal a piros-feketékkel, azonban a hivatalos bejelentés késik, bár Roberto La Florio úgy véli, nincs ok az aggodalomra, hiszen csak az orvosi vizsgálatok vannak hátra. „Ő már gyakorlatilag a Milan játékosa” – nyilatkozta La Florio, majd hozzátette: „A szerződése tiszta, és most csupán az orvosi tesztekre várunk. Biztos vagyok abban, hogy szép élete lesz Milánóban. A milánóiak a múltban már szerződtettek egy hozzá hasonló tehetséget, Alexandre Pato személyében, és véleményem szerint El Shaarawyval is hasonló üzletet kötöttek.”
Az egyiptomi és olasz állampolgársággal is rendelkező labdarúgót 10 millió euróért szerezte meg a klub, valamint a transzferbe bevonták Alexander Merkel játékjogát is, akinek a felét, 5 millió euróért ezentúl a Genoa birtokolja.
(Balogh Dávid fordítása)

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez már rosszul kezdődik, hogyha még még csak az ügynöke szerint a Milané. Én nem vagyok vészjósló, de …. már halottunk eléggé ilyet. Elvileg Lukas már téltől a miénk, de én nem láttam játszani a csapatban.

 2. Ha Merkelnél kétszer többet ér, nagyon jó játékosnak kell(ene) lennie. Szerintem a mostani Milan középpályás sorba belehetett volna építeni Merkelt, csak szemlélet kérdése. Sokat fut, mindig keresi a labdát, sokat ütközik, az igaz, hogy ideges, rutintalan és így sok rossz passza is volt, de ezt pár meccs alatt letudná, csak bizalom kérdése az egész.
  El Shaarawynál sokat gyomhat a latba, hogy olasz és kellenének olaszok a csapatba.

 3. Lehet én vagyok az egyetlen de engem Merkel soha nem kápráztatott el. Tudott futni és helyezkedni, azt hiszem ez egy fiatlanál a minimum, de nekem inkább a rengeteg technikai hibái maradtak meg. Reméljük fejlődik még és visszatér, erre a srácra pedig nagyon kiváncsi vagyok 🙂

 4. Nekem szinpatikus volt Merkel az izgulós félre passzolásaitól eltekintve. Természetesen ahogy acm1962 mondta ezt ki lehet nőni. Nem ismerem ezt az Stephan El Shaarawy gyereket de most van egy megérzésem miszerint egy nagy halat fogtunk ezzel a bisznisszel. Alig várom már a következő szezont. Érdekes, hogy amíg a szezon ment addig az átigazolási pletykákat és időszakot vártam és most pedig fordítva. Egy szurkoló sosem elégedett, ezért a csapatnak és a stábanak is folyamatosan bizonyítania kell rá termetségét. Remélem ezt Stephan El Shaarawy is fogja bizonyítani a szurkolóknak.

  Forza MIlan!!!

 5. Ha beválik ez a srác…..hosszú évekre megoldhatja a gondjainkat….. legalábbis 1 poszton biztos….. csak allegri ne csinálja az vele mint Urbyval és Didacal …

  • Reméljük Allegri szerint is érettebb lett Urby és játszatni fogja folyamatosan akár csak ezt az j srácot. Bár Allegrivel kapcsolatban kétlem ezt.
   Köszi lalinho.

 6. Taarabtnak jobban örültem volna.Öt néztem már tavaly is és remek játékos.Ennyiért öt is elhozhattuk volna.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet