Vaklicit dönt Astori sorsáról?

5

Továbbra is bizonytalan Davide Astori sorsa. A 24 éves hátvéd játékjogát a Milan, valamint a Cagliari közösen birtokolja, és ha a két klub nem tud megállapodni péntek délután hét óráig, akkor vaklicit dönthet Astori jövőjéről.

A licit során mindkét egyesületnek egy lezárt borítékba kell tennie az ajánlatát, úgy hogy közben nem tudhatják a másik által kínált összeget. A licitet végül a magasabb ajánlatot tévő fél nyeri.

Astori az elmúlt években meghatározó játékossá nőtte ki magát a Cagliari csapatában, így nem csoda hogy ragaszkodik hozzá a szardíniai klub vezetése, míg a Milannál szeretnék visszacsábítani őt nevelőegyesülethez, ahol újra együtt dolgozhatna korábbi mesterével, Massimiliano Allegrivel.5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Astori hasznos tagja lehetne csapatunknak…. hisz Nesta sem lesz örökké fiatal….(sajnos) a vaklicitben elég nagy a rizikó…. Én azt mondom állapodjunk meg a Cagliari-val még a licit előtt….

  2. Szerintem 6-7 milláért el lehetne hozni a liciten, de remélem Gallianiék hamarabb lerendezik az ügyet. Jövőre már nagy szükségünk lehet rá ,mert Nesta és Yepes is ki fog esni nagy valószínűséggel.

  3. mi ez a hüly*ség? egy cagliari akarja megmondani kié lesz a játékos? mi vagyunk a bajnokok, majd mi eldöntjük köszi 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet