Mauro Tassotti szerint Davide Astori elég érett ahhoz, hogy a Milanban szerepeljen.

Thiago Silva és Mario Yepes a Copa Americán lesznek, Philippe Mexes sérült, Sokratis Papastathopoulos és Nicola Legrottaglie távoznak a klubtól, így csak Daniele Bonera és Alessandro Nesta lesz bevethető a felkészülés első hónapjában belső védő poszton.

A hírek szerint a Milan azon dolgozik, hogy még egy középső védőt igazoljon, aki nem más, mint Davide Astori. A jelenleg a Cagliari csapatában szereplő játékos tulajdonjogát a két klub birtokolja, 50-50%-ban.  Már a tavasszal is jelent meg hír arról, hogy a Milan szeretné visszaszerezni egykori játékosát.

A Milan másodedzője, Mauro Tassotti a következőket nyilatkozta az ügy kapcsán:„Úgy gondolom, hogy Astori készen áll a Milanra. A válogatott keretnek is a tagja, szóval ő már egy kész játékos az olasz bajnokságban. Már bizonyította, hogy megfelel az elvárásoknak.”- mondta Tassotti a Milan Channelnek szerda délután.

Astori a Milan utánpótlás csapataiban nevelkedett, 2001 és 2006 között játszott a különböző korosztályoknál. 2006 –tól 2008-ig kölcsönben szerepelt alsóbb ligás csapatoknál, majd 2008-ban került a Cagliarihoz.

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Jó lenne 🙂 szerintem elég lenne Nesta,T.Silva,Mexes,Yepes,Astori.. Bonera nem kell ha jön Astori.. max ifiből felhozunk valakit ha mind a 6!! középsővédőnk lesérülne..

  2. Remélem NEM T.Silva távozásának lehetőségére készülnek egy újabb középső védő megszerzésével. Amúgy üdvözlöm az ötletet, hogy egy eredeti olasz Milan nevelést tudhatunk majd a csapatunkban.

  3. silva nem megy sehova, astori pedig egy igen tehetséges védő. nem is árt mivel mexes még októberig nem játszhat. de én amúgy is inkább astorit játszatnám mint mexest

  4. Hozzuk vissza, de lenne egy kérdésem Albertazzit mikor építik be a nagy csapatba? szerintem sajnos az elkövetkezendő 3-4 évben kölcsön fogjuk adni mivel ott van Silva, Mexes akik ugye nem öregek mint Nesta és Yepes ! én azt mondom jöjjön Astori, de viszont Bonera, Nesta, Yepes mehetnek, nem kell 6 középső védő :S inkább legyen egy Silva,Mexés,Albertazzi,Astori 4-es

  5. Yepes idén még tuti marad.. Nesta is vállalt egy évet.. Jövőre már elképzelhető a Silva,Mexés,Astori,Albertazzi 4es, de idén még kizárt.. és emlékezzetek januárra.. silva felment középpályára és nem maradt 2 védőnk középre.. ezért szerintem minimum 5védő mindenképpen kell a posztra..

  6. helyes… jöjjön csak 🙂 olasz fickó…. én még azt a criscitot is megvettem volna…. olasz is tehetséges is….csupa +

    • Egyetértek veled Karesz. Zolinagy ls Olimpic meg csak viccelődjön tovább. Ibrát nem különösen kedvelem de azért erős szint különbség van Ibra és Boriello között. Ezt nehéz nem észre venni akár kinek is….

  7. Én egy ilyen Milan védelmet szeretnék majd látni:: Darmian (Palermoval van közös tulajdonban jobbhátvéd és belső védő a volt Milan Primavera csapatkapitánya) Astori-T.Silva- Albertazzi (Milan Primavera 71x-es olasz válogatott focista (U16-U20). Bonera meg maradjon volt egy rossz szezonja, de két lábas és a védelemben mindenhol bevethető, csak a padra vette a Milan.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet