2022. szeptember 29., csütörtök

Astori visszatérhet a Milanhoz

-

Mauro Tassotti szerint Davide Astori elég érett ahhoz, hogy a Milanban szerepeljen.

Thiago Silva és Mario Yepes a Copa Americán lesznek, Philippe Mexes sérült, Sokratis Papastathopoulos és Nicola Legrottaglie távoznak a klubtól, így csak Daniele Bonera és Alessandro Nesta lesz bevethető a felkészülés első hónapjában belső védő poszton.

A hírek szerint a Milan azon dolgozik, hogy még egy középső védőt igazoljon, aki nem más, mint Davide Astori. A jelenleg a Cagliari csapatában szereplő játékos tulajdonjogát a két klub birtokolja, 50-50%-ban.  Már a tavasszal is jelent meg hír arról, hogy a Milan szeretné visszaszerezni egykori játékosát.

A Milan másodedzője, Mauro Tassotti a következőket nyilatkozta az ügy kapcsán:

„Úgy gondolom, hogy Astori készen áll a Milanra. A válogatott keretnek is a tagja, szóval ő már egy kész játékos az olasz bajnokságban. Már bizonyította, hogy megfelel az elvárásoknak.”- mondta Tassotti a Milan Channelnek szerda délután.

Astori a Milan utánpótlás csapataiban nevelkedett, 2001 és 2006 között játszott a különböző korosztályoknál. 2006 –tól 2008-ig kölcsönben szerepelt alsóbb ligás csapatoknál, majd 2008-ban került a Cagliarihoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hozzuk vissza, de lenne egy kérdésem Albertazzit mikor építik be a nagy csapatba? szerintem sajnos az elkövetkezendő 3-4 évben kölcsön fogjuk adni mivel ott van Silva, Mexes akik ugye nem öregek mint Nesta és Yepes ! én azt mondom jöjjön Astori, de viszont Bonera, Nesta, Yepes mehetnek, nem kell 6 középső védő :S inkább legyen egy Silva,Mexés,Albertazzi,Astori 4-es

  2. Yepes idén még tuti marad.. Nesta is vállalt egy évet.. Jövőre már elképzelhető a Silva,Mexés,Astori,Albertazzi 4es, de idén még kizárt.. és emlékezzetek januárra.. silva felment középpályára és nem maradt 2 védőnk középre.. ezért szerintem minimum 5védő mindenképpen kell a posztra..

  3. Én egy ilyen Milan védelmet szeretnék majd látni:: Darmian (Palermoval van közös tulajdonban jobbhátvéd és belső védő a volt Milan Primavera csapatkapitánya) Astori-T.Silva- Albertazzi (Milan Primavera 71x-es olasz válogatott focista (U16-U20). Bonera meg maradjon volt egy rossz szezonja, de két lábas és a védelemben mindenhol bevethető, csak a padra vette a Milan.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS