2022. december 03., szombat

Oddo megfelelő ajánlat esetén távozna

-

Több játéklehetőségre számított az AC Milan olasz jobbhátvédje, Massimo Oddo, aki a remek szezont produkáló Ignazio Abate miatt csak elvétve léphetett pályára.

”Azt vártam, hogy legalább 15-20 mérkőzésen pályára léphetek, de csak 7 alkalommal kaptam lehetőséget. Ha alkalmam nyílik elhagyni Milanellót, akkor át fogom gondolni, ha nem kapok ajánlatot, akkor maradok, és keményen fogok dolgozni.”

A 34 éves játékos 2007-ben a Lazio csapatából érkezett a Milanhoz, és egy szezon erejéig kölcsönben a Bayern Münchenben is szerepelt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem lennék ellenére ha távozna Oddo. 34 éves, megkopott és lassú ebbe a csapatba. Persze adott egy gólpasszt még Ibrának a bajnokságban,de az a helyzet hogy lassan zár vissza és egy ügyesebb támadó vagy lefutja, vagy forgatja szegény ipsét össze-vissza. Az igazán jó formát amit tudott, azt akkor mutatta, amikor a Bayernből visszajött az egyik év januárjában és egy félévig jó volt a játéka viszonylag. Hiába ez kevés ide szerintem. Nem lenne rossz ha valaki megvenné, mert egyszerűen értelmetlennek látom az ő helyét a Milannál és legalább némi pénzt is kapnánk érte.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS