A Milannak nincs pénze Hamsikra?

17
Maurizio Zamparini, a Palermo mindenható elnöke a Radio 2-nek elárulta, véleménye szerint Silvio Berlusconinak, az AC Milan elnökének nincs elegendő pénze, hogy megszerezze Marek Hamsikot.

A nyár folyamán a lombárd egyesület számos alkalommal került összefüggésbe a Napoli 23 esztendős szlovák légiósával, azonban eddig minden érdeklődést cáfoltak a felek. Ezúttal a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini fejtette ki véleményét ez ügyben.

„Berlusconinak nincs elég pénze” – jelentette ki Zamparini a Radio 2-nek. „Ezenfelül úgy vélem, hogy De Laurentiis barátom nem lesz hajlandó megválni a legnagyobb értékétől.”
A szicíliaiak első embere beszélt saját játékosa, Abel Hernandez jövőjéről is, aki a 2010/11-es idényben robbant be a köztudatba. „Abel Hernandez abszolút nem eladó, ráadásul semmiféle üzletelésben nem vagyok benne, 20 millió euró alatt” – jelentette ki határozottan a presidente.
(Balogh Dávid fordítása)

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez hülyeség, nem olyan drága hogy ne tudnánk kifizetni, ugy beszél róla mint ha annyi pénz kellene a szerződtetésére mint Messire vagy Ronáldora. Azt igérték hogy egy jó játékos érkezik és jönni is fog és az is biztos hogy nem Hamsik lesz hanem egy tőle nagyobb és drágább játékos, akkor majd okoskodhat Maurizio Zamparini.

 2. Egy mondaton belül sikerült önellentmondásba keverednie: „Abel Hernandez abszolút nem eladó, ráadásul semmiféle üzletelésben nem vagyok benne, 20 millió euró alatt.” 1) Nem eladó. 2) Eladó, de csak 20 millió euro felett. 😀

 3. Látom Palermonak nincs pénze:D nagyon akarja hogy vki kifizesse azt az 50millkát Pastore-ra xD szánalmas ezaz ember..1x azt mondja hogy bundával vertük őket ősszel most nincs pénzünk kezd szánalmas lenni..:)
  Most olvastam 2007ben 100millio-t kerestünk a BL győzelemmel +Kaká 67 millio ez a Zamparini bevan rugva…
  De talán azért nemkölt annyit Berlu a Milanra mert miniszterelnök és nem néznék jó szemmel az olaszok hogy csak ugy feccolja bele a pénzt a csapatba.Ez Zamparini agyáig nemjutott el vagy csak az irigység beszél belőle hogy semmitse tud felmutatni ebben az évben.

 4. az a baj hogy nem értitek hogy mit akar igazi üzletember tudja hogy van pénze mindenki tudja nehogymár ne lássatok a dolgok mögé ezzel csak ugymond hergelni akarja berlu-t mert tény hogy nem szokott kiadni euro 10 milliókat játékosokért már nem egyzser hallottuk azt hogy nem bírja megvenni Pastore-t mert annyit ő nem költ stb. ez is egy stílus az üzleti életben megjegyzem hatékony

 5. Ugyanmár ez csak egyfajta rivális szítás szerintem. Mivel déli scapat a Palermo természetes hogy nem kedveli a Milan gátdáját mert észak olaszok. Nem kell foglalkozni egy olyan klubbal aki ha kikap egy meccsen akkor azonnal elküldik az edzőt és nem tudnak nyelni hogy nagyobb kiadásokra képes a Milan, mint ők….

 6. A múltkor meg akartuk venni, felnyomták az árát. Galliani azt mondta: fityisz. És most cukkolnak minket, hogy fizessünk érte egy vagon pénzt. Ezek tök hülyének nézik Galliani-t aki mindenkit szinte olcsón vagy ingyen szeretne megvenni?!

 7. ez megint egy olyan hír ami nem hír. Ki az a Zamparini is mi az a Palermo???
  Egy infantilis elnők, szürreális igényekkel: sem Hernandez sem Pastore a felét sem éri az elnök igényeinek.. Plusszban még megjegyezném hogy nem volt még olyan ex palermo játékos aki bárhol bármit elért volna…

  Szalóky ez megint értékelhetetlen, én elhiszem hogy te vagy a mIlan klub elnöke meg minden, de nem lehetne hogy csak elnökölj???? a goal.com minden ostobaságát elénk kell tárnotok???

  Forza Milan!!!

 8. szerintem minél több hír annál jobb mert itt meg lehet firtatni a dolgokat és én is kíváncsi vagyok hogyha egy kisgyerek eldob egy követ Nigériában akkor arról mi a véleményetek (ez egy hülye példa de szemléltető) rem érted

 9. baggio! A rovatnak az a címe, hogy “Napi pletyka”. Ennek fényében benne van, hogy a forrás hülyeségeket kürtöl világgá. Azt azonban hozzátenném, hogy minden, ami realizálódott valaha is a futballban (átigazolásokra gondolok elsősorban), anno pletykaként indult. Ez most nem ilyen hír volt, csak adott egy exhibicionista klubelnök, aki szeret butaságokat nyilatkozni. Ha meg még a Milant is belekeveri, miért ne lehetne itt is közölni? Elolvassa, aki akarja, jókat röhög vagy anyázik egyet, és – amennyiben akar – hozzászól a hírhez. baggio! Ez utóbbi nem kötelező! 🙂

 10. SZALOKY – kérlek ne vedd figyelembe, amit ,,baggio,, írt. A többség hála istennek tisztában van vele, hogy mi a pletyka és mi a hivatalos bejelentés közötti különbség, és ezen nem akadunk ki. Én személy szerint örülök neki, hogy ilyen sok hírt, pletykát, nyilatkozatot olvashatok ezen az oldalon. Sőt lehetne több is. Szeretek leülni meló után és végig olvasni mindent a kedvenc csapatomról. Hála istennek egyre kevesebb hírért kell más lapokra látogatnom. Tisztelem a munkátokat.

  Zampariniről meg annyit, hogy ez egy bohóc. 🙂 mi köze van neki Hamsík-hoz. Ő a napoliban játszik, nem a palermo-ban. Csak próbálja provokálni Berlusconi-t. Valószínűleg volt ajánlattétel Pastore-ra vagy Hernandez-re, amit alacsonynak talált, és azóta kötekszik velünk. nem tudom jól teszi-e. ha ennyire felviszi az árát a játékosonak, akik eddig semmit se nyertek, nem bizonyitottak eleget, senki se viszi el őket.. már pedig érezhetően az a célja, hogy eladja őket… kicsit túl falánk az ipse.

  Hamsík – szerintem tuti jó igazolás lenne. Szeretem a játékát. Fáradthatatlanul gyors, ügyes játékos. Igazi harcos. Én a válogatottban figyeltem fel rá a VB-n. Gyönyörű focit játszott a szlovák válogatott. Elverték a címvédő olaszokat 3-2-re és a Hollandok ellen is ők voltak a jobbak. ha akkor Skrtel a Liverpool védője, nem áll le vitázni a bíróval, nem kaptak volna gólt és nagy valószínűséggel kiejtik a későbbi VB ezüstérmest.
  Én Hamsíkot nagyon szívesen látnám Milan mezben, de persze csak Mr.X mellé és nem helyette. Mindenesetre jobb lenne, mint Witsel.