Witsel nem elég jó a Milanhoz, vagy mégis?

13

Olaszországi hírek szerint Axel Witselnek nem sikerült meggyőznie a Milan megfigyelőjét a tegnap lejátszott Törökország elleni válogatott mérkőzésen.

A piros-feketék képviseletében Ariedo Braida a helyszínen tekintette meg a találkozót, és arra a megállapításra jutott, hogy Witsel még nem áll készen arra, hogy Milánóba igazoljon.Az Európa-bajnoki selejtezőn végül nem bírtak egymással a csapatok, és Witsel a meccs egyik negatív főszereplője lett, miután a 74. percben kihagyott egy büntetőt.  Jelenleg úgy tűnik, hogy bár a 22 éves középpályásra fontos szerep hárul mostani klubcsapatában, de a Milanhoz még fejlődnie kell.

Időközben az olasz híreknek ellentmondva a belga Derniere Heure napilap arról számolt be, hogy a Milannál mégis igényt tartanak Axel Witsel szolgálataira, és megszületett a megállapodás a Standard Liege vezetőivel is.

Az ügyben végre megszólalt Adriano Galliani is, aki a Sky Sport 24-nek elismerte, hogy beszéltek a belga klub képviselőivel, amit a Standard Liege alelnöke, Luciano D’Onofrio (a lenti képen) is megerősített.

”Tegnap néhány órás megbeszélést tartottam a Milan képviselőivel,” – ismerte be D’Onofrio.

Az üggyel kapcsolatban végül maga az érintett, Axel Witsel is megszólalt.

”A jövőm? Örülök, hogy végre szabadságra mehetek. Hogy tudok-e valamit a Milan érdeklődéséről? Nem, de akkor sem árulnám el, ha igen.”

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. én nem szeretném hogy milanoba jöjjön, tudok hogy lerágott csont meg mindenki ezt mondja már hónapok óta de egy nevesebb ganso vagy lucas-nak vagy nani-nak jobban örülnék… de nem hülyék milanoba tudják mit csinálnak, várjunk augusztus végéig és hajrá kopasz!

  2. miért írjátok le Witsel-t??? Boatenget is nagyon sokan leírták, mégis sokak kedvence lett most, annyira vicc,h mindenki az előítéletekre alapoz csak. Szerintem nem lenne olyan rossz döntés Witsel főleg,h vkp. és elég technikás is.Ha Flamini páros lábbal rácsúszik vkire az mivel jobb??? Mindenkinek jár egy esély és ha hozzánk kerül, akk kiderül,h tud-e élni vele.(remélem igen :D:D:D )

  3. Hát azért nem egyetlen egy meccs alapján kéne ezt mondani, hogy nem elég jó…
    Na de ha nem elég jó akkor meg a megfigyelőkkel lehet baj mert idáig nem vették észre???

    • Pontosan. És itt az oldalon sokak csak 1 kihagyott büntető és 1 meccs alapján akarják megítélni. Röhej.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet