Robinho és Lucas egy sima edzésen – videó

13

Hollandia ellen készül a brazil labdarúgó-válogatott. Az edzőtáborozó keretben ott van a Milan két klasszisa, Thiago Silva és Robinho is (Pato még sérült). A keretben olyan játékosok is vannak, akiket a Milan figyelt, vagy jelenleg is követ egy esetleges igazolás okán. Így a keretben van Sandro (Tottenham),  Elano (Santos) és  Lucas (São Paulo) is (Ganso sérült).

Az alábbi edzésvideón Robinho és Lucas tart egy kis bemutatót.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Köszönjük a bemutatót! Ügyesek, de nem dekázgatni kell a kapu előtt, hanem beb***ni a kapus szeme közé. Egyébként meg félelmetes, miket tudnak ezek a srácok. Ezen mi meglepődünk, de Brazíliában ezt szerintem minden második srác tudja. Hát igen, nálunk Lisztest, Gerát meg Németh Krisztiánt fényezték, közben a braziloknál feltűnt egy Ganso, egy Neymar, egy Hulk, egy Pato, egy Lucas és a sort lehetne folytatni még vagy 100 névvel.

  2. Robinhonak nem a képességével, hanem a fejével van a baj. Sohasem tudja eldönteni mi a helyes. Ezért képtelen belőni a ziccereit.

    • szerintem talán inkább a helyezéssel van gond.. tud lőni, játszani, stb csak általában mindig a kapu közepére lövi.. mikor szélre lőttek akkor viszont gól lett 😀

  3. Robi azért nem volt olyan jó de rossz sem !!! 14 gól Ibra is és pato is annyit lőtt(bajniban) ha kicsit jobban koncentrálna akk simán 20 fölött lett vna idén is..

  4. Hm tetszetős játék szó ami szó. Nagyon örülnék ha ez a két játékos cspattárs lenne a Milanban. Robinho is szimpatikus nekem de ez a fiatal Lucas is jóó játékos ám nagyon:) Két zseni az tuti 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet