A fogadóirodák nem hisznek a BL-győzelmünkben

19

Barcelona jövőre is megnyeri a Bajnokok Ligáját, így a BL 1992-ben íródó történetében először megvédi címét – legalábbis a jelentősebb fogadási irodák legújabban megállapított oddsai szerint. A Milant nem tartják számon az esélyesek közt.

Alig néhány napja ért véget a sorozat, amelynek döntőjében a Barcelona 3-1-re legyőzte a Manchester Unitedet, máris rangsorolták a 2011/2012-es Bajnokok Ligája esélyeseit.  Az Unibet szerint is a Barcelona lehet az első BL-címvédő, hiszen a katalánok esetleges végső sikere fizet a legkevesebb, 3,4-szeres pénzt, míg egy másik spanyol csapat, a Real Madrid győzelme ötszörös nyereményt jelentene. Az idei döntő másik résztvevője, a Manchester United a harmadik a rangsorban hétszeres szorzóval, míg a negyedik Chelsea győzelmének 7,5 az oddsa. A Milan az ötödik a sorban, végső győzelme,  akárcsak a Cityé, 12,5-szörös pénzt hoz a fogadóknak.

A Bwin szerint is a Barcelona a legnagyobb esélyes (3,00), megelőzve a Real Madridot (6,00), a Manchester Unitedet (8,5) és a Chelsea-t (8,5).A Milan (15)  esélyeit a fogadóiroda  az Interrel és a Man. Cityvel azonosan ítéli meg, de pl. a Bayernt esélyesebbnek tartja (12).

A Bet365 is a Barcelonát tartja a legnagyobb favoritnak, csupán 3,5-szeres pénzt fizetne a sikerére, itt is a Real Madrid (6,00) a második, a Manchester United a harmadik (7,5), a Chelsea pedig a negyedik (8,5).A Milan végső győzelmét nem tartják valószínűnek az irodai szakértői, hiszen a csapatra 20-as  odsszal fizetnek, és az olasz bajnoknál jobbnak tartják az említett egyesületeken kívül a Manchester City esélyeit is, és ugyanígy (20) adják az Arsenalt és a Bayern Münchent.Érdekesség, hogy ennél az irodánál a Milant tartják a következő olasz bajnokság elsőszámú esélyesének, a csapat sikere 1,2-szeres pénzt fizet, az Inter győzelmére 1,375-szoros pénzt adnak.

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én azért megrakom a Milan-t mixen, mert szép összeget fog hozni a konyhára…
  2006: Olasz-bundabotrány, ex-juve játékos kórházba kerülése->mindenkinek rossz lelki- és kedélyállapot.
  2006: Olaszok VB-t nyernek!
  2007: Levonnak a Milantól 8 pontot, hátrányból indul a bajnokságban, Visszavonul Costacurta.
  2007: A Milan BL-t nyer!
  Na erről ennyit, hogy melyik csapatra mennyi az odds….

  • Az a csomó Milanos mez vásárlása kicsit túlzás! Jól megkérik az árát! 75, és 120 euro között mozognak az árak. Attól függ milyen mez, és hogy mit akarsz rányomtattatni. Legalábbis utoljára ezek voltak az árak Milánóban.

 2. 2007-ben ki számitott Milan sikerre?:)Senki….mégis mi lettünk a legjobbak!
  De ebböl a fogadási izéböl Barca jelenleg a legjobb,de a Chelsea mivel esélyesebb mint mi?:| azért mert van 1 bomba formába lévő Torres?:DDDDDD
  Kár a jővőről már most statisztikát irni mert kitudja meik csapat hogy erősődik a nyáron..De remélem jővőre miis okozunk meglepetést a BL-ben:)

  • Amig Ambrosini, Seedorf, Bommel es Gattuso-ra tamaszkodik a milan addig nem fog BLt nyerni sajna! BL-t akkor nyer majd a Milan ujra ha Az emlitett nevek mar a kispadra sem fernek fel. Ha az emlitettek helyett lenne egy Hernanes, Witsel, Ganso akkor mehetne a BL.

 3. 1994-ben a döntő után Faragó meg Hajdú Bé arról beszélgetett, hogy a meccs előtt fogadtak, és talán Faragó 3:1-et tippelt a Barcelonának. Nálunk akkor olyan jelentéktelen focisták maradtak ki, mint Van Basten, Baresi, Costacurta… Erről ennyit. Melyik az a barom fogadóiroda, amely bármelyik győztest ne a következő sorozat legnagyobb esélyeseként tartana számon?! Nem is kell, hogy favoritok legyünk. A lényeg, hogy továbbjussunk a csoportból, majd pedig a csúcsformát tavaszra időzítve elkészüljön a csapat. A BL-t 1992-ig nem tudta megnyerni a Barcelona, azóta meg pont annyit gyűjtöttek, mint mi. Éppen ideje lenne megszereznünk a nyolcadikat, mert már 4 éve nem nyertünk! 😀