Joe Jordan: a döntés Bale kezében van

28

Az AC Milan vezetői egy technikás baloldali középpályást keresnek, és az egyik legfelkapottabb név Gareth Bale, aki pont megfelel Massimiliano Allegri, és Adriano Galliani leírásának. Bale 183 cm magas, kék szemű, erős fizikumú, és kiváló lövő technikával, valamint uniós útlevéllel is rendelkezik.

Az üzletet azonban könnyen megakadályozhatja Bale magas vételára. A fiatal játékosért körülbelül 40 millió eurót kérne klubja, az angol Tottenham Hotspur. Reményt adhat viszont, hogy a csapat menedzsere nem zárta ki az esetleges klubcserét.

”Eligazol-e Bale a Milanba? Csak rajta múlik. Azt kell választania, amit szeretne.” – nyilatkozta röviden Jordan a Radio Manà Manà-nak.28 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. “Gyárá, gyárá, gyárá!” Ha jön, újabb elem kerül a puzzle-unkba! Remélem, akarja vinni valamire. Persze bohóckodhat az EL-ben is, ha akar… Szerintem jönni fog. Hát lehet az AC Milannak nemet mondani?
  A másik dolog, hogy ezek az igazolások azért is fontosak, mert az a kiszemeltünk, aki esetleg hezitálna, ha megnézi a csapat játékosait, akkor látja, látnia kell, hogy egyértelmű, mire megy ki a játék: amúgy napoleonosan leigázni Európát. Ha Gareth Bale is ideigazol, akkor szerintem nem mernek majd támadást vezetni ellenünk a mi bal oldalunkon. Ki az a hülye, aki megpróbálja leküzdeni Bale-t, hogy aztán – amennyiben a terv első része sikerrel zárul – Taye Taiwo ölelő karjaiban kössön ki?! Na ugye.

 2. A kopasz úgysem fogja leigazolni.. Szerintem csak etetik a népet ezzel! Tuti hogy Witsel lesz belőle! Képtelenségnek tartom! A Milan nem ad ki sok pénzt egy játékosért sem!

  • berlu igért egy klasszist, Witsel közelébe sincs ennek a jelzőnek. Szerintem ha Galliani meg Allegri akarja Bale-t akkor jönni is fog! Hát adna a balszéleknek a seria a-ba az tuti!!

 3. acmilan93! Robinhot 18, Huntelaart 14 millió euroért igazoltuk… És Ibráért valószínűleg kipengetjük azt a 24-et…

 4. Az szuper lenne ha itt játszana,nagyon megerősödne az ő segítségével a középpálya,és nem utolsó sorba neki is jót tenne mert van még hova fejlődnie és ha ideigazol itt aztán megvan a lehetősége arra hogy fejlődjön és sokra vigye, ne talán a világ legjobb középpályásai közé is felküzdheti magát
  szerintem ezekkel a játékosokkal jól járnánk még ha a középpályát akarjuk még erősíteni és nem utolsó sorba olaszok is : Andrea Poli, Sebastian Giovinco,Alberto Aquilani

 5. Oké, Bale 40 millió. De ha másokat bevonunk, azonnal “csökken” az ára. Lehet, hogy mondjuk odaadjuk érte Emanuelsont, és máris csak 30-at kellene tejelnünk. Vagy odaadjuk még ezt meg azt, megint lemegy pár millió. A Spurs sokkal jobban járna egy-két játékossal, mert Bale rengeteget volt sérült, tavasza szinte nem is volt…

 6. egyetértek Lansky-val, a Tottenham jól járhat ha eladja Bale-t, és ha bevonunk játékosokat akk. csábító lehet az angol klubnak. De én bízok Galliani-ban,h ha Ő jön le tudja alkudni az árát és nem kell beáldoznunk olyan játékosokat akikből még lehet vki ebben a Csapatban. Kíváncsi lennék az alakzatra, h ha jönne milyen felállást preferálna Allegri?! középen Bale és Boa lehetne, na de a másik 2 ??? :O

 7. Én csak attól félek hogy Bale egy szezonos fiúcska volt de ha ide jön és megint végig viszi a félpályán a zsugát és gólt lő párszor nálunk akk lehet jó lesz!(az ára hátt viszonylag reális) Szóval akk jövőre így állnánk föl szerintem:
  Abbiati
  Abate—Nesta—Silva—Taiwo
  Flamini—Boa—Urby
  —-Bale——
  Ibra——–Pato

 8. Én nem értem miért ugrálnak annyira bal oldali középpályásért. védekezőnek ott van Boateng és Ambrosini támadóba meg Robinho Emanuelson de még Cassano is tud bal oldalon játszani ha kell. De Balet azért elfogadnám:D durva lesz jövőre a keret.

 9. hát jó jó, Gareth Bale 40 milla… ne de attól is függ kit kellene belevonni a csereüzletbe. Mert ha Emanuelssont, akkor ez már régen rossz. Vigyék Antonini-t, Bonera-t, Oddo-t.
  Különben érdekes ez a megmaradt három ember. Bale – sokat sérült, Ganso – sokat sérült, Witsel – sérüléseket okoz…….
  Lehet jövő hónapban épp belgiumba költözök, na de akkor is….. 🙂

 10. Ha jön Bale akkor a BL abszolut esélyesei vagyunk.A keret elég erős lesz hogy a Barcat is legyőzze,mondjuk tavaly az Internek gyengébb kerettel is sikerült.Melyik csapat nem félne egy ilyen kezdőcsapattól:

  Abbiatti–Abate–Nesta–T.Silva–Taiwo–Gattuso–V.Bommel–Bale–Boateng–Pato–Ibra

  • Gattuso ezt komolyan gondoltad ő egy jó csere már bocs tudjuk hogy szívét lelkét ki teszi a pályára de vele nem lesznek gyorsak a kontráink!:)

 11. én nem értek veled egyet Isty7 azzal hogy Gattuso már rég nem illik egy Bl győztes kezdőbe jó-jó mentalitás de ő is öregszik szerintem az ő helyén boa és akkor a csatárok mögött Binho hiszen ő jó gyors kitűnően passzol jól cselez megérti magát mind Patoval mind Ibrával és nagyon könnyen helyzetbe kerül és nem lehet mindíg olyan szezont futni hogy kihagy mindent

 12. Van elég “selejt” játékosunk, vigyeünk bele az üzletbe egyet kettőt. Ilyenek például: Antonini, Oddo, Bonera, stb…:D Egyébként szerintem URby-t nme szabad belevonni. Lehet hogy ugyanazon a poszton játszanak Balelel, de Bale sokat sérült(például a Bl-ben ellenünk se játszott, és alig volt tavasza). Urby jó lesz cserének, plusz ha Didac elmegy, akkor Taiwo cseréjének. Egyébként csak én látom fölöslegesnek egy irányító érkezését? NEm arról van szó, szívesen látnám Gansot vagy akárkit ezen a poszton de szerintem oda tökéletesen megfelel Cassano. Jövő évi felállás:
  —————-Abbiati————
  Abate—Silva—-Nesta(Mexes)—Taiwo
  ——————Fernando——————–
  ———-Boa——————-Bale————
  ——————Cassano——————
  ————-Ibra———-Pato——————–

 13. ilyen kezdőt szívesen látnék:
  Amelia

  Abate Silva Astori Taiwo

  Boateng Aquilani/Poli Bale

  Giovinco

  Paloschi Pato

  • Nem roszz, de szerintem erre még várni kell min. 3 évet. Mert Paloschi meg Giovinco meg Poli még nagyon, bár az nem feltétlenül probléma. Amelia helyett inkább valaki mást kéne, mert engem nem győzött meg teljesen.

 14. Kori ha láttad Amelia játékát az Udinese ellen akkor meggyőzött volna
  Egyébként remélem a baloldaloan a következő szezonban Bale fog rohangálni Milan mezben a San Siroban 🙂

  • Igen, láttam a meccset, akkor tényleg nem volt rossz, DE viszont láttam az az előtti produkcióit is és viszont az nem győzött meg, amikor ő védett, egy meccset leszámítva mindig kaptunk legalább 2 gólt. Ez természetesen nem csak az ő számlájára írható, de sok gólban ő is benne volt.

 15. jövőre bíráljuk a kapusokat srácok, majd ha lesz előttük “védelem” , mert idén 2 ember teljesítette a védői szerepkörét és Nesta amikor nem volt sérült Yepessel felváltva(de rájuk nem lehet alapozni heti 2 meccsnél). Sztem Amelia jóó kapus de jelenleg Abbiati jobb, ha idén lett vna bal szélsőnk aki teljesíti a feladatát, akk. lehet Abbiati csak 15-20 gólt kapott vna 🙂 de tudom nincs HA !!!

 16. Simán lehet lehet ő Mr. X , Witsel is jöhet de nem hiszem hogy egy “csak” 10 milliós játékos lenne a szezon hatalmas igazolása, akivel Bl-t nyerünk. Bale már valami iszonyú bal oldalunk lenne !! Megcsapnánk mindenkit.

 17. Úgy hallottam, hogy a Tottenham érdeklődik Flamini iránt. Ha őt bevonnánk az üzletbe meg esetleg Emmanuelsont is szerintem simán a felére le lehetne tornászni azt a 40 millát!!! És a csapat egyértelműen erősödne!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet