2022. november 28., hétfő

Közel Witsel és Ganso

-

A calciomercato.com szerint egyre nagyobb az esély, hogy Axel Witsel a Milan játékosa lesz. A Standard belga válogatott játékosát a mai EB-selejtezőn a Milan vezetői személyesen is megtekintik (Belgium-Törökország 20:45).

A hírportál szerint az 1989-es születésű játékosról már folynak a tárgyalások a belga klubbal, jelenleg keresik a felek a mindenki számára üdvözítő megoldást. A megállapodást viszonylag gyorsan nyélbe üthetik, mert angol kérői is vannak a középpályásnak.

A lap megjegyzi: Witsel lesz a klub harmadik nyári igazolása, de nem az utolsó, hiszen a rajongók még mindig várják “a nagy nevet”, akit Berlusconi megígért. A portál szerint minden ellenkező híresztelés ellenére még mindig Ganso a Milan legfőbb kiszemeltje. Azt persze nehéz megmondani, hogy júliusban, vagy januárban csatlakozhat a Santos népszerű sztárja a piros-feketékhez, de az biztos, hogy a Milan még mindig kiemelt figyelemmel követi a 182 cm magas középpályást.

Az biztos, hogy június vége  előtt semmilyen konkrétum nem lesz Ganso ügyében. 15-én rendezik ugyanis a Libertadores Kupa döntőjének első meccsét Montevideóban, ahol a Santosra az uru Penarol csapata vár. Ganso jelenleg sérült, de a Santosnál most mindenki a döntőkkel van elfoglalva.

A legfrissebb brazíliai hírek szerint nemcsak Pato, hanem a válogatott másik sérült játékosa, Ganso is ott lehet a júliusban rajtoló Copa América rajtján.EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Witsel, Ganso, Pastore, Hamsik, Fabregas,Bale az eddig feldobott nevek.
  Witsel: jó, jó, viszonylag fiatal, és (ahogy elnéztem) nagyon jó VÉDEKEZŐ KÖZÉPPÁLYÁS! De arra nekünk ott van Gatta, van Bommel!
  Ganso: jó szélső lesz/lenne belőle, csak nagyon sérülékeny, de a Milan orvosi stábjának a munkáját elnézve ez a probléma meg van oldva(meg lenne)
  Pastore: NEM KELL!
  Hamsik: van elég támadó játékosunk
  Fabregas: Túl nagy fizetési igénye van(hála a drága Királynőnek), illetve max a barcahoz menne, ha elmenne.
  Bale: na Őt speciel rég “felfedeztem” FIFA-ban(mint ahogy Gansot, Taiwot, Brenot, Neymart, stb) :DDD Kifejezetten örülök a neve felmerülésének.
  Akit én hoznék: Bale, Ganso
  Mexes, Taiwo miatt meg van oldva a hátvéd-kérdés. Középpályára jöhetne ez a két név, csatárok meg nem kellenek, mert Dunát lehetne rekeszteni a sok csatárral, meg támadó szellemű játékosunkkal!
  szvsz.

 2. Ahogy a cikkben is áll… még várunk a “nagy névre”….. mert Witsel nem mondható kicsit sem annak…. én azt mondom h Bommel és Ambro édes kevés arra a posztra…. szaal ez a Witsel is elférne…. bár én essiennek jobban örülnék… az ég szerelmére…. most küldi el a Chelsae…. Ha Witsel felsül akkor mit csinálunk? essien a megoldás…
  Ganso reméljük nem lesz egy sérülékeny kölyök….. és még a nyáron érkezhetne…. reméljük a posztján ő hozza a tőle elvártakat….

  ———–Abbiati————-
  Abate,Nesta,T.Silva,Taiwo
  ———–Essien————-
  Boateng——–Emanuelson
  ———–Ganso————-
  ——-Pato——Ibra———

  Ez egy reális…..pénzben is megoldható felállás…. így mindenkinek van megfelelő cseréje…..és szerintem ütős egy keret…. Urby tud segíteni a védekezésben és az ő labdái elől is nagyon hasznosak szoktak lenni… boateng egy gyors robbadékony kp….széljátékot segíthetné! Ganso egyértelmű támadó közepet játszhatna… osztogathatná a zsugát jobbra balra…. és pár messzi bombával csapathatná a gólokat… Pato és ibra tudjuk mire képesek… 🙂

 3. “mészáros” -.- nem unjátok még előre lenézni a játékosokat, az se biztos, h hozzánk fog igazolni.. Boa-ról is hasonló véleményről voltatok és láss csodát egyik közönség kedvenc lett !!! 🙂 MVB se kellett vna senkinek télen mégis összetettük a kezünket,h Galliani elhozta nekünk. Witsel sztem jöhetne, mert vkp. létére technikás és Gata-Ambro eléggé kiégtek már sajnos MVB se fiatal Flamini meg sztem durvább játéko, mint a belga és mégis nálunk játszik.

 4. Ezt a védekező kp és támadó kp dolgot hanyagoljuk kicsit.
  Ma már nem az számít, hogy a játékos védekező középpályásként játszott az előző klubjában, manapság tudni kell elöl és hátul is. Witsel nyilván nem irányítónak jön, ugyanakkor Flamini, Prince és Urby vannak olyan fiatal középpályásaink, akik 20-30 között vannak.
  V. Bommel 34, Gatta 33, See 35, Ambro 34, ők 2-3 év múlva már nem lesznek a keretben, úgyhogy kellenek a fiatalok.
  Merkel és Strasser nem tudom, hogy be lesznek-e építve…

 5. Kedves smallcurrant és IbraTheFavourite!
  Tisztában lennék én azzal,hogy egy brutál megbocsátható bűn lenne,ám kapásból 3 olyan meccset sorolok fel neked,ahol olyan becsúszást produkált,amiből 2 sérüléssel,és egy szerencsével és miind piros lappal!!! végződött:
  1.Anderlechtes Wasilewski,ahol nézz után a belépője eredményének
  2.Ugyancsak Anderlechtes Juhász Roland elleni becsúszása idén decemberben…az is piros lappal végződött.
  3.Belgium-Bosznia meccsen Ibricicet rúgta szét piroslaposan…..nos kedves két úriember…….tessen már megnézni a videomegosztókon csak eme 3 sebtében általam összehozott mozdulatát…és utána fogalmazd már meg,hogy nem illik rá a mészáros jelző….És kedves Ibra…..igen,valóban mintha direkt akarná így ezeket a becsúszásokat…vagy nem tud becsúszni normálisan…de akkor miért is kellene nekünk?Gondolkodjunk már emberek!Nektek ha Tschabala Babát dobnák be a közép-mozambiki csapatból…és a Milan.com is lehozná…azt is dicsérnétek….
  Mellesleg még egy fontos kérdés két a megszólított úriemberekhez:
  Mennyire illik bele egy Witsel színvonal a mi BL győzelmet dédelgető elképzeléseinkbe????Mert szerintem az a színvonal egy Fabregasnál kezdődik.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS