2022. november 28., hétfő

Marco Simone: Milan, vegyétek meg Gameirót!

-

A Milan korábbi csatára, Marco Simone (aki jelenleg a Monaco játékosfigyelője) beszélt a Ligue 1-ben szereplő tehetségekről. Főként a Lorient csatárát, a portugál felmenőkkel rendelkező Kevin Gameirot említette. “Benne minden megvan ami kell. Technika, gyorsaság, erő, ösztön. Könnyen el tudnám képzelni főként a Milanban, de az Interben és a Juventusban is megállná a helyét. Az első évében legalább 15 gólt lőne.”

Az 1987-ben született játékosra leginkább a Valencia hajt, de a PSG és a Lille is szívesen leigazolná a támadót, aki 21 gólig jutott a Ligue 1-ben. Marco Simone szerint Gameiro megérett egy nagyobb kihívásra, véleménye szerint a Serie A-ban és a Milanban tudna leginkább kibontakozni. Ha a Milan vezetősége hallgat korábbi játékosuk tanácsára akkor kb. 15 millió €-t kell kifizessenek a francia válogatott csatárért.


(köszönet Patyának)

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. már nem is értem a csatárokról szóló pletykákat a Milannal kapcsolatban.
  A támadószekciónk a legerősebb (Ibra, Pato, Cassano, Robinho, Inzaghi) és most ugyebár visszaszereztük Paloschit is. Fölösleges igazolás és pénzkidobás lenne Gameirot megszerezni..

 2. Na jó azért ennyire ne rúgaszkodjunk el a realitástól. Egyrészt itt van a támadók posztján nálunk Robinho, Cassano, Pato, Ibrahimovic, Inzaghi, Oduamadi és Paloschi. Nem érzem szükségesnek a további csatár érkezését, bár Hulk azért nem esne rosszul a lelkivilágomnak ha látnám a Milanban. De ezt most hagyjuk. Szerintem egy kicsit ellentmondásos ez a játékos meg ez az egész szituáció. Ha azt vesszük alapul évek óta nagy csapatok vásárolnak meg tehetségeket többek közt a Lorient gárdájából. Viszont én most inkább azt mondanám hogy azt a 15 millió Eurót inkább a középpályába kéne befektetni mert olyan lagymatag szerintem mint egy lágy szellő. Ez alól kivétel Van Bommel, Boateng és Gattuso. De azért kéne valakit szerezni most már az öregek helyére is, mert én nem hinném hogy két év múlva Seedorf vagy Ambrosini Milan szintű játékos lenne majd. Nincs semmi bajom velük, sőt nagyon szerettem a játékukat, de eljárt már felettük az idő. A középpályára kéne szerintem figyelni és nem a támadó szekcióra.

  • Én is ugyanezt a kérdést akartam feltenni!
   Jól tudod a nevét és valóban az U19es VB legnagyobb sztárja volt, jó lenne, ha még nálunk lenne legalább a játékjogának 50%-a, mert hatalmas tehetség az a srác.
   Az meg nyilván nem jó omen, hogy a kieső Monaco játékosa, de az mindenképpen figyelemre méltó, hogy 21 gólig jutott egy európai szinten erős bajnokságba, vegyük meg és adjuk oda a felét a Parmanak szerintem!

 3. Üdv mindenkinek!
  Nekünk nagy nevek kellenek minden posztra, nem harmadrendű talán bejön cimű fejezet.
  Kiborulok amikor olyan neveket olvasok, hogy Hulk, Ganso, most ez a csíra.
  Az én Milánomba még a cserepadra sem férnének be!
  Bomba játékosokat kell szerezni ha Bl. – t vagy más trófeákat akarunk nyerni!
  Hajrá Galliani vegyünk barca játékosokat.
  Forza Milan!

 4. Ugyes a srác , ha véletlenül elmenne Cassano vagy Robinho nem lenne rosz a távozó helyére!
  Azzal meg eggyetértek ,hogy elöl most megvagyunk , de nem baj ha fiatal tehetséges játékosok neve felmerül a csapattal kapcsolatban . Sajnos van egy olyan érzésem , hogy 1 év alatt Bl győztes csapatot nem lehet felépíteni , min lesz 2-3 4 év mire odaérhetünk megint Európa csúcsára, de remélem innentől beindul egy tudatos és folyamatos csapatépítés ,mert csak úgy lehet a csúcson maradni.

  • Úgy legyen, teljesen egyetértek, ne várjunk csodákat Allegritől, maximum egy BL elődöntőt tudok elképzelni a csapattól és persze egy bajnoki címvédést :D.
   A támadó szekción én sem tudok elképzelni változtatásokat, kéne hagyni a srácokat, hogy összeszokjanak, azonban egy régi-Pirlo szintű játékos jöhetne, mert elkélne a csapatban, számomra a jövő évi kezd: abbiati-zambrotta,nesta,t.silva,taiwo-emanuelson,ambrosini,boateng,robinho,pato,ibrahimovic

 5. Sztem ezt a fiút meg kéne venni mert nagyon tehetséges játékos ahogy néztem a francia bajnokságot. Véleményem szerint van oyan jó mint cassano ha nem jobb, és ráadásul fiatal is tehát a fiatalitás szempontjából előnyös ink rá kéne elcserélni cassanot montolivo helyett. Plusz az sem oyan rossz h egy oyan s**r csapatban mint a lorient ennyi gólt lőtt.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS