Milan-Napoli párharc Ogbonnáért

5

A Milannál még mindig dolgoznak a védelem megerősítésén, annak ellenére, hogy Adriano Galliani korábbi nyilatkozatában arra utalt, hogy abba a csapatrészbe már nem lesz érkező. A Milan vezetői 2010 óta kísérik figyelemmel a Torino tehetséges hátvédjét, Angelo Ogbonnát. A Tuttosport szerint a Milan mellett a Napoli is szívesen leigazolná a Torino egyik legnagyobb sztárját. A Torino részéről is megszólaltak Ogbonna ügyében: “Angelonak rengeteg kérője van, a vezetőség azt tartja a legfontosabbnak, hogy melyik ajánlat a legjobb mindhárom félnek. Értékelni fogjuk Angelo ügynökével a jelenleg kialakult helyzetet.”

(Patya fordítása)


5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. ha jól tudom ő középső védő(javítsatok ki ha tévedek), Astori jöjjön inkább, mert vszínűleg ő nem fog hozzánk jönni.

 2. Hát nekem volnának elképzeléseim ezzel a játékossal, mert megnéztem egy két meccsen a Serie-B-ben és jónak tűnik a srác. Mindössze 23 éves a játékos! A nigériai játékos rendelkezik olasz útlevéllel is és az árát az játékospiaci weboldalakon nagyjából 2,8 millió Euróra tehető, ami nem számítana soknak ha abból indulunk ki hogy frissiteni kell a kereten mert még mindig számos öreg játszik kiégve a Milanban. A fejeléseket is rendszeresen megnyeri hiszen 192 cm magas a srác. smallcurrantnak üzenem hogy jól tudod és tényleg középső védőt játszik a futbalista. Ráadásul lehetne itt arra is gondolni hogy eleve jók a csapat kapcsolatai a Torinoval mivel Abate ott játszott kölcsönben és onnan jött vissza, továbbá voltak már Milan nevelések korábban is a Torinoban ami alapján lehetne kedvezni annyiban a Milan részére hogy nekünk adják el ezt a játékost. Ami azt illeti a mérkőzésekben sem szenvedett hiányt a játékos, hiszen 34 mérkőzésen 3041 perc lehetőséget kapott a Torino edzőjétől. Ezen kívűl mivel hogy olasz állampolgár az U21-es olasz válogatottban is kapott lehetőséget 9 alkalommal ami azért csak mutat valamit a játékos körképéről.

  Forza Milan 🙂

 3. Én kb. 2-3 meccsen láttam játszani és elég biztatónak tűnt a teljesítménye,de egyenlőre még mindig Astorit szeretném piros feketében látni. Lényeg viszont a fiatalítási szándék!!

 4. jó húzás lehetne a Milan részéről, ha megszerezné bagóért ezt a játékost, és a következő szezonra, 1 évre kölcsön adná egy középcsapatnak, ahol rendszeresen játszhat.
  Jövőre az öregek közül még Nesta és Yepes is aktív futballista lesz (amellett, hogy van középső védő posztra egy Mexésünk és egy Silvánk), viszont 2 év múlva szükség lehet az ilyen fiatal játékosokra, mint Ogbonna.

 5. Igen, szerintem is Astori lenne a jó megoldás. A szabályok az 50-50 %-os birtoklásnál, ha jól tudom úgy szólnak, hogy egy bizonyos, egyik csapatnál eltöltött év (talán 2) után vaklicitre kerül sor. Kérdés Astori esetén ez mikor lesz? Akkor mindenképpen vissza kell szerezni, vagy megegyezni a Cagliarival az 50 % kivásárlásáról!

  Amúgy Ogbonna tehetséges, fizikai felépítését tekintve optimális játékos, de a kevés Seria A-s rutinja ellene szól. A vélhető ára viszont mellette.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet