Raiola Maxwellt is a Milanhoz csábítaná?

13

A Sportmediaset.it, olasz internetes portál szerint Mino Raiola másik ügyfelét, a Barcelonás Maxwellt is a Milanba hozná.

A holland-olasz játékosügynök nem ápol túl jó kapcsolatot a Barcelona vezetőségével, és a Bajnokok Ligája döntője után is odaszúrt Pep Guardiolának, miszerint Maxwellnek jót tenne, ha eligazolna. Hiába a jó viszony Raiola és a Milan vezetősége között, könnyen elfordulhat, hogy Gallianiék mégsem tartanak igényt a brazil balvédőre, mivel nem rendelkezik EU-s útlevéllel.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az elég fura, hogy 9 éve Eu-ban játszik és nincs eu-s útlevele…
    Amúgy nem rossz játékos (sőt), de kétlem, hogy szívesen jönne a padra Taiwo mögé, azt a Barcaban is megkapja legrosszabb esetben. Szerintem a Milan azt a meccsmennyiséget sem tudná neki biztosítani, amit a katalánoknál előző szezonban kapott.

  2. 9 éve Európában játszik, és nincs EU-s útlevele? Biztosan a nyelvproblémái miatt… 😀 Hülyeség lenne leigazolni. A középpályánkra ráfér egy nagygenerál, de a védelmet már csak finomítani kell, mert ott nincs nagy szükségletünk. Először legyen készen a középpálya, és ha tudunk még csiszolni a védelmen, tegyük. Egyébként Maxwell egy egészen jó játékos. Mindenesetre jobb, mint Antonini, de ezzel nem mondtam nagyot.

  3. Attól, hogy valaki 9 éve E.U.ban játszik még nem biztos, hogy kell neki az állampolgárság is. Amúgy meg jó csere védő de minek?! Bal oldalra ott lesz Taiwo és legjobb cseréje Zambrotta. Ha még ez is kevés akkor Antonini. (csak mert tuti a nyakunkon marad :-p)

  4. Nem kellene leigazolnunk! Ha jól sejtem ősem éppen 22-25 éves játékos.
    Ha éppen valamelyik szélsőnk kiesik és nem tudja pótolni Zambrotta akkor pótolja valami fiatal a primaverából, tartsuk itt Dídacot vagy hozzunk valami fiatal srácot akit idővel szépen be lehetne építeni ,mert Zambronak sincs már sok hátra sztem max 1-2 év kiegészítő szerepkörben!