Taiwo: Igazi top klubban akartam játszani

12

Taye Taiwo rendkívül elégedett azzal, hogy nyártól a Milan labdarúgója lehet. A nigériai játékos szerint a Milan azonos szintet képvisel, mint a Chelsea vagy a Manchester United.

Taiwo a Marseille csapatától igazol a Milanhoz, miután nyáron lejár a szerződése. A La Gazzetta dello Sport erről kérdezte a védőt:

„Azért döntöttem úgy, hogy a Milanhoz igazolok, mert ez egy fantasztikus klub, mely remek futballt játszik. Véleményem szerint azonos játékerőt képvisel, mint a Chelsea vagy a Manchester United. Nem akarom megsérteni azokat a csapatoka, melyek  irántam érdeklődtek, de amióta válogatott lettem, azóta álmodom arról hogy egy abszolút top klubban játszhassak. A Milan tele van klasszis játékosokkal, mint Ibrahimovic, Seedorf  vagy Pato.”

A 26 éves játékos hat szezon után hagyja ott Marseille városát és költözik Milánó szebbik felébe.


12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Maldini posztjára jön, úgyhogy reméljük, átérzi ennek a körülménynek a felelősségét. A következő 3 évben csak maximum 4-5 hibát szeretnék látni tőle… 😀

 2. 93-ban szintén a Marseille-ből igazoltunk fekete bőrű védőt Desailly személyében,még abban a szezonban (93-94) Bajnokságot és BL-t nyert a csapat.
  Remélem a történelem megismétli magát!

 3. Szerintem ez a hír legszebb része:
  A 26 éves játékos hat szezon után hagyja ott Marseille városát és költözik Milánó szebbik felébe.
  Kicsit durva, de őszintén szólva gyönyörű a mondat befejezése. 😀

 4. Már most nagyon szimpatikus a sráác főleg, hogy nem a Barcával meg a Real-lal említ egy lapon minket hanem a MU.val meg a Chelseavel. Rem. a Barca nem nyer BL-t, mert mindig makkal nyert(lsd.: Chelsea ellen,h jutott be és ellenünk amikor “Mátyás király” feldobta magát és nem adták meg Sheva gólját-.-) bár idén nem volt mákos továbbjutása nagyon, de rem. h nem ők nyernek, főleg azért is mert a csapból is a real-barca folyik már nagyon unalmas.

 5. Ennek az igazolásnak végre igazán tudok örülni. nagyon stabil balbekknek látom Taiwo-t. Remélem be is váltja hozzá fűzött reményeimet. Alig várom már az első meccset, amikor végre láthatom játszani! Üdv a csapatban! 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet