France Football: Mexes 4 évre írt alá

25

A Milan egyik legnagyobb nyári fogása lesz Philippe Mexes, aki 7 év után hagyja el szezon végén a római együttest. A francia védőt jövőjéről a France Football faggatta, a játékos pedig már leendő mezében válaszolt a kérdésekre.

“Nem rossz érzés a Scudettót látni a mezen, lássuk hogyan áll” – kezdte szavait a francia. “Nagy megtiszteltetés a Milanban folytatni. Boldog vagyok, hogy a világ egyik legsikeresebb klubjának tagja lehetek” – hízelgett leendő rajongóinak, majd hogy eloszlasson minden kétséget hozzáfűzte: “Ezt már hivatalosan is kijelenthetem, a következő négy évben a Milan játékosa leszek.”

25 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Mexes szerintem se egyértelműen nagy igazolás. Az biztos, hogy középen egyre többször kell majd beugrani valakinek, Mexes szerintem nem jobb, mint Yepes (aki szintén nem Silva, és még csak nem is Nesta színvonal). Igaz, hogy fiatalabb Yepesnél, de nem annyira fiatal, hogy hosszabb távra beépítsük pl.Nesta helyett,akire egyre kevésbé lehet számítani. Lehet, hogy ingyen volt, de félek ha tényleg BL-re törnek, ő hibapont lehet !

 1. Sajnos október elejéig kell várni, hogy felépüljön a sérüléséből (a keresztszalagja szakadt el), szóval korán csatlakozhat a kerethez – sérülten. Reméljük, még valaki azért jön még középre, mert Nestával kellene két fronton harcolnunk (BL, bajnokság), és azt biztosan nem fogja bírni.

 2. hát sajnálom akinek nem teszik a hsz.-em, na de őt MINEK ????????? engem nem győzött meg az AS Roma-nál, Pato olyan szinten bohócot csinált belőle.. és sztem Astori vagy akár Albertazzi is hasznosabb lehetne sokkal mint a szöszi, de REMÉLEM rám cáfol a francia…

 3. Hozhatná magával De Rossit is. Mexes bizonyította, hogy szeretne végre kupát is nyerni, és ez rádöbbenthetné végre De Rossit is arra, hogy Romásként soha nem fog győzni, legjobb esetben is csak 2. lehet.
  Mexes-t kicsit késői, de jó igazolásnak tartom.

 4. Sose szerettem Mexes-t. és sose értettem az emberek miért szeretik. Egyedüli jó dolog benne, hogy ingyen jött. Legalább nem lesz ráfizetés a dolog, habár ahogy én tudom, magasabb lesz a fizetése, mint Nestának, amennyiben marad, és Nestának ez máris nem tetszik…
  De csatlakoznék ,,runaj, kijelentéséhez. Én is nagyon remélem, hogy Mexes rácáfol, minden ellen érvemre. Örülnék neki, ha bevállna, és nem kellene újra egy Nesta utódot keresni.

 5. Mexes mitől lenne klasszis?
  Azért, mert ingyen van?
  Nem nyer kupát a rómával?
  A Roma legtöbbször kudarcot vallott az igazi megmérettetéseken (pl. Bajnokok ligája)
  amiben momentán a nagy Mexes is nyakig benne volt. DeRossi a másik jómadár.
  Ennyi erővel Gyepest is el lehetne hozni a cardifból, ingyen adják őt is.ű
  A rómában egyedül Vucinic ér valami, az is csak akkor, mikor kedve támad futni.
  Amúgy jól írta valaki, hogy fölösleges mindíg a fél csapatot nevekre cserélni.

 6. Szerintem, ha Yepesből képes volt Allegri (illetve a védőkkel foglalkozó szakember) a maximumot kihozni, akkor Mexésből is képesek lesznek. Annyira nem rossz védő. A kispad csak erősödött vele, mert reméljük azért Nesta bírni fogja még legalább 1 évig.

 7. Én is úgy látom, hogy sokan leírják őt előre…
  Pedig a csapatban nem egy klasszis védő van: Nesta és Tiago Silva személyében, akik segíthetnek neki előhozni egy remek védő formáját.
  Yepest mikor megvettük, azt hittem, hogy a kopasznak a maradék haja is kihullott a hülyeségtől és a veterán hátvéd, mégis néha a szíve volt a csapatnak és óriásit játszott.
  Várjunk a messzemenő kijelentésektől és hagyjuk had bontakozhasson ki, utána már lehet szapulni ha nem teljesít.