Silva szerényen fogadja az elismerő szavakat

13

Thiago Silva a szurkolók és a szakírók véleménye alapján is a világ egyik legjobb belső védőjének számít, a játékos azonban igyekszik szerénynek mutatkozni a dicsérő szavak hallatán.

„Nem szeretek a saját teljesítményemről beszélni, inkább a többiekét értékelem.” – nyilatkozta a Sky Sport Italiának.

„A Scudetto megszerzéséért mindenkinek köszönet jár, de különösen sokat tettek érte a támadóink. Azt gondolom, sokat fejlődtem a szezonban Alessandro Nesta mellett. Ha rajtam múlik, 40 éves koromig játszom majd. Köszönöm mindenkinek, aki azt mondja, hogy én vagyok a legjobb a világon, de szerintem jelenleg Nemanja Vidic az.”

Thiago Silva néhány mondatban a jövővel is foglalkozott:„Két napja beszéltem Gansóval. Teljesen biztos benne, hogy Európában akarja folytatni a karrierjét én pedig remélem, hogy a Milan leigazolja őt. Remélem, hogy a mostani keretünkből senki sem távozik. Egy igazi közösség vagyunk, büszke vagyok rá, hogy ezt a mezt viselhetem. A következő szezon célja a Bajnokok Ligája megnyerése lesz.”

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Diplomatikus, okos nyilatkozat. Pont olyan hibátlan mint a pályán, ahol egyébként elképesztő léptékben fejlődik, tényleg nem tudom hol a határ. Köszönet, hogy nálunk játszik.

  2. Hát rajta biztosan nem fog múlni a BL győzelem.Makulátlan teljesítményt nyújtott egész szezonban.Max. 2-3 hibáját tudom felidézni,de olyat amiből gólt kaptunk nem is tudom láttam-e tőle.JELENLEG Ő A LEGJOBB VÉDŐ A VILÁGON!!!

  3. 2 napja beszélt Gansoval? És ide akar jönni? Ez eddig oké, csak van egy apró bökkenő. Úgy hívják, hogy Santos…

  4. hát remélem is, hogy Ganso hozzánk jön. Plusz még ha sikerülne Kakát is vissza szerezni akk télleg lenne esélyünk a bl-re:D

  5. köszönjük, hogy nálunk játszol drága Thiago, rem. is, hogy 40 éves korodig akarsz játszani és azt még jobban, hogy itt nálunk. Grazie az egész évi teljesítményedért, a Palermo ellen róla kaptuk most az 11 gólt(csak mert egyesek nem emlékeznek, hogy mikor hibázott..), de nem számít, mert ő akkor is egy hihetetlen srác.Rem. még tovább fejlődik és hivatalosan is kiérdemli a legjobb belsővédőnek járó elismerést.

  6. Rendes Thiagotól, hogy kiemelte Vidicet, csakhogy a világ legjobb belső védője akkor is Silva.
    A BL győzelem pedig egészen biztosan nem Silván fog múlni.

  7. A legnagyobb. A Fenomén óta nem kedveltem ennyire játékost, remélem a Milan és az ő neve sokáig egybeforr!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet