Allegri: Mind a 31 játékos megérdemelné, hogy pályára lépjen

23

Allegri felszabadultan, mosolyogva válaszolt az újságírók kérdéseire a Milan-Cagliari bajnoki előtti sajtótájékoztatón.


A SZOMBATI  MECCS

„Egyértelmű, hogy a holnapi mérkőzés kivételes lesz, de a srácok szeretnék szépen befejezni a szezont hazai közönség előtt. Tudjuk, hogy a koncentráció nem lesz olyan, mint a legfontosabb meccseinken, de nem engedhetünk meg magunknak egy rossz teljesítményt. Az idény ezen szakaszában az a lényeg, hogy fenntartsuk a figyelmet. Mind a 31 játékosom megérdemelné, hogy pályára lépjen szombaton, de így is felejthetetlen este lesz. Mindenki szeretne játszani, de nekem a legjobb csapatot kell pályára küldenem. Ugyanezt teszem majd jövő héten az Udinese ellen is, akik a BL  helyért küzdenek majd. Tennünk kell a dolgunkat a végéig.”INZAGHI

„Inzaghi ma teljes edzést végzett a többiekkel, remélem a következő héten még jobb fizikai állapotba kerül.”

KEZDŐCSAPAT

„Aki biztosan nem kap szerepet, az Boateng és Nesta.”

OLASZ KUPA

„Nagyon szerettünk volna bejutni a döntőbe és megnyerni a kupát, még mindig bosszant a keddi eredmény, de ennek ellenére ünnepelni kell holnap. Sajnálom, hogy szögletből kaptuk az első gólt, mert ez nem először fordult elő a szezonban. Ezen javítanunk kell a következő idényre. Ha a Milanhoz érkezel egy dolgot hamar megtanulsz: ami tettél az történelem, és minden nap egy új mérkőzés jön amit meg kell nyerni, különben semmit sem számít az, amit korábban tettél.”

GATTUSO

„Az ominózus esetet megbeszéltük, már a múlté. Mostantól a jövővel foglalkozunk .”

A FIATALOK

„Minden fiatalt a Primavera rendelkezésére bocsátok. Azt hiszem Stroppa csak Strassert hívja meg. Azt gondolom, hogy helyes, ha a fiatalok velünk leszenk az ünneplésen azok után, amit a szezonban tettek.”

A KÖZÉPPÁLYÁSOK

„A kérdéssel csak a jövő héttől foglalkozunk. Akár mindenkit megtartanék, de figyelembe kell venni a klub és játékosok érdekeit is. Elmondom a véleményem a vezetőségnek és biztos vagyok benne, hogy a legjobb megoldást választjuk majd én pedig egy versenyképes keretet kapok, ahogy idén is történt.”

IBRA-KAKÁ CSERE

„Semmit sem tudok erről. Ez csak a szokásos pletyka az átigazolási időszak közeledtével. A klub csak a jövő héttől kezdve foglalkozik ezzel, ahogy a lejáró szerződésekkel is.”

A KÖZÉPPÁLYA BAL SZÉLE

„Jelenleg három játékosunk van a bal szélre, ha három középpályással állunk fel, Emanuelson, Pirlo és Seedorf . Senki sem mondta, hogy szükségünk van új emberre ezen a poszton. Minden a klub szükségletein múlik. Galliani a nagy mester ebben, az ő dolga, hogy az erősítésekkel foglalkozzon.”


GRATULÁCIÓK

„A munkám nem volt tökéletes, elkövettem pár hibát. Végül megnyertük a bajnokságot, megismertem a klubot és ez a legfontosabb. A következő szezonban minden könnyebb lesz.”

A RÉGI MAG

„Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy nagyon sokat segítettek nekem. Amikor úja játékosok jöttek, segítettek megtalálni velük a közös hangot. Azt gondolom, hogy mindig egyenes voltam velük: mindig az alapján hoztam meg a döntéseim, hogy mi a legjobb a klubnak.”

23 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én nagyon örülök annak, hogy a jelenlegi edzőnk Allegri, mert számomra egy nagyon szimpatikus alak, aki ráadásul nagyon érti a munkáját. Gratulálok még egyszer neki ésa csapatnak !!! FORZA MILAN 😉

 2. Mike, boateng nem fiatal v mi? Egyébként ez kizárható, mert azt mondta h a legjobb csapatot küldi, és a fiatalok nem a legjobbak.. igaz pirlo, ambr, helyett persze jobbak, de .. 🙂 Boa a legjobb:)

  Ibra kaka csere sztem ne legyen semmiképp…

 3. Ez az Allegri nagyon emlékeztet Capellora,remélem hasonló sikeret ér el. Capello 4-szer nyerte meg egymás utánan a bajnokságot, ezt kivánom Allegrinek is és remélem a BL-ben is sok sikereket és el a Milannal.

 4. „Jelenleg három játékosunk van a bal szélre, ha három középpályással állunk fel, Emanuelson, Pirlo és Seedorf . Senki sem mondta, hogy szükségünk van új emberre ezen a poszton.”
  Nekem egyedül ez a nyilatkozat nem tetszett. Emanuelsonnal teljes mértékben egyetértek, de jelenleg arra a posztra ő a harmadik számú játékos. Remélem az nem azt jelenti, hogy Pirlo is és Seedorf is marad jövőre.

  • Pirlo-ról a csapat már szerintem lemondott, a tárgyalás vele már csak formalitás, búcsúzás lesz. Seedorf pedig marad.

  • Figyi nem Flamini a legjobb ő csak szimplán jó Silva a legjobb ezt mindenki tudja Abate is jó csak neki még egy picikét fejlődnie kell!:)

   • Kevesen hajtanak annyit, és úgy, mint a francia… és Ő a legkeményebb.
    Abate és Falami a kedvenc. 🙂 (Pippó után)

 5. Amelia
  Abate – Sokratis – Silva – DIDAC VILA
  Strasser – Van Bommel – Emanuelson
  Merkel
  Pato – Ibrahimovic

  Én így küldeném pályára a csapatot. És a 70. percben behoznám INZAGHIT! :DD

 6. Pippo ma hazai közönség előtt bíztos vissza tér és reménykedem benne hogy Didac is lehetőséget kap

 7. Nekem is szimpatikus ember az Allegri remélem,hogy sokáig lesz itt nálunk ahogy idejött egyből megnyertük vele a bajnokságot valamit tud ez az Allegri.Még sok szép évet kívánok neki és a csapatnak a bajnokságban és a BL-ben.Forza Milan!:)

 8. De nagy az esély, hogy nem tartják meg Ibra, Robinho,Pato,Cassano mellett…:S bár hidd el, én örülnék neki a legjobban 🙂

 9. cassano lehet hogy elmegy. 😀 mondjuk nemnagyon bánnám mert szerintem nem olyan nagy szám. és robinho jó játékos de több a kihagyott ordító helyzete mint a belőtt… és Borriello van olyan szinten mint ő 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet