Palermo-Milan: a kezdőcsapatok

15

PALERMO: Sirigu, Cassani, Goian, Bovo, Balzaretti, Migliaccio, Acquah, Nocerino, Ilicic, Hernandez, Pastore

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Flamini, Van Bommel, Pirlo, Seedorf, Robinho, Pato

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Még az is lehet, hogy nem a szokásos 4-3-1-2 felállásban leszünk hanem a 4-2-3-1-ben?! Antonini veszélyforrás lehet. Remélem Emauelson és Cassano is lehetőséget kap.

  Abbiati
  Abate – Nesta – Thiago Silva – Antonini

  Van Bommel — Pirlo

  Flamini——–Robinho——— Seedorf

  Pato

 2. na sracok oruljunk a bajnoksagnak ezt a kupat meg surgosen felejtsuk el..Pirlo egy vicc koszonjuk meg neki ideny vegen azt a sok szepet amit szerzett nekunk es bucsuzzunk el tole mert elbaszott egy csavo mar vagy 3 eve…Antonini meg hat abban ahogy megserult minden benne van egy szerencsetlenseg a srac ettol fuggetlenul jobbulast neki..

 3. Remélem, hogy Pirlonak ez volt a búcsúmeccse a Milanban, mert már rohadtul idegesít az, amit a pályán művel. Lassú, körülményes és pontatlan. Kb. 1 indítása volt említésre méltó még az 1. félidőben, mikor Robinho-t ugratta ki, de azt a brazil elrontotta. A másik, akit nem szeretnék többet látni Milan mezben az Antonini. Amikor idehoztuk, örültem, hogy végre van egy fiatal, ígéretes és nem mellékesen olasz hátvédünk, de aztán bizonyította, hogy mennyire nem a Milan szintjén áll. Bonera becserélése már csak hab volt a tortán… A cserepadot nézve persze senki sem állhatott volna be rajta kívül balhátvédnek, szóval erről ennyit. Remélem, hogy Allegri tényleg csak azért rakta be ezeket az embereket, mert azt akarta, hogy legyen még egy tétre menő meccsük a Milan-ban. Hétvégén meg lehet próbálgatni a fiatalokat, ill. a januárban érkező, eddig mellőzött srácokat (Emanuelson, Didac Vila). Így vagy úgy, de a Scudetto meglett, szóval azért van minek örülni. És szerintem Allegri érti a dolgát, a tegnapi csak egy kisiklás volt…