Marchetti válthatja Ameliát

7

Marco Amelia 1 év után vélhetően távozik a Milantól.

Nagy valószínűség szerint a Milan vezetősége nem fog élni az opciós jogával, így a világbajnok kapus visszatér a Genoához. Kérdés az, hogy meddig, ugyanis a kapus többször is kijelentette, hogy visszahúzza a szíve a Romához. Milánói hírforrások alapján a Milannál már meg is van az utód, Federico Marchetti személyében, akit 2008-ban a Serie B legjobb kapusának választottak.

Az 1983-as születésű kapust 2008. júniusában az AlbinoLeffe kölcsönadta a Cagliarinak. Az első Serie A idényében Marchetti megerősítette helyét a Cagliari kezdőcsapatában.

2009. májusában miután meggyőző teljesítményt nyújtott a Cagliari kapujában, Marchetti behívót kapott az olasz labdarúgó-válogatottba Lippitől. Pályára lépett a 2010-es világbajnokságon csalódást okozó olasz válogatottban is.(köszönet Patya munkájáért)

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha bírja a padozást jöhet! Abbiati akkora szezont futott idén hogy kizártnak tartom a kapuscserét! A mai Buffon egy béna kezdő Abbiatihoz képest! Igazán lehetne a válogatott első számú kapusa! Egyébként pár év múlva akár első számú is lehet Marchetti csak védjen jól és ne legyen egy Kalac 2.0 🙂

 2. Fúúú. A jó öreg Kalac. 🙂 Egyébként Marchetti szerintem korántsem akkor szám mint azt sugallták. Kiegészítő embernek azonban tökéletes, ráadásul Allegri ismeri is.

 3. Hát inkább egy Marchetti legyen a 2. számú kapus mint egy Roma 😀
  Na jó viccet félre téve nem lenne hülyeség a szerződtetése mert őt azért ismeri már korábbról Allegri 😀 Amelia meg nem volt számomra elég meggyőző

 4. Én azért sajnálom Ameliat! Szerintem jó kapus, egyszerűen nem adtak neki lehetőséget, egész évben kb. 5 meccset játszott, így nagyon formába se tudott lendülni. Kár érte. Amúgy Marchetti se túl fiatal, 28 éves, jövő kapusának nem lehet mondani, nem is túl biztos a kapuban. Az, hogy válogatott kerettag, az ne mondjon sokat, Amelia is az volt még egy éve, s a padozás miatt hogy visszaesett!!!

  Bár jó szezont futottunk, valamint Allegri munkája látszik, de azért neki is voltak rossz döntései: nem jétszott Didac Víla, valamint nagyon keveset Emanuelson, Amelia, és a fiatalok is elég keveset játszodtak(Merkel, Strasser, Oduamadi), s akkor ne is beszéljünk Onyewu-ról, szerintem tökéletes Nesta helyetes lehetne…

  Na, de így is bajnokok lettünk!!! Csak közben építenünk kellene a jövő Milanját is, a többi nagy (Barca, Real, Man UTD, Inter stb.) lehetőséget ad a fiataloknak, holott a legtöbb esetben nagyobb pénzekért igazolnak játékosokat!

 5. Lehel… nagyon sok dologban egyet értek veled…. főleg abban h Allegri nem építi be az embereket…. engem Urby,Vilá,Merkel nem játszatása nagyon idegesít…. de tényleg…. kb naponta beszéljük ezt fórumon…egy sérülésből felálló Antonini jobb mint Vilá? lehet fiatal…. de biztos h megállná a helyét….főleg Urby… amikor beállt hajtott és ment neki! nem is kicsit! egy öreg See vagy Pirlo kiszorította… ugyan már…. Ha valamelyik fiatalt eladják a nyáron… (a fent említettek közül) én nagyon nagyot fogok csalódni… és azt hiszem nem lesz a kedvenc edzőm Allegri….

  • Kedves Karesz88.
   Nem hiszem,hogy See papara panaszod lehet!Pirlo ok mert szerintem mar regota menni akar.Antonini meg nem ide valo!Megjegyzem szerintem Mexes sem.De Ronaldinjo eladasa ota en mar semmin nem lepodok meg.
   Na mindegy akkor is Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet