Ráhangoló videó: A 2004-es bajnokavató

13

A 2003/2004-es bajnokságban a Milan hazai pályán fogadta az akkori bajnokságban nagy vetélytársnak számító Roma csapatát. A San Siróban 80.000 néző láthatta élőben, ahogy Kaká beadása után Shevchenko befejelte a Milan győztes gólját. Győzelmével a Milan akkor a 17. bajnoki címét ünnepelhette.

Hangolódjon mindenki az alábbi két videóval a holnapi mérkőzésre!

A mostani csapat is a csúcsra érhet ma este a Roma elleni mérkőzésen.


13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Remélem a történelem megismétli önmagát és ma ünnepelhetünk végre 7 év után!
    Pontossan emlékszem ezekre a pillanatokra 7 évvel ezelőttről mikor néztem a sport1-en a meccset , egyszerűen fantasztikus volt! Remélem ma ismét ilyen pillanatokban lesz részem , vagyis részünk nekünk Milan Fanatikusoknak 🙂 Forza Milan!

  2. Számomra az lenne az igazi pikantéria, hogy most pont egy Cassano gollal nyernénk, a bajnoki cím a zsebben, mert mi a következő fordulóban a Cagliari-val játszunk, míg a sintér a napolit fogadja. Engem legjobban az utána lévő fieszta érdekel, ha ma nyerünk a San Siro-ban. :D:D:D:D:D:D:D

  3. Őszintén szólva engem már nem is annyira érdekel ez az egy pont, mert nyilván behúzzuk valahogyan. Az a bizonyos nagy bejelentés érdekel, amit Galliani megpendített pár napja. Olasz bajnokként a Milan jövőre az olasz futball zászlóshajója akar lenni. A csapat további erősítése pedig nyilván ezt a célt szolgálja. Nem hozhatunk szégyent Itáliára. Ebben az évben zömmel jól sültek el az igazolások. A nyári szerzemények tkp. mindannyian beváltak, a téli igazolások közül elsősorban Cassano és Van Bommel. Emanuelsont sajnálom, mert sokkal több van (illetve lenne) benne. Didac Vila viszont fogalmam sincs, mit keres a csapatnál. Zambrotta, Antonini, Janku és még talán Urby is előbb lenne (lett, illetve volt) balbekk, mint ő.
    Bennem folyamatosan kavarognak a nevek, amióta Galliani megpendítette, hogy 25-26 fős keretet tervez. 3 kapus, 6 csatár, 8 védő és 8-9 középpályás? A 3 kapusból Abbiati egyértelmű, a másik kettő passz. 6 csatár: Ibra(?), Pato, Robinho, Beretta(?), Cassano(?), Inzaghi(?), Hulk(?). Védők: Silva, Nesta, Taiwo, Abate, Mexes, Zambrotta, Astori(?), Antonini(?), Oddo?), Socratis(?). Középpályások: itt a legtöbb a kérdőjel. Boateng gyakorlatilag az egyetlen biztos pont. Bizonytalan Seedorf, Gattuso, Ambrosini, Emanuelson, Pirlo, Van Bommel helyzete. Jöhet Fernando, Ganso, Marin… Nagy meló lesz itt nyáron. Ezért lenne jó, ha most már minden idegszállal az erősítésekre tudnánk koncentrálni. Ne húzzuk ezt a dolgot még egy hétig. Rengeteget számíthat egy plusz hét, amit a transzferekre szánhat a vezetőség. A szurkolóknak tök mindegy, hol szerzi meg a csapat a 18. scudettoját.