Boateng a Laziót utasította vissza a Milanért

11

A Milan egyik legjobb nyári igazolása, Kevin-Prince Boateng kiváló teljesítményével hamar a szurkolók kedvencévé vált. A ghánai középpályás a Messaggero nevű napilapnak elismerte, hogy nemcsak a piros-feketék érdeklődtek iránta Olaszországból.

”Csak egy lépésre voltam a Laziótól. Találkoztam Claudio Lotito elnökúrral is, de végül nem fogadtam el az ajánlatukat, és ahogy az eddigi szezonom alakult, nem is bánom a döntésem.”

A Milan már csak egy pontra van a bajnoki cím megszerzésétől, és Boateng pár héttel ezelőtt megígérte, hogy ha ez bekövetkezik, akkor bemutatja Michael Jackson híres moonwalkját. Most az Il Corriere dello Sportnak adott nyilatkozatában újabb vágyáról rántotta le a leplet.

”Csináltathatnék egy új tetoválást a Scudetto, és az Olasz Kupa megnyerésének örömére, azonban az igazi jutalom, aminek sokkal jobban örülnék, az a Milannal kötött szerződés lenne.”Nem sok kell Boateng vágyának beteljesüléséhez, hiszem Galliani már elismerte, hogy mindenben megállapodott a játékos tulajdonjogának másik felét birtokló Genoa vezetőivel, és valószínűleg már csak az aláírás hiányzik a szerződésről.

Az elmúlt időszakban számos hír látott már napvilágot arról, hogy Paulo Henrique Ganso a Milanban folytatja pályafutását, de Boateng nem fél az új érkezőktől, és készen áll a versenyre a csapatba kerülésért.

”Nem tudom, hogy kik fognak érkezni, de én maradok a támadó középpályások között. Ha valaki erre a posztra érkezik, akkor versenyezni fogunk a csapatba kerülésért.”

Végül a 23 éves játékos kitért Michael Essien esetleges klubváltására is.

”Nagyon jó barátok vagyunk. Essien a világ egyik legjobb védekező középpályása. Nagyon szeretnék egy csapatban játszani vele, de ez ügyben meghagyom a döntést a Milan illetékeseinek.”

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Van Bommel, Gattuso, Boateng, Emmanuelson, Ganso, Essien, Poli, Marin középpályás sor nem lenne semmi..

 2. Reméljük nézhetjük Boatenget moonwalk-olni:) Vicces lehet !:D

  Szerintem ha Essien-t megveszzük akkor Gattuso vagy Van bommel lelép. Pirlo szerintem biztos elmegy, és Gattuso-t egy orosz csapat meg akarja venni. Mivel Gattusoért kapnánk pénzt a három játékos között, így szerintem Pirlo és Gattuso elmegy, és akkor Jön essien, és van bommellel hosszabbítunk.

  Ganso, vagy az a német srác jöjjön irányítónak, Cassano és/vagy Robinho lelép, akkor viszont kell legalább 1 normális támadó.
  A védelembe már jön Taiwo bal oldalra, neki a helyettese Zambrotta, belső védők Silva, Nesta, nekik cserének kéne Sakho +még valaki, de ne Mexes, szerintem túl durva védő.. Jobb oldalra Abate jó, és ha kell akkor Zambrotta is játszhat ott.

  Antonini Oddo Bonera Pirlo Ambrosini mehet bárhova, ha jön Essien akkor Gattuso is mehet. Cassano szerintem megy Genovába, Robinho-t meg a Bayern csábírja..

 3. Ez a döntés nem csak neki volt nyereség. nem tudtam hova tenni még szezon előtt a leigazolását. De ma már örülök hogy nálunk játszik, ráadásul meg is vettük.

 4. Hát skacok ha Binho,Pato,Silva idecsábítja Gansot meg Boateng Essient akkor én odáig leszek meg vissza…
  Ami az igazolásokat illeti 🙂
  Ezt a kezdő 11et szívesen látnám jövőre…:
  ——————Abbiati——————–
  –Abate—-Mexés—-T.Silva—-Taiwo–
  —–Esshien–Fernando–Ganso——-
  —————–Boateng——————-
  ———-Pato————-Ibra————-

 5. forzarosseneri: Érdekesen nézne ki Ganso a szűrő poszton, mivel ő irányító. Ha ez lenne a formáció, akkor inkább Boateng játsszon ott. Azonban ha Essien, Fernando és Ganso érkezik, akkor lehetne 4-2-2-2-t játszani. Egy brazil-ghánai duó lenne mindegyik oldalon. Egyébként én kiegyeznék ezekkel a nevekkel a többit pedig rábízhatnánk Allegrire.
  Taiwoval, Essiennel és Boatenggel csak egy gond van. Afrika kupa. A mostani hiányposztok nagy részét afrikaiakkal tömnénk be, de rájuk januárban nem számíthatunk, így erre is gondolni kell.

 6. Dani027 ott játszott emberfeletti teljesítményel az inter ellen See és ő se szűr(t) semmit….
  2 szűrő ilyen védelemel eléglenne…Főleg hogy az egyiket Essiennek hívják…

 7. én mondjuk Gansot fantasistaként játszatnám és nem védekező középpályásként 😀
  a 2 csatár mögött, védekő kp-t pedig Essien, Bommel, Ambro vagy Gatto megoldaná kegyetlenül.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet