Barbara és Pato már vállalják szerelmüket

10

Első ízben vállalták a nyilvánosságot a fiatalok a milánói Scala előtt. Az AC Milan labdarúgója, Pato és Barbara Berlusconi elegánsan vonultak be együtt az operaházba, majd Seedorf éttermében vacsoráztak. Az alábbiakban a bulvarsport.hu cikkét közöljük módosított formában.

Alexandre Pato és Barbara Berlusconi szerelméről eddig csak pletykáltak, de a fiatalok soha nem erősítették meg a bulvárlapok értesüléseit. Egészen mostanáig, a fiatalok ugyanis először mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, méghozzá a milánói Scala előtt. A világhírű operaházban a Turandot című művet nézték meg együtt, és természetesen nagyon elegánsak voltak mindketten az alkalomhoz illően.

Az már korábban kiderült, hogy a labdarúgó minden erejével a bajnoki hajrára akar koncentrálni, éppen ezért elhatározta, hogy 40 napig nem bújik ágyba a lánnyal. úgy látszik, hogy azért nem kell minden közös programról lemondaniuk, és az operalátogatás belefér Pato programjába… És persze az is, hogy egy étteremben zárják az estét. A pár minden lépését lesifotósok kísérték, így az is kiderült, hogy a milánói csapattárs, Clarence Seedorf sushi-éttermébe mentek vacsorázni, mielőtt hazatértek volna. A fotókat ITT láthatod.
10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ezt én sem tudtam hogy See-nek étterme van!
    Gondolom a vacsi után nem igen kellett a főnök lányának és Pato-nak fizetnie!!!!! 😀
    Vagy mindenki pénzből él, és See benyújtotta a számlát Berlupapának??! 😀
    Nem hinném….
    Szegény See, most lehúzták pár száz euróval. (azt nehogy szegény csődbe menjen) 🙂

  2. lényeg h amíg Pato focizik együtt legyenek, mert Barbara magához láncolja majd vagy különben apja kitagadja 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet