Mégis elengedi a Bayern Robbent?

24

A L’Equipe csütörtöki számában arról ír, hogy megváltozott a Bayern vezetőinek véleménye az eddig érinthetetlennek mondott müncheni játékosokról. Karl-Heinz Rummenigge 40 millió euró fejében például elengedné Robbent valamelyik kérőjéhez, mondjuk az AC Milanhoz.


Nem ragaszkodik a világbajnoki ezüstérmes szélsőhöz a Bayern, amelynek jól jönne néhány tízmillió eurós bevétel. Nem titok, hogy Manuel Neuer (Schalke 04) és Arturo Vidal (Bayer Leverkusen) átigazolását készítik elő a bajorok. Robben kész a váltásra, korábban többször is szóvá tette, hogy Van Gaal távozása után ő is kész a váltásra.

Robben tíz meccsen kilenc gólt szerzett visszatérése óta és 2013-ig köti szerződés a bőrnadrágosokhoz, de sem a csapattársaival, sem a vezetőséggel nem felhőtlen a viszonya.A holland igazi indivualista, egyénieskedő játéka régóta szúrta a szemét a Bayern játékosainak, s amikor Thomas Müller ezt a szemére vetette az egyik edzésen, a torkának ugrott. Robbent ráadásul frusztrálja klubja sikertelensége,  a kupacímnek már búcsút intett a Bayern, és a Bundesliga-dobogóra kerülésért, azaz a Bajnokok Ligájáért is foggal körömmel kell harcolnia. A Nürnberg elleni botlás alkalmával el is szakadt a cérna: nem úszta meg piros lap nélkül.

Robben vélhetően a vezetőségnél is elvágta magát nyilatkozataival, például azzal, hogy semmi esetre sem marad azért, hogy az Európa-ligában focizgathasson. A Milan régóta udvarol Robbennek, állítólag a télen érkezett volt müncheni csapatkapitány,  Mark Van Bommel lehet a közvetítő az ügyben. Az persze kizárt, hogy a Milan 40 milliót adjon a hollandért, de egy többszereplős transzfer már könnyen elképzelhető. Korábban jelentek meg olyan német lapértesülések, amelyek Robinho esetleges müncheni jövőjéről szóltak.

24 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Adjuk nekik oddo-t. úgy emlékszem, hogy régen náluk játszott…
  Vagy antoninit, bonerat, pirlot, ambrosinit.. vagy ezekből 2-t, 3-at..

   • miért? a három védő alap h menjen a fenébe, pirlo már csak forogni tud a pályán, ambrosini meg … van jobb helyettük…

    • te szerinted annyiért ideadnák? a 3-4 veterán védőért és középpályásért?
     MELYIK PIZSOMÁDBAN ÁLMODTAD?

  • Szerintem csak akkor mennének bele az üzletbe, ha Jankulovskit is odaadnánk+ Romat a kapuba. Ilyen ajánlatok mellett hülyék lennének visszautasítani. Sőt még ők fizetnének azért, hogy odaadjuk ezeket a játékosokat xDD

 2. én nem adnam robinho, gondoljatok bele, lehet nem tud befejezni, de nem önzö ki futja a belét nincs akkora fizetése mint robbennek és spanja pato silva és most majd ganso is és lehet hogy még neymar is ide téved.. Robben helyett inkabb neymar…Tul sérulékeny robben sajnos, lehet hogy brutál de szerintem összetörnék 3-4 meccsnenként…

 3. hát igen.. robinho mindenképp hasznos a csapatnak.. rengeteget fut, mozog, passzol és gyors, ügyes.. inkább a fent említett emberek közül adjunk oda párat

 4. Ha nem volt kacsa akkor a Bayern 15 millát adna Robinho-ért.Szerintem Robika reálisan 15-20-at ér!Robben kivételes tudású szélső játékos és rettentő gólérzékeny!Sajnos rengeteget sérült és ez nagyon sokat ront az értékén!Robinho tényleg sok helyzetet kihagy de azt nem lehet elvitatni tőle hogy hajt rendesen ,nincs vele se fizikálisan se kondicionálisan gond!Valószínű hogy a mostani négy csatárunk közül (Pippot most nem sorolom ide mert nagyon remélem hogy nálunk fejezi be a pályafutását) egy de lehet hogy kettő menni fog!Én Cassanot engedném a legkönnyebb szívvel.Ok rendbe hogy Olasz de reálisan érte tudnánk kapni olyan 10 körül és akkor ha a fél éves fizetését és az árát vesszük tisztán kerestünk hét millát!Nagyon félek hogy ha Robben jönne akkor többet lenne sérült mint kezdő!

 5. 40 milláért nem kell egy kétségtelenül zseni, de sérülékeny focista, inkább abból a pénzből jöjjön Ganso és a Porto-s Fernando.

 6. Ha Robben érkezése nem zárja ki Ganso,Mexés,Taiwo és még egy középpályás(mondjuk Fernando) érkezését nem bánom jöjjön. Egyéb más esetben nem kell!

 7. Robben egy remek játékos, de három probléma van vele. Sérülékeny, sokat keres, továbbá eléggé önző, nem mondanám kifejezetten csapatjátékosnak.. Ugyanakkor posztján az egyik, ha nem a legjobb. Fantasztikusan technikás és gyors játékos. Lehet érveket mondani mellette és ellene is. Ha azt nézzük, hogy klasszis, akkor természetesen a Milanban jó helye lenne. Azt hiszem, hogy egy próbát megér. Még mindig nagyon fiatal, ezért, ha nem válna be (és ez kiderül 1-2 év alatt), még akkor is tovább tudnánk adni. 40 millióért nem szabad megvenni, az biztos. Én is azt gondolom, hogy ne pl. Ganso, Fernando vagy Hulk rovására vegyük meg. Robinho cserealapnak nem lenne rossz. Ugyanakkor a brazil rengeteget zakatol a meccseken, csak a befejezések nem jönnek neki össze. Van még 5 meccse, hogy valamit kozmetikázzon a mutatóin. Hát, ez sem egy könnyű kérdés. De először a kényes posztokat kellene rendbe tenni. Utána lehet elvégezni a finomhangolást.

 8. 40m-ért úgyse fogjuk leigazolni, sőt szerintem senki!!!
  Hisz a Real-ban volt, Chelsea-ben is, nekik már tuti nem kell vissza!
  Akkor meg ki adna érte annyit?!
  Senki, tehát leviszik majd az árát 20m-ra, és annyiért már jöhet!!! 😀
  Ha meg nem viszik le, akkor marad ott ahol van!!!
  Robinho-t nem fogjuk belevinni az üzlete. (ezt is kizártnak tartom)

 9. Én el tudom képzelni, hogy Robben 20-25 milla körül érkezik Robinho-ért cserébe, őt 15 milla körül beszámolják és Robinho helyett meg jön pl: Hulk.
  És ilyenkor szokott még olyan kedvezmény is lenni olyanoknak, mint Galliani, hogy akkor kedvezőbb áron eladják nekünk pl: Contentót vagy valakit ha akarunk. 😀
  És így mindenki jól járna. De ez csak példa.(a számokat hasraütés szerűen adtam meg)

 10. Hat nem tudom,de szerintem Robben nem Milan stilusu jatekos,es a vedelmunket meg a kozeppalyat kell erositsuk a nyaron.Legyen meg elore Mexes,Taiwo,Ganso esetleg Fernando,Poli es majd utana gondolkozzon a kopasz Robbenen!

 11. Én azért irtam, mert Snejdert elvitte a Merda előtte Luciot a Bayerntől vették Robben a Bayernbe ment és hát…. tudjuk a Ganso ügyet. Tovább nem kell folytatnom asszem.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet