2022. december 05., hétfő

Ibrát három meccsre tiltották el, a klub fellebbez

-

Az olasz liga fegyelmi bizottsága három mérkőzésre tiltotta el az AC Milan svéd csatárát, Zlatan Ibrahimovicot.

A támadót a Fiorentina ellen 2-1-re megnyert találkozó 86. percében szövegelés miatt állította ki Morganti játékvezető.

A Milan fellebbez az ítélet ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

29 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Nevetséges, hogy minenki úgy tesz, mintha Ibrahimovic egy szent lenne, és az a szemét bíró lenne mindennek az oka. Ti tényleg beveszitek ezt a “motyogott csak magában dumát”. Ibrahimovic minden csak nem “nagy bajnok”, ahogy olyan aranyosan szoktak egymásról megemlékezni a Milán családban. Az nem egy bajnok, aki a bajnokság döntő szakszában sorozatosan szarban hagyja a csapatot. Ilyen emberre akkor se lehet és szabad bazírozni, ha egyébként tud focizni. Mikor engedett meg ilyet magának Ronaldó vagy Messi ? Pedig ők is jómozgású fiúk. Úgy elzavarnám ezt a őt, hogy a lába se érje a földet !

   • Ronaldo pl folyamatosan hisztizik és szövegel, csapkod meg hasonlók…csak őt nem tiltják el, mert ő túl nagy név ahhoz, meg hát a Real Madird futbalistája. Nagyon rég nem láttam olyat, hogy Real v Barca játékost eltiltottak volna, de Rooney detto ugyanez, velemlyik meccsen tarkónvert valakit…eredmény= ki sem állították.
    Vannak játékosok akikre szeretnek utazni a bírók.

   • hehe… én meg téged kergetnélek el ….. :-))))))))))))))))))))
    Még hogy CRonaldo! Ember ébredj már fel! CRonaldo egy kis hisztis pics@! Nála nagyobb beképzeltebb bőgő masinát még nem látott a focivilág!
    és mit szólsz Gattusóhoz a Tottenham ellen??? Szereted Gattusót? Csak mert amit ő tett az 10x rosszabb volt, mint amit most Ibra.. mert ő meccs közben a pályán kivül próbálta ökölharccal eldönteni a privát vitát! Őt is eliltották, ergo sz@rban hagyta a csapatot.
    Minden játékos szidja a bírókat! vagy jogosan, vagy jogtalanul de szidja! Ami most Ibra csinált nem érdemelt pirosat! lehet hogy mégse magát becsmérelte hanem a bírót, akkor se a piros lap lett volna a büntetése összevetve a Fio állandó reklamálásával szemben! Ki se másztak a bíró pofájából és egyáltalán nem szép szavakkal illették, Gilardino el is lökte ……
    Ez itt az igazságtalanság! Hogy Ibra aki oda se ment a biróhoz, nem is orditott felé… halkan magában elmotyogta amit el akart motyogni és kész. Erre piros lap. Érted? Látod már hogy miért védjük Ibrát????

    • Nézd Peterman ! Én sose láttam még Ronaldót bárkit hasba vágni, bárkinek utánarúgni lehetőleg nyak magasságban, ahogy Ibra szokta. S hogy valaki mindezt a csapat legnehezebb, legfontosabb időszakában teszi az megbocsáthatatlna az én szememben. Egyébként Gattusó se nőtt a szememben azért a cirkuszért, amit csinált. Én azokkal értek egyet, hogy bár bajnokságban Ibrának sok gólt is köszönhettünk, meg kell szokni és tudomásul kell venni, hogy tud lenni egy jó Milán Ibra nélkül is a meglévő játékosokkal is, ne szokjanak hozzá, hogy felrúgjuk a labdát Ibárnak és amíg ő megtarja a többiek felvonszolják magukat a támadáshoz. Legyen teljes csapat oda-vissza futás mindenki támad midenki védekezik foci, ahogy ma szokás. Ide kiszámítható játékosok kellenek egyenletes teljesítménnyel és jó szellemiséggel, akik nem dumálnak se a saját csapattársnak (ez se divat már ezer éve a pályákon ha megfigyeled) se a bírónak amikor éppen visszatér egy hasbavágás miatti – egyébként mérsékelt – büntetéséből.

     • Carcassi – nekem se imponál ha a játékosaink igy viselkednek a pályán. Gattuso botrányos viselkedése, Flamini favágó becsúszásai, Ibra gyomorba vágása…. de ugyanugy nem tetszett amikor a VB-n Zinedine Zidane, akit mindannyian szeretünk és tisztelünk, kos módjára lefejelte Materazzit. Ezek olyan dolgok, amilyeneket nem szokhattunk meg a csapatunknál. mert ilyen a Milan-nál egyszerűen nem létezett. Új játékosok új korszak. Én Ibra mostani eltiltásáért vagyok felháborodva. Nem tudom láttad-e a meccset. De youtube-on is kikeresheted a jelenetet, mikor megkapta a pirosat. Abszolút a bíróra még csak nem is nézett… nem orditott… senki körülötte még csak nem is volt. Elveszitette a labdát és ideges volt. Hogy kit átkozott éppen nem lehet biztosan tudni, de tény hogy nem mászott bele a bíró képébe és nem is orditott. magában motyogott valamit. Mindegy kire. ha ezért piros lap járt… akkor a másik oldalon min. 3 játékost ki kellett volna állitani. Érted miről beszélek? Kettős mérce. Igazságtalanság. ha az egyik oldalt megbüntetjük gondolkodás és latolgatás nélkül X dolog elkövetéséért, akkor bizony a másik oldalt is ugyanúgy kellene büntetni ugyanazon X dolog elkövetéséért. De ez nem igy történt, szóval joggal vagyunk felháborodva a bírói döntések ellen. Ráadásul a bírók nagyon sok hibát követtek el a meccsen. A büntetés nekik is kijárna.
      Na de különben leigazoltuk Olasz focivilág legnagyobb botrányhősét Cassano-t. Én szeretem a játékát, szimpatikus gyerek, de ettől még tudom, hogy egy időzitett bomba. Bármikor kitörhet.
      Leigazoltuk v. Bommelt is, aki botrányairól volt hires és bizony a bemutatkozó meccsén be is gyűjtötte a pirosat. Azóta jól viselkedik, de nála is csak idő kérdése mikor szakad el a cérna….
      Ráadásul itt most mindenki CRonaldo és Balotelli lázban ég. Szerintetek ők mire ideérnek megváltoznak???
      A régi MILAN elegáns volt. Tiszteletet parancsolt. Se felesleges szabálytalankodások, sem pedig idióta értelmetlen reklamációk…… Az igazolásaink megváltoztatták a csapatunk mentalitását. Ez tény.
      De vissza térve Ibra mostani eltiltására…. Igazságtalan. Csak ennyit tudok róla mondani.

 1. Sokat köszönhetünk Ibranak eddig, és senki nem mondhatja, hogy csak hátráltatja a csapatot. Most kicsit gyengébb formában van, és ezért feszült is, de így is voltak szép és hasznos megmozdulása. Szerintem a kiállítás jogtalan volt, és remélem sikeresen fellebezünk

 2. Hihetetlen semmit nem mondott Ibra és ezért kiálították már a kiállitás is egy vicc volt és most 3 meccs ahh menjenek a faszb@ egyébként nekem is volt egy hasonló esetem semmit nem mondtam és kiálított a bíró káromkodás miatt és akkor még nem is motyogtam!:D

 3. Ha a bíró következetes lett volna, akkor az egész Fiorentinát kiállította volna reklamálás miatt. Nem szokásom szentnek beállítani Ibrát, mert mint ember nagyon utálom, de ebben az esetben nem követett el súlyos kihágást. Kíváncsi lennék, hogy ki fizetett Ibra büntetéséért, mert nem lehetnek ennyire hülyék a fegyelmi bizottságban.

 4. Na most itt az utolsó fordulókban be kell bizonyítania Cassano-nak,hogy semmi szükség a sasorrúra!!
  Nagyon szorítok neki,hogy lövöldözze a gólokat,és akkor év végén el tudunk búcsúzni Ibrától. 🙂
  Én sose kedveltem, mikor az Interbe volt akkor is utáltam!
  Adjuk nekik vissza, cseréljük el Eto’o-ra! 🙂 1000szer jobb játékos!

 5. rooney azért kapott 3-at mert a kamerába káromkodott.. nos ez picit miafasz? nem kicsit sokkal enyhébb!
  magába mormog valamit azt senki se hallja!
  az a disznófejű a kamerába mondta hangosan jól hallhatóan ibra meg csak motyogott..
  végül is egy súlycsoportú a két dolog.. grat a bizottságnak akik eldöntötték..
  moratti majd utalja a pénzt! basszák meg.. gyökerek

 6. Szerintem mérsékelni fogják a büntetést. De tuti olyat mondott amit nem kellett volna, én nem hiszek már a mesékben. Nézzétek a jó oldalát. 🙂

  1, legalább nem lesz veszekedés a pályán. jobb hangulatban jobb a foci, több a rúgott gól.
  2, szellemileg lesz idő kipihennie magát és átgondolni a dolgokat.
  3, visszajön az önbizalma Patonak, Robinhonak és Cassanonak is.

 7. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az előttünk álló 3 meccset olyan csapatok ellen játszunk hogy egyszerűen kötelező megnyerni Ibra nélkül is.
  + elvileg Pirlo és Ambro is csatlakozhat végre, ha minden jól megy Pippo is. Egyszerűen nem lehet gond hogy ismét eltiltották, mert papíron jóval esélyesebbek vagyunk azokon a meccseken amikor Ibra nem lesz.

 8. Őszintén, én picit meglepődtem a büntetésen: 3 mérkőzés… Furcsa! Pár hete Rooney, most meg Ibra… Egyik se érdemelt eltiltást!!!!
  Fellebezés után lesz belőle 2 forduló!
  Öröm az ürömben, hogy legalább tetszetősebb futballt fogunk játszani, több góllal, előle Pato, Robinho/Cassano kezdővel, Inzaghival a kispadon! Szép lesz!!!

 9. hali.én láttam a meccset és megnéztem a youtube-on is a felvételt Ibráról, és szerintem pontosan a partjelző felé mondta a “Vaffanculo puttana madre” mondatot.Na én milán drukker vagyok,de ha ezt nekem mondja,én lehet hogy a zászlóval verem agyon ott a helyszínen.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS