Djokovic ereiben is piros-fekete vér csörgedezik

16

Az idén szenzációs formában játszó, Ausztráliában, Dubajban, Indian Wellsben, valamint Miamiban is diadalmaskodó szerb Novak Djokovic a Gazzetta TV-nek adott nyilatkozatában beszélt a Milanhoz, és a focihoz fűződő érzelmeiről.

”Hatalmas Mlian-drukker vagyok, és mindig az is maradok. A tenisz után a foci a kedvenc sportágam. Édesapám profi futballista volt, és otthon mindig nagy érdeklődéssel néztük a Milan mérkőzéseit.”

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Régebben halottam róla hogy Milanos de hogy ekkora fan azt nem!!! Idén meglesz neki minden tenisz torna úgy mint a Milanak minden itáliai kupa 🙂 🙂 🙂

  2. Zsíííííírrrr vagy Peterman, pont ezt akartam írni. 🙂 Mindenkivel szóba hozzák a Milant de Galliani tagad és ködösít. Még jó, hogy mi tudjuk mi áll a színfalak mögött. 😀

  3. Királyság! Ja és egyébként CR és Kakával kapcsolatban csak ennyi:” Cristiano Ronaldo után a labdarúgócsapat másik nyári sztárigazolásának, Kakának a kivásárlási árát is egymilliárd euróban határozta meg a Real Madrid. A klub szerint azért van szükség a csillagászati összegre, hogy elkerüljék az arab olajmágnások esetleges érdeklődését.” KACSA!!!!!!!!

  4. Ha tenisz, nekem Nalbandian (manapság már egyre kevésbé, mert eléggé fakó sajnos) és Tsonga a kedvenceim, de tetszik, hogy van egy fanatikus Milan rajongó a menők között, szóval hajrá Djoko!

  5. HATALMAS PIROS PONT NEKI!Mostantól neki is szorítok egy picit,ugy mint Nadal-nak + Federer-nek,mindhárman nagyon szimpik nekem,habár én Boris Becker óta nem tudok szorítani igazán egy teniszezőnek sem.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet