Tottenham-Milan: a hivatalos kezdőcsapatok

11

TOTTENHAM: Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Lennon, Sandro, Modric, Pienaar, Van Der Vaart, Crouch.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Flamini, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic, Pato.

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szerintem a lehető legerősebb összeállítás. Seedorf? ha nem megy neki lehozzuk ennyi de az oriási rutin mellette szól

 2. talán a lehető legjobb, nálam Zambrotta kezdett volna mondjuk és akkor Abate feljebb léphetett volna és See pad, de úgy tűnik még nincs olyan állapotba, hogy kezdjen.
  A pad elég sovány onnan nem sok ember lesz, aki esetleg lökést adhatna később, de sebaj!
  Forza Milan! mutassátok meg a favágó angol népségnek!

 3. személy szerint én jobban örülök annak, hogy nem antonini hanem janku kezd:) ha most is úgy játszik mint az elmúlt meccseken akk simán jó:) és hát ilyen nevekkel elől illene csinálni valamit:)

 4. Ezzel a kezdővel helyt kell állnunk, sokkal bíztatóbb mint az első összecsapáson. Remélem, hogy meglesz a továbbjutás, ha nem akkor pedig tisztességes játékkal és nagy csata mellett essünk ki.
  Forza Milaaan!!!!

 5. Totthemen 1-2 Milan :DDD

  30.Van Der Vart
  56.Ibra
  88.Ibra

  Eszt igy eltudom képzelni .:D és igy is lessz!!!

  Hajrá Milan!!!!!!!!

 6. Hát ez gyalázatos összeállítás. Seedorfon ment el az első meccs is, hiába a második félidőben kaptuk a gólt, klasszisokkal jobban játszottunk akkor pedig See nem volt már a pályán, nem akasztotta meg a támadásokat. Nincs csatár cserénk, nevetséges! Abbiati-Abate-Nesta, Yepes-Zambrotta-T.Silva,Flamini, Merkel-Boateng-Ibra, Robhino, Csereként Pato, Strasser, és Jankuloski jutna szóhoz.

 7. Hagyjuk már ezt a Seedorf-on ment el a meccs. Ugyanúgy a többi játékos is a csapat tagja és ők is ugyanúgy benne vannak a vereségekbe és a győzelmekben. Könnyű mindig ugyanazt ajátékost megtalálni, amikor más hibázik akkor persze senki nem szól semmit.
  Személy szerint nekem tetszik ez a támadószellemű felállás.
  Forza Milan!!!

 8. Sziasztok Ibra vagyok! 😀
  Ma odateszem magam a BL-ben is!

  FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Sziasztok, Robinho vagyok! Sikerült 1000%-os helyzetben luftot rúgnom. Bocsika, legalább koncentrálhatunk az olasz kupára és a Serie A-ra!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet