Egyesületi buli: borkostolós juve-verés

3

Jól sikerült az AC Milan Szurkolói Egyesület borkostolóval egybekötött farsangi bulija.

Március 5-én este mintegy 50-60 vendég előtt Dénes Tamás futballszakíró, több nagysikerű könyv szerzője tartott előadást a Milan történelméről, legnagyobb egyéniségeiről. A csaknem egy órás előadás után kérdéseket tehettünk fel a vendégnek. Nem meglepő módon a legtöbben arra voltak kiváncsiak, hogy milyen esélyeket lát a Milan-szurkoló újságíró a csapat előtt. A válaszból kiderült, hogy bár a Milan sorsolása sokkal nehezebbnek tűnik az Interénél, de ezúttal reálisnak tűnik az esély a scudetto megszerzésére. Dénes Tamás ugyanakkor hangsúlyozta: a Milan jelenlegi kerete még nem alkalmas egy kiugróan nagy nemzetközi siker elérésére. Ehhez – szerinte – további erősítésekre lenne szükség.A vendég nem jött zavarba, amikor a jelenlévők egy tréfás játékra kérték fel. Azt a feladatot kapta ugyanis, hogy 75 millió euró elméleti költéssel kell BL-esélyessé tennie a Milant a nyáron. Dénes Tamás habozás nélkül az udinei Sanchez nevét említette, mint akit elsőként vásárolna meg Galliani helyében. Elhangzott még Ganso és Lahm neve is és némiképp meglepő módon  az újságíró szerint a kapusposzton is jelentős erősítést kellene végrehajtani.

A jó hangulatú, borozgatással egybekötött beszélgetés az egyesületi torta felszeletelésével  ért véget, majd közösen megtekintettük a Juventus elleni bajnoki mérkőzést. A szünetben kisorsoltuk a farsangi tombola díjait. A fődíjat, a házigazda BonVin borkereskedés fantasztikus borkollekcióját ,Valerossa nyerte meg.

Talán a tombola, talán az elfogyasztott 25-30 liter bor, talán a Milan második félideji játéka tette, mindenesetre a folytatás sokkal hangosabbra sikeredett, mint az első 3 óra. Közösen kiszurkoltuk a Milan győzelmét a rangadón, hogy ki-ki jó szájízzel folytathassa a borozgatást, vagy indulhasson haza.

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak az est vendéglátóinak, a BonVin Borkereskedés tulajdonosainak, dolgozóinak.

Az estről Omen kiváló hangulatú fotóit ITT tekintheted meg.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az olasz turném miatt ugyan nem voltam ott az egyesületi rendezvényen, de
    hálás köszönetemet fejezem ki Szalonak, hogy “odavarázsolta” barátját, a
    jeles író és sportújságírót Dénes Tamást. Nagyon Örülök, hogy ilyen jól sikerült
    a rendezvény!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet