2022. december 05., hétfő

Inzaghi elszántan készül a visszatérésre

-

A Milan világbajnok támadója, Filippo Inzaghi hosszú ideje sérüléssel bajlódik, de elszántan készül a visszatérésre.

„Hosszú pályafutás áll már mögöttem a legmagasabb szinten, és sokszor szenvedtem olyan sérülést, ami miatt majdnem abba kellett hagynom a futballt. Sosem adtam fel, még a legnehezebb pillanatokban sem. ilyen volt a novemberi térdsérülésem is.” – mesélt érzéseiről a játékos a fifa.com oldalon


„A titkom a szenvedély és szerelem az iránt, amit csinálok. Szerencsésnek érzem magam, mert lehetőséget kaptam, hogy azzal foglalkozzak, amit a legjobban imádok, a labdarúgással. És ha ez nem lenne elég, még azt is elmondhatom, hogy a Milan tagjaként csodás trófeákat nyerhettem meg és részese lehettem hatalmas sikereknek.”

A kérdésre, hogy milyen eséllyel szállhat harcba a kezdőcsapatba kerülésért visszatérése után, így felelt:

„Erre csak annyit tudok mondani, hogy a sérülésem utáni napon az egész csapat eljött, hogy meglátogasson engem Milanellóban. El kell mondja, nagyom megható volt és elérzékenyültem. Nem hiszem, hogy a visszatérésem problémát okozna a csapatban. Sőt, szerintem ezzel csak a variációs lehetőségeink nőnek támadásban. Szeretnék valami extrát adni ennek a klubnak és úgy vélem, képes leszek erre. Ha bármi gondot éreznék ezzel kapcsolatban, nem itt játszanék.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Az nagyon komoly lenne!!! 😉
   100 % ,hogy a gólörömét egész Európában hetekig mutogatnák.Mostanában ugyan nincs gond a gólörömeinkkel,de a legszenvedélyesebb mégiscsak Pippo és neki tényleg legfőbb vágya,hogy fontos gólt szerezzen a színeinkben.Arról nem beszélve,hogy mennyi örömet szerezne vele nekünk és megkoronázhatná a saját pályafutását is.
   FORZA MILAN!!!

 1. Alig hiszem hogy visszatérjen ő a LEGJOBB Milan csatár.Játszhat itt akárki de a legjobban egy Pippo gólnak örülök.A fontos gólokat rendre ő adjta.Nagy kedvenc a mt.mgólöröme határtalan a szíve,lelkesedérrse csak Gattuso-hoz fogható.Végignéznék még ebben a szezonban 5-6 Pippo féle gólörömöt.
  Aki előttem írt mindenkivel egyetértek. FORZA MILAN!! FORZA PIPPO!!
  TIFOSI ROSSONERI

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS