Galliani kinyitott egy ajtót Kakának

8

Ahogy arról már korábbi cikkünkben is írtunk, Kaká esetleges visszatérése tartja lázban az olasz médiát és a szurkolókat. A játékos édesapjának feltűnése a Milan mérkőzésén indította el a pletykákat és találgatásokat, melyekre Gallianinak is reagálnia kellett.


A milánói csapatnál rendkívül elégedettek a nyári és a januári igazolásokkal. A vezetőség eltökélt célja, hogy a kiadások csökkentésével – alacsonyabb fizetések – együtt is eredményessé tegyék a Milant. A klub jelenlegi gazdasági helyzetében kétszer is meg kell, hogy gondolja, kit és mennyiért igazol le, illetve mekkora fizetést garantál egy játékosnak. Kaká kapcsán is elsődleges szempont a kereset.

“Ricardinho túl sokat keres Spanyolországban, mivel a spanyol adózási feltételek kedvezőbbek, mint az olaszok.” – nyilatkozta Galliani„Sajnálom, hogy problémái vannak Madridban, de ahhoz, hogy visszatérhessen hozzánk, jelentősen engednie kellene a fizetési igényeiből, sokkal kevesebbet keresne nálunk. Mi jelenleg egynél több Ibrahimovic-szintű fizetést nem engedhetünk meg magunknak.”

Kaká hat sikeres év után hagyta el 2009 nyarán a Milant a Real Madrid kedvéért. Az okokat illetően megoszlanak a vélemények, de az tény, hogy a brazil eddig a Shevchenko-féle pályát járja be. Mint egykori Milan klasszisnak, kívánjuk, hogy a folytatás – akár a Milanban, akár máshol- szebb legyen.

Az általunk korábban feltett kérdésre, mely így hangott:

“Szeretnéd ha Kaká újra a Milanban játszana?”  2075 szavazat érkezett

 • Igen (80%, 1,660 Votes)
 • Nem (15%, 302 Votes)
 • Mindegy (5%, 113 Votes)8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Érdekes, hogy ezzel nagyjából egyidőben Ibra ügynöke közölte: a svéd támadó nem biztos, hogy a Milanban fejezi be a karrierjét. ahogy mondta: egy évet még marad, de utána nem garantálom.

  • pfff…. hát én ezt akkor most nem értem. Ibra egyfolytában azt nyilatkozza… legalábbis amióta hozzánk igazolt, hogy a MIlan lesz az utolsó klubja és 33 évesen visszavonul… Lehet nincs megelégedve a pénzzel, a Milan pedig nem hajlandó többet adni?
   Kaká pedig csak akkor jöhetne ha becserélné a nagy fizetést játéklehetőségre a Milannál…habár az sincs garantálva… mert sok mindenkivel meg kellene küzdenie hogy a kezdőbe jusson……

 2. Amikor elment, úgy éreztem, nincs tovább Milan. Azt kívántam akkor, ne legyen sikeres se a Real, se ő. Ma már nem foglalkozom ezzel, sőt sajnálom, hogy ennyire megtorpant. Ez is bizonyítja, a Milan egy különleges hely, más csapatért felcserélni egy kedvencnek nem érdemes. Seva mikor visszajött Ancelottitól nem kapta meg a kellő időt, lehetőséget, ha türelmes lett volna vele edzője (mint Allegri ősszel Gattusoval!) sikeresebb lehetett volna, mert focizni nem felejtett el, az alázata meg meg volt hozzá, azaz, ha Kaká visszajönne, erősebbek lennénk, csak adjanak neki is időt. De középpályára kellene még az a Ganso-gyerek, akit még játszani nem láttam, de bízom a megfigyelőkben.

 3. Most majd kiderül,hogy mennyire volt szívügye a Milan.Mert azért itt sem éhezne,az biztos.De reménykedem,hogy visszajön.

  • Erről én is ezt gondolom!!Most meg látjuk menyire szereti ő a Milánt-t és hogy mennyire fontos neki a pénz ill.a foci iránti alázat!!Bár szerintem ebben apuci is dönt majd, mint mikkor elment!!Imádom és jöjjön vissza!!

 4. Ovobacsi hozzászólásával egyet értek…… Én is kb összetörtem mikor Kaká elment…. És reméltem h hamar visszajön…. sőt remélem is!! Real-ba nem megy neki úgy mint nálunk…. de őszintén… kinek megy? C.Ronaldo sem úgy tolja mint a Manu-ban.. és senki! Kaká ott sem rossz…. de nincs abba a bomba formában mint nálunk volt. Én azt mondom most is beférne… és remélem visszajön!! 1dolgot nem szabad neki tenni.. az pedig az h az angol bajnokságba folytassa…. a másik aminek nem örülnék ha az Interbe menne….. akkor elásná magát nálam is!….. Ricky Gyere Haza!

 5. én remélem hogy nagyívben elkerüli a Milant. Jó volt még itt volt, de annak nincs értelme, hogy 12 hónapbol, 11 ben sérült. És még sztár fizetést is kap mellé… Ez már ugyan az lenne mint Ronaldinho val volt… A neve miatt csak nem szabad visszahozni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet