Balotelli állítólag Gallianival vacsorázott

15

A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint nem volt véletlen, hogy felbukkant az Inter-Genoa meccsen a címvédő korábbi játékosa, Mario Balotelli. A népszerű sportújság szerint a City olasz válogatott játékosa ugyanis állítólag a Milan ügyvezető elnökével, Adriano Gallianival vacsorázott.


A lap elképzelhetőnek tartja, hogy a felek már a júniusi transzferről egyeztettek.

Közben Mano Raiola, a játékos ügynöke a 7 Gold TV hétfői adásában azt mondta, hogy nem ez a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy Balotelli a Milanhoz igazoljon (Gálházi Laci szíves tájékoztatása alapján – a szerk.).Korábban már többször is megírtuk: Balotelli szeretne a Milanban játszani és a csapat vezetői sem tartják elképzelhetetlennek, hogy a gyerekkora óta Milan-szurkoló csatár egyszer a klubhoz kerüljön. Sőt! Korábban a csapat egyik kulcsjátékosa, Zlatan Ibrahimovic is kedvezően nyilatkozott erről a lehetőségről.

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Szerintem nem 3 hónapja játszották az Inter-Genoa meccset, ahol ott volt Balotelli. Az már régóta pletyka, hogy Balotelli és a Milan érdeklődnek egymás után. Ezek a kiváló cikkek azt jelzik, hogy az érdeklődés még most is tart a felekben.

 1. hát jövőre már jó lenne mert akkor lenne 3 fiatal robinho pato balotelli és fasza lenne mert már sokáig nem fognak a toppon lenni egy páran (ibra cassano inzaghi) :/ ugyhogy jó lenne vagy egy előszerződés hogy ha nem is most akkor a jövő nyáron idejöjjön

 2. Kérdés, hogy mikor vacsoráztak együtt? Szombaton késő este a meccs után aligha,
  mivel Galliani elkísérte a csapatot Torinóba, a Juventus elleni mérkőzésre.
  Vasárnap este Adriano Galliani a RAI DUE sport showjának volt a vendége 0.30 ig.
  Balotelli valóban jönne hozzánk és ezen ismét Raiola keresne, de ő még nem tartja
  Balotellit eléggé felkészültnek arra, hogy visszatérjen a Seria A-ba és ott is az
  AC Milanba.
  Balotelli a Stadio Meazza lelátóján nézte végig volt csapatának, az Internek a Genoa
  elleni mérkőzését. Az Inter szurkolói kórusban szidták volt játékosukat a Milanhoz
  fűződő érzelmei miatt.

 3. Hát én azt mondom, ha Ibrahimovic valóban készül elhagyni a csapatot, akkor fog kelleni még egy csatár…. na de nagyon nem szeretném ha elmenne. nekünk pontosan egy ilyen erős testfelépitésű, technikás csatárra van szükségünk. A Balotelli – Pato párost nem látom annyira jó ötletnek.

 4. Nincs szükség rá! Ibra szerintem jól tolja nálunk! Pato Cassano Robinho…. csupa támadó szellemű játékos… nem kell még egy Balotelli is nagy fizetéssel együtt…. GANSO VAGY KAKÁ! vagy hátra Sergio Ramos …..Védelem és közép…. most ezek sokkal fontosabbak! Lássuk be…. egy nagyképű flegma idegbajos játékos ez a Balo…. örüljünk h Ibra nagyjából nyugodt 😀