Gattuso 4 meccses eltiltást kapott

19

Az UEFA 4 európai kupameccsre szóló eltiltással sújtotta Gennaro Gattusót, a Milan középpályását.

A világbajnok játékos a keddi Milan-Tottenham Bajnokok Ligája mérkőzésen került összetűzésbe a vendégek  segédedzőjével,  Joe Jordannel.

Az UEFA indoklása szerint a Milan játékosa sportszerűtlen viselkedésért kapta a büntetést.

Mivel Gattuso sárgalapot is kapott a találkozón így automatikus 1 mérkőzésre szóló eltiltásával együtt összesen 5 találkozót lesz kénytelen kihagyni.Gennaro Gattuso ügynöke úgy véli, a nemzetközi szövetség túlreagálta a dolgot.

„Az UEFA büntetését túl szigorúnak érzem, hiszen Gattuso a mérkőzés után azonnal elnézést kért és megbánta a tettét.” – nyilatkozta Andrea D’Amico a TMW-nek.

„Senki sem beszél arról, hogy a találkozó alatt végig provokálták őt. Egy maffiozó kutyának titulálták, ami elfogadhatatlan és senki sem tesz ellene semmit.”

A Milannak három napja van fellebbezni, de D’Amico kijelentette, hogy a középpályás és a klub elfogadja a döntést.

„Gennaro igazi férfi és tartja a szavát. Azt mondta, hogy nem fog fellebbezni és ez így is lesz.”

A Milan hivatalosan még nem adott ki közleményt a döntéssel kapcsolatban.

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Tehát ezentúl lehet a játékosokat hergelni,és szidalmazni következmények nélkül. Bravo UEFA!!! Ez nagyom fair döntés volt. Ez is jól kivizsgálták…

 2. Nem értek egyet az álláspontoddal! Egyrészt lehet kulturáltan is elküldeni az anyukájukba, másrészt Gattuso amit tett, megérdemli ezt a bűntetést! Én szeretem a játékát, vagyis 6 évvel ezelőtt kimondottan a kedvencem volt Inzaghi, Sheva, és Kaká után, de amit ezen az estén megengedett magának az felháborító, nem méltó a Milan névhez!

  Harmadészt más is olvassa a fórumot, úgyhogy nagyon szépen kérlek, még ha csillagokkal is írtad, mellőzd az ilyen megnyilvánulásokat, mert ez Téged, engem és a többi Milan szurkolót is minősíti egy az oldalra tévedő “látogató” szemében! És ez nem csak Rád, hanem Mindenkire vonatkozik!

  • Ez még rendben is lenne, de ezeknek a jelzőknek az igazságtartalma sajnos 100%.
   Az uefa pikk-pakk lezavart egy kamu fegyelmi vizsgálatot, ez tény.
   Az eltiltás teljesen jogos, ez is tény.
   Az angoloknál a vén “úriembert” is el kellett volna tiltani szintén sportszerűtlen magatartásért szintén tény.
   A lényeg, hogy most kell megmutatni, hogy európában hol is a helye a Milannak?!
   Legalább jobb lesz a szorzó a Milanra, mert a továbbjutás biztos….

 3. primon: Valóban olyan fontos mások véleménye? Valóban másoknak akarunk mi, szurkolók megfelelni? Gattuso büntetése jogos, az tény. Ismerve a körülményeket viszont ezek szerint úgy szidják a játékosokat akár az edzők is, ahogy akarják. Lehet rájuk ocsmányabbnál ocsmányabb dolgot mondani, következmények nélkül. Ez tényleg nem fair. Ja, és tőlem az olvassa a fórumokat, aki akarja. Attól még a szurkolónak ki kell állnia a csapata mellett. Gondolhatnak rólunk, amit akarnak, szerencsére a csapat játéka nem ezen múlik. Ez az én véleményem…

 4. Sorry de egy másik milanos oldalon olvastam hogy gatta ügyvédje elmondta hogy mint mondtak gattának.Nem írnám le ide…És ha igaz amit mondtak akkor tartom az álláspontomat.Jaaaaa és az ufa azt mondta meghalgatja mind a két felet…

 5. Egyetértek Gattuso-val.Mit csinált?SEMMIT! Nem is bántotta őt,inkább összetörhette volna az egészet mindet megverhette volna de még ha legalább megverte volna de semmi és ezért ennyi?UEFA nem sok?Egyáltalán mit keresett az a faszika ott a vonal mellett ha másodedző vagy mi a picsa akkor üljön a kispadon.Azt a nagy faszt kellett volna jól megbüntetni nem Gattusot.

 6. És Cristiano Ronaldo vajon milyen büntetést kapott, amikor ő konkrétan meglökte Guardiolát az el classico-n……..??

  • Tökéletesen igazad van. A közönségnek majdnem mindent szabad, de a kispad környékén tartózkodó vezetőknek már Ácsi!

 7. Hát egykori Rossonerot így még életemben nem gyűlöltem, mint ezt az 5 órai teázó, jobbkormányos, Mary Poppinsos degenerált nyavajást. Lady D forog a mindenki tudja hol!
  Ez az alak, angol létére nem tartja tiszteletben korábbi kenyéradójának a házát és kiprovokál egy ilyet. Aztán látva a büntetés mértékét, még most sem jut eszébe, hogy:
  “húha mi is az a fogalom? … pedig tudom, angol szavak… fuck …. súgjál már Crouch! …. jaaaa, thx, na szóval FAIR PLAY!!! ….”

  Hát vergődjenek reménytelen, partra vetett, pislákoló halként amikor a visszavágón a hazai pályájukat fogja föltörölni a velük a Boateng vezette AC MILAN középpálya! 3 gólos, fölényes AC MILAN győzelem formájában!

 8. Primon:Már neharagudj de mi vagy te,valamiféle szamaritánus szent püspök?Mert kb úgy fejezted ki magad!Én annak a híve vagyok hogy igenis legyen a férfinak vér a pucájában!Meg nehogymáe ellnézést kérjünk ezektől a selejtes angoloktól!kb mint a gipsy-k!

  • Bocsi de szamaritánus nem lehet se szent se püspök!Persze értem én hogy mit próbáltál ezzel kifejezni!Ha már a kifejezésnél tartunk!De ez egy fórum, szerintem primon leírta a véleményét!Nem személyeskedett!:)))))

 9. Nem vagyok sem szerzetes, sem kocsmatöltelék, csak édesanyám megtanított viselkedni, ami úgy látszik egyre ritkább a mai világban!

  Gattuso büntetése jogos! Véleményem ennyi! Én is csapatszinten fociztam, engem is szidott az ellenfél edzője, hol falusi paraszt voltam, hol zsíros nyakú tahó paraszt… A többit inkább nem írnám le, szájára vette édesanyámat is. Mégsem mentem oda hozzá és kezdtem el Vele kakaskodni, elmondtam a bírónak, aki a szövetség felé fordult és eltiltották őt fél évre! Ja?? Valaki meg tudja őrizni hidegvérét, pedig nem olasz világbajnok, hanem megye II-es amatőr labdarúgó? Bocs…
  A Spurs drága másodedzőjét ezen felül eltiltanám 2 évre focipálya mellől!

  Lehet kulturáltan is a csapat mellett kiállni, szurkolni neki!
  Köszönöm, hogy reagáltatok, legalább látom milyen emberek írnak ide…
  Lehet erre is válaszolni, nem fog érdekelni, legfeljebb jót nevetek az egészen! Ciao!

  Forza Milan!

 10. Jordan undorítóan viselkedett,Gatta sportszerűtlenül!Tények Rino picit nyakonragatta majd meccs végén picit oda bólíntott!Gondolom nem azért mert azt mondta neki hogy milyen klafa a pittbullos nike reklámod!Mi a bizonyítható???Amit Gattuso csinált azt vette a kamera,amit Jordan mondott azt nem vette semmi!Ennyi büntetést kapott,ezen már nem lehet változtatni!Rino mindig heves természetű gyerek volt.De azt nem lehet mondani rá hogy sunyi vagy alattomos!Hibázott és bocsánatot kért!Az meg hogy kinek mit szólnak be vagy épp hogyan provokálják benne van a fociba ezt egy profi játékosnak tudni kell kezelni!Gatta is szeret oda szólogatni emlékezzünk hogy Beckham hogyan emlékezett rá mikor először futottak össze focipályán!!Én szeretem Rinot amit tett rossz de nem egy olyan ügy mint amikor valaki hátulról nyom pofán valakit!Itt az tette még rosszabbá az én szememben hogy rajta volt a CSK szalag!És ha mi vezetünk 2:0-ra akkor bárki mondhat neki bármit szerintem tudja kezelni!Én azért szeretem őt!FORZA MILAN!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet