2022. november 28., hétfő

Nem fellebbez a klub

-

Az AC Milan közleményben jelentette be, hogy nem kíván fellebbezni Gennaro Gattuso büntetése ellen, mellyel az UEFA 4 mérkőzésre tiltotta el a középpályást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Kiváló “márketing és renomé javító” az alábbi gondolat: „Gennaro igazi férfi és tartja a szavát. Azt mondta, hogy nem fog fellebbezni és ez így is lesz.” – Így is lett! Most hova szarozzon a klub… Azt gondolom furcsa is lett volna könyörögni az UEFA-nak, hogy na legyen már 1 vagy maximum 2 alkalmas eltiltás, egy olyan dolog miatt ami büntetést érdemel. Az hogy 2-3 vagy 4 meccs már oly mindegy, vannak még rájta kívül a keretben. Rino nélkül is meg lehet lepni a Totanhamet egy kis szerencsével no meg gyors játékkal és Pirloval, ha felépül addig a hat hetes rásérüléséből! ( Azért Rinot megnéztem volna Londonban, biztos megpakolta volna még párszor azt a hihetetlenül csúnya Crouchot :P) Forza Milan!

 2. Még szép hogy nem fellebbez! Nincs miért! Szezon végéig is eltilthatták volna. jah, hogy pont addig jön ki… nekem nagy kedvencem volt mindig is Gatta. Csak hogy más dolog a pályán bulldogként viselkedni az ellencsapat ellen, és más egy ember ellen, aki még csak nincs is a pályán. Az hogy Jordan, aki szerintem is csak egy kis gennyláda, mindenfélét ordibált rá, még nem kellett volna hogy Gennaro-nak okot adjon, hogy kimenjen és lökdösse, és próbálja lefejelni a senkiházit! Ezzel a saját csapatát sodorta veszélybe, gondolkodhatott volna… de ő nem bírta cérnával és tessék, kitört a botrány… jogosan.
  Miért mondom ezt???
  A Tottenham szurkolók egy az egyben azért voltak ott hogy 1. a csapatuknak szurkoljanak. 2. hogy mindenféle szaftos dolgokat ordibáljanak az ellenfelük játékosaira.
  De nehogy azt higyjétek hogy ez forditva nem igy van. A Milan drukkerek ugyanugy fikázzák a Tottenham játékosokat, és minden ellenfelünk játékosait. és ez igy is van rendben. De ha már egyszer ez igy van, nem indulhat el Gatta hogy felpofozza, az ordibáló közönséget! nem most kezdte, már hozzá szokhatott volna…. Ráadásul igy hogy a kapitányi karszalag ott viritott rajta, semmi helye nem volt ilyesféle viselkedésnek, főként nem egy nemzetközi meccsen. Ha minden játékos akit az ellen csapat tagjai, edzői, szurkolói stb szidnak a pályán kívülről, kirohanna és hasonlóképpen viselkedne, akkor szépen lassan minden meccsről el lennének tiltva a szurkolók…. mert ezt igy nem lehetne folytatni.
  Imádlak GATTA, de ezt most elb@sztad! nem csak magadnak…. 🙁
  jön a visszavágó…. szidni fogják az összes játékosunkat, beleértve a szüleiket is… menjenek ki a nézőtérre bunyózni?

 3. Most kellett volna megmutatni,hogy a Milán mindenben erősebb a többi klubnál legalább is mentálisan biztosan . Fellebezni kellett volna, mivel Gatta már tett annyit a Milánért, hogy ezt érezhette volna a háttérből. Az eltiltás jogosságát senki sem vonja kétségbe, de ennyi?!
  Hajrá Gatta, Forza Milan!

 4. egyszeru az ok ,h miert nem fellebbeztunk! Gatta O maga kerte,h ne legyen fellebbezes!
  allta a szavat es vallalja a kovetkezmenyeit!
  az mas kerdes,h jogos de tul nagy buntetest kapott!Jordant minimum ennyire el kellett volna tiltani mert gusztustalan volt!
  Forza Milan!Forza Gatta!

 5. még jó hogy nincs fellebbezés . Gattuso elismerte hogy nemszabadott volna így cselekednie , és hozzátette hogy nem fog fellebbezni .. egy ember aki vállalja a tetteinek a következményeit . és akkor ezekután a klubb minek lebbezzen fel ? seg*et csinálnának Rino szájából . ez egyszerű tisztességesség .. ennyi az egész.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS