Pato: Allegri tudja, hogy kell minket motiválni

15

A Milan csatára Alexandre Pato visszautasította, hogy valaha is a városi rivális Interhez igazoljon úgy, ahogy Leonardo tette az elmúlt hetekben.

Pato a Sky Sport Italianak nyilatkozva azt mondta: “Ez egy hivatás, Leonardo meghozta a döntését és nekünk azt tiszteletben kell tartanunk. Mindent meg szeretnék nyerni ebben a mezben és addig itt maradok, amíg a klub bízik bennem. Hogy egyszer csatlakoznék-e az Interhez? Nem. Soha. Csak a Milanban akarok játszani.”
A 21 éves csatár így folytatta: „Az Inter mindig is Inter marad, egy erős csapat, amely tavaly mindent megnyert, amit csak lehetett, de mint már mondtam nekünk csak a saját céljainkra kell összpontosítani. Biztos vagyok benne, hogy nekünk is sikerülni fog.”

Pato ezután edzőjéről Massimiliano Allegriről beszélt, akivel kapcsolatban eleinte sokan pesszimisták voltak: „Az edző megérdemli, hogy a Milannál dolgozzon, mert ő egy remek szakember és mind elégedettek vagyunk az eddigi munkájával. Mindenkivel megérteti magát és mindenkinek segít. Allegri tudja, hogyan kell motiválni a játékosokat, még azokat is, akik korábban már mindent megnyertek. Egységesek vagyunk, nagyon erős a csapatszellem. Érte is nyerni akarunk. Mindent megteszek, amit tőlem kér, ha kell, feláldozom magam a csapat sikeréért.”

Végül természetesen Ronaldinhóról is szólt a fiatal játékos: „Hiányozni fog számunkra a személyisége és a mosolya, nem feledjük el, hogy ő az egyik legjobb játékos a világon. Hazament, hogy bekerülhessen a Selecaoba és remélem, hogy szerepelhetek még együtt vele a brazil válogatottban.”

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Van egy mondat, ami nem tetszik. “… ha kell, feláldozom magam a csapat sikeréért”. Ez a minimum! Nincs ha… Minden esetben a csapat az első. Lehet az illető Pato, Pirlo vagy Boateng. Lényegtelen. Mindenki más csak a csapat után következik. Kivéve Berlusconit meg engem. 🙂

 2. Szimpatikus Pato nyilatkozata, remélem sokáig lesz még a keretünk tagja!! Ganso sztem már nem kell, hiszen itt van Cassano aki majd betölti az irányító szerepét, Balotelli jöhet, de semmiképp sem Pato helyére!!

 3. Kaká is valami hasonlót nyilatkozott, hogy örökké itt marad..pár napra rá eligazolt. Remélem a történelem nem ismétli önmagát..

 4. Kaká most is itt lenne ha nem akart vna segiteni a klubbon!csak azért ment el hogy az adosságunkat kitudjuk fizetni az árábol!
  Am remélem Pató sokáig velünk fog maradni.Legnagyobb”kincsünk”remélem nem adjuk el ien Balloteli fajtákra…

 5. Csatlakoznék Maldini3-hoz. Én is így látom a dolgokat. Patonak nagyon sokat köszönhetünk már most. Még csak 21 éves előtte az egész jövő, és remélem h a jövőt is tényleg a Milan mezébe képzeli el.

 6. Személy szerint nekem Pato a kedvencem, ha egyátalán van ilyen h kedvencet választok. Ha itt marad sokáig, biztos vagyok benne h legendás lesz a neve!

 7. aki a milanból elmegy annak soha nem megy máshol a játék igy járt sevcsenko és kaká is hajrá Milan!!!!!!!!!!!!

 8. Pato nagyon jó, hogy a Milan tagja. Nagyon jó képességű és szellemű játékos. Bűn lenne eladni mert csak a Milan javára van, ezzel a “feláldozom magam a csapatért” mondatával is csak ezt akarta kifejezni, hogy: Milan! (“Mindent meg szeretnék nyerni ebben a mezben és addig itt maradok”)

 9. A milan legnagyobb baklövése lenne Pato eladása!Nem hinném,hogy csatár,vagy pénzügyi gondjaink lennének,jobb lenne a védelem és a középpálya erősítése.(Boatenget azonnal megvenni,hátra Bosingwa-t,és Criscito-t)Kaká nem akart menni,Berlusconi áldozata volt az adósságaink miatt.

 10. Marhára tudja motiválni a csapatot. Tegnapi Lecce – Milan 1-1 meccsen is úgy motiválta őket, hogy olyan tempóba játszottak mint valami nyugdíjas klub vagy mi ha vezettünk volna legalább 2-vel.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet