A Milan csatára Alexandre Pato visszautasította, hogy valaha is a városi rivális Interhez igazoljon úgy, ahogy Leonardo tette az elmúlt hetekben.

Pato a Sky Sport Italianak nyilatkozva azt mondta: “Ez egy hivatás, Leonardo meghozta a döntését és nekünk azt tiszteletben kell tartanunk. Mindent meg szeretnék nyerni ebben a mezben és addig itt maradok, amíg a klub bízik bennem. Hogy egyszer csatlakoznék-e az Interhez? Nem. Soha. Csak a Milanban akarok játszani.”
A 21 éves csatár így folytatta: „Az Inter mindig is Inter marad, egy erős csapat, amely tavaly mindent megnyert, amit csak lehetett, de mint már mondtam nekünk csak a saját céljainkra kell összpontosítani. Biztos vagyok benne, hogy nekünk is sikerülni fog.”

Pato ezután edzőjéről Massimiliano Allegriről beszélt, akivel kapcsolatban eleinte sokan pesszimisták voltak: „Az edző megérdemli, hogy a Milannál dolgozzon, mert ő egy remek szakember és mind elégedettek vagyunk az eddigi munkájával. Mindenkivel megérteti magát és mindenkinek segít. Allegri tudja, hogyan kell motiválni a játékosokat, még azokat is, akik korábban már mindent megnyertek. Egységesek vagyunk, nagyon erős a csapatszellem. Érte is nyerni akarunk. Mindent megteszek, amit tőlem kér, ha kell, feláldozom magam a csapat sikeréért.”

Végül természetesen Ronaldinhóról is szólt a fiatal játékos: „Hiányozni fog számunkra a személyisége és a mosolya, nem feledjük el, hogy ő az egyik legjobb játékos a világon. Hazament, hogy bekerülhessen a Selecaoba és remélem, hogy szerepelhetek még együtt vele a brazil válogatottban.”

15 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Van egy mondat, ami nem tetszik. “… ha kell, feláldozom magam a csapat sikeréért”. Ez a minimum! Nincs ha… Minden esetben a csapat az első. Lehet az illető Pato, Pirlo vagy Boateng. Lényegtelen. Mindenki más csak a csapat után következik. Kivéve Berlusconit meg engem. 🙂

  2. Kaká most is itt lenne ha nem akart vna segiteni a klubbon!csak azért ment el hogy az adosságunkat kitudjuk fizetni az árábol!
    Am remélem Pató sokáig velünk fog maradni.Legnagyobb”kincsünk”remélem nem adjuk el ien Balloteli fajtákra…

  3. Pato nagyon jó, hogy a Milan tagja. Nagyon jó képességű és szellemű játékos. Bűn lenne eladni mert csak a Milan javára van, ezzel a “feláldozom magam a csapatért” mondatával is csak ezt akarta kifejezni, hogy: Milan! (“Mindent meg szeretnék nyerni ebben a mezben és addig itt maradok”)

  4. A milan legnagyobb baklövése lenne Pato eladása!Nem hinném,hogy csatár,vagy pénzügyi gondjaink lennének,jobb lenne a védelem és a középpálya erősítése.(Boatenget azonnal megvenni,hátra Bosingwa-t,és Criscito-t)Kaká nem akart menni,Berlusconi áldozata volt az adósságaink miatt.