Nincs hivatalos ajánlat Criscitóért

5

A Milan nem tett hivatalos ajánlatot idáig Criscitóért – közölte Andrea D’Amico, a labdarúgó ügynöke.

A menedzser egy helyi rádiónak nyilatkozva elmondta: “jelenleg nincs kapcsolat a két klub között ez ügyben, amit az újságok írnak, az csak találgatás.” D’Amico nem tagadta azonban, hogy az elmúlt napokban a két klub vezetője, Galliani és Preziosi találkozott Brazíliában. ” Nem merek jóslásokba bocsátkozni, az átigazolási piac napról napra változik.  az biztos, hogy Criscito jelenleg csak a Genoára koncentrál. Ő a legjobb olasz labdarúgó a saját posztján, ezért magas az ára” – fejezte be rádiónyilatkozatát az ügynök.

Criscito neve azt követően merült fel a Milannal összefüggésben, hogy a rossoneri által kiszemelt portugál válogatott védő, Coentrao állítólag megállapodott a Real Madriddal. A híreszteléseket a Milan eddig semmilyen formában nem kommentálta.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nemtudom elengedné-e a Genoa, nyáron elvesztették Bochettit, most Ranochiát vitte a szomszéd, nem túl sanszos, hogy még egy alap ember eladjanak a védelemből most télen. 10millió felett lenne szerintem, abból kiindulva, hogy a másik két védő is bőven 10 felett ment el. De nagyon jó lenne amúgy!

  2. 12 millió euró a hivatalos ára Criscitonak.
    Bosingwa 20 millió euróba kerülne de mivel szerződés lejárta végéhez közeledik és nem játszik így az ára jelentősen lecsökkent 2 millió euróra…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet