Galliani a védelmet erősítené

8

A Sky Sport 24-nek nyilatkozott a téli transzferpiacról az AC Milan ügyvezető elnöke.

Adriano Galliani elmondta, ha lesz megfelelő játékos a piacon, akkor elsősorban a védelmet szeretné megerősíteni. A klubvezető hozzátette: “Nincs szükségünk támadóra, Inzaghi hamarosan visszatér. Van Bommel? Remek focista, de nekünk nem kell, mert már magas az életkora.”

Galliani beszélt brazíliai útjáról is. Mint mondta, nem kizárólag Ronaldinho ügyében járt Dél-Amerikában, de bővebbet erről nem kívánt elárulni. Az azonban biztos – tette hozzá -, hogy “ebben a szezonban már nincs EU-n kívüli kvótánk”, így csak a nyáron érdemes erre a tervre visszatérni.

A Milan ügyvezető elnöke külön kitért Ruiz esetleges leigazolására is. Azt mondta, hogy ismeri jól a fiatal játékost. A 8 millió eurós ára sem probléma, de egyelőre nem akart neveket mondani. Azt elismerte, hogy elsősorban egy védő és egy középpályás megszerzésén dolgoznak, és megsúgta: nem Ruiz a kiszemelt.Az interjúval egy időben spanyol lapokban az jelent meg, hogy a Real Madrid argentin középhátvédjét 3 európai csapat is kiemelten figyeli. A 24 éves Ezequiel Garay iránt a Milanon kívül az Arsenal és a Schalke is érdeklődik. A spanyol sajtó szerint a védő már januárban távozhat Mourinho csapatától.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Van Bommel? Remek focista, de nekünk nem kell, mert már magas az életkora.”
  Zene füleimnek hogy ezt nyilatkozta:DDDDD
  Középpályát ráér nyáron megerősiteni.Védelem ami katasztrofa…remélem pár játékos távozik ebben a hónapban!Antoninivel kéne kezdeni..:)

 2. Igy van. nem kell van Bommel. Hátvéd kell. De én nem Antonini-n adnék túl. Legalábbis egyelőre. Van egy Jankulovsky-nk a keretben, aki már nincs benne Allegri terveiben, Leonardo terveiben sem volt már…….
  na de nem is kell elmennie senkinek, egy érkező lehet. Garay-nak örülnék.

 3. Jankot tényleg el lehetne adni, utoljára kb fél éve játszott egy picit. Ennek semmi értelme, csak viszi a pénzt és foglalja a helyet az öltözőben. Ezt én is meg tudnám csinálni. 🙂

 4. Garay érkezése is jól jönne láttam párszor játszani és nagyon szimpatikus. Simán beférne ebbe a “védelembe”

 5. Ha igaz, hogy a madrid megállapodott Coentrao-val szerintem el lehetne hozni onnan Marcelo-t ha Criscito-t nem sikerülne.

 6. Szerintem a Középpályára is ráférne egy erős frissítés, és jó, hogy a korosabb játékosokra nem vadászunk (pl Van Bommel), de akkor nem értem, a keretet végigolvasva nem figyelik a játékosok életkorát?…
  A védelemre meg bárhogy is nézzük ráfér az erősítés!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet