Spanyol U21-es válogatott érkezhet

7

A spanyol utánpótlás válogatott középhátvédjére is licitál a Milan. Victor Ruiz Torre a napokban tölti be a 21. születésnapját.

A milannews.it értesülése szerint a Twente csapatához távozó Onyewu helyére érkezhetne a spanyol középhátvéd. A 186 cm magas, 80 kg-os játékos a szakemberek szerint megoldhatná az utóbbi időben kissé lyukasnak tűnő védekezését a csapatnak.  Az Espanyol játékosa ebben a szezonban 18 mérkőzést játszott, közte 13 bajnoki meccset.

A védő után korábban a Manchester City is érdeklődött.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az, hogy a Manchester City is érdeklődött iránta, nem jelent semmit. Szerintem még irántam is érdeklődnének itt Kecskeméten… (De megsúgom, hogy Kecskeméten NINCS olaj, tisztelt sejk úr!)
    Én most már abban is benne lennék, ha igazolnánk egy tolókocsis, süket, színtévesztő pedofilt, csak vegyünk már valakit, a francba már!

  2. Eddig két ember fog érkezni. jaj… azaz már csak egy. Ez a Milan politika, csak akkor jöhet valaki, ha valaki eligazol, vagy eladunk. Eddig csak két játékosunk távozott. Ronaldinho és Onyevu. Ronaldinho helyére érkezett Cassano, szóval már csak Onyevu helyére jöhet valaki. Remélem valaki a védelembe…. ne legyen 18-20 éves, mert azt Allegri be se állitja, nem fogunk hallani róla, egy idő után kölcsönbe adjuk és már sosem tér vissza… na de ne legyen 30 felett se… mert akkor csak 1-2 szezonban számithatunk rá. Paolo Maldini-ből meg nem sok szaladgál az élfoci világában. Szóval jöjjön valami 25 év körüli, aki már tapasztalt, bizonyitott is és még bír is futni. Kiváncsi vagyok ki lesz az….

  3. Szerintem teljesen egyértelmű ki jön télen!Mexes mert szinte ingyen van!Bár a fizetése elég horror,ami csapaton belül nem tudom hogy okoz e feszültséget!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet