Tárgyalás Van Bommelért?

24

A Corriere dello Sport szerint ma találkozhatnak a Milan vezetői és Mino Raiola, hogy előrébb jussanak Mark Van Bommel átigazolásban.

Az 1977-es születésű holland válogatott középpályás szerződése a Bayern München csapatánál a nyáron jár le, de a bajor klub vezetőivel eddig nem sikerült megállapodniuk a folytatásról.  A Milan kedvező helyzetben van (lehet) a tárgyalásokon, hiszen Raiola remek kapcsolatot ápol Gallianiékkal – elsősorban az Ibra-transzfer óta.

Van Bommel érkezése elsősorban azért lenne meglepetés, mert a Milan vezetői a közelmúltban jelezték: egyrészt  fiatalabb játékosok beépítésében látják a követendő utat, másrészt elsősorban a baloldalra keresnek védekező játékost.

[adrotate group=”3″]

24 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem örülnék neki, ha Bommel a Milan mezében focizna. Unszimpatikus focistának tartom, keressenek helyette vmi tehetséges fiatalt, vagy vki mást.

 2. csak őt ne!!kezdmár elkorcsulni a csapat…:/ régen nem ez volt ránk jellemző hogy ien játékosokat veszünk(Y)Remélem kacsa hir!Ha már középpályást akarnak akkor Montolivot vegyük meg.Benne van fantázia nemugy mint ebben a szarházi Bommelben.(elnézést a csunya beszédért csak kicsit ideges lettem)

 3. Nem vettétek észre, hogy nem az a lényeg, hogy milyen korú a játékos vagy, hogy Milan szintű-e, hanem az, hogy azért ne legyen teljesen vak, de a lényeg, hogy LEGKÉSŐBB nyáron lejárjon a szerződése, mer’ akkor biztos óccsó’ vagy ingyér jön. Sorba ilyen nevek röppentek fel, vagy tini brazilok, akikből 10 év múlva talán lesz valaki. Azért bizakodjunk!
  Forza MILAN

 4. Korábban a hollandokkal nem fogtunk mellé. A Van Basten-Gullit-Rijkaard éra után volt pár Kluivert, jelenleg Seedorf (bár ne lenne), majd átutazóban Gelsenkirchen felé Huntelaar, most Van Bommelre vetettünk szemet… Egyre lejjebb? Van Bommelben mi az, ami annyira lenyűgöző? 33 éves, és – mint a vb-döntőn láttuk – a küzdősportok sem állnak tőle távol. De remélhetőleg a futballnál maradnak a srácok, és nem alakul át a Milan valamiféle karateegyesületté. Vannak problémás játékosaink, Robinho, Cassano, Ibra is egész jól beilleszkedik, de Van Bommel mellett nagyítóval sem találnék érveket. Arra tökéletes lenne persze, hogy még tovább lassítsa a középpályánkat…

 5. Van Bommel??? köszönöm nem kérek…. akkor már inkább Van Damme. Ha ő rúg, az legalább stílusos…..

 6. A problémás játékosokról annyit h Binho Dinho nélkül talán nem fog bulizni Cassano 1enlóre boldognak látszik Ibra meg kezd emberként viselkedni, viszont ha idehoznák ezt a favágót akkor lenne ellenfele Ibrának a küzdősportokban csak nehogy Rodney bánja

 7. Na ne szop****tok már. Úgy hiányzik nekünk mint púp hátunkról. Ilyen undorító játékos nem kell ide.

 8. Le se írom a nevét, annyira nem tiszetelem mint játékos. Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban nagy középpályás volt(4-5 éve), de aztán akkora változás történt a lelkében, h a legundorítóbb játékosok között lehet számontartani, És ne gyertek azzal h sok az ilyen játékos a csapatunkban. Ilyen játékos nincs: Ibra egy pöcs, de a világ egyik legjobb csatára, és tudja magáról, és hangoztatja is rendesen,, ennyi. Cassano meg egy men nem értett zseni. Boateng megy egy keményebb fajta legény, sok van ilyen pl az angol bajnokságban(persze ő technikásabb, ezért is játszik itt:). A mostani remek igazolások után romba dőlhet az egész, ha ő a csapat tagja lesz. Rossz leírni:S

 9. Az ilyen embert mint ő, a foci pályák közelébe nem szabadna engedni. Ibrának is nagy “barátja” tudtommal. Maradjon csak Münchenben, jó helye van ott.

 10. acm35 – ugyan már… hol van tele ilyenekkel a csapat. NIncs tele. Ibrahimovic se olyan. Ha igen, akkor Inzaghi is. Egy vércsoport. Egyedül Cassano gyenge pszichikailag. Nála el tudnak durranni a dolgok, de a többieknél még ilyet ne mnagyon lehetett látni. De nem kell besz@rni emberek… rengeteg a kacsa hír…annyi név van már megint a hirekben…lefogadom, hogy egy iolyan játékos jön majd, mert egynek ugye jönnie kell, akiről még nem nagyon cikkeztek a sajtóban. Nyugodt vagyok…. van Bommel nem jön. 😉

 11. 33 éves… a milan így is öregnek számít, erre ilyen járókeretes ürgéket vennének? hát inkább ne… vannak sokkal jobb középpályások..

  • hála ISTENNEK.Amit 1993 óta érzek feladtam.Ilyen emberek nem lehetnek MILAN szurkolók akik tárt karokkal várják!

 12. Ezt nem gondolhatják komolyan!!!
  Hova minek miért?????Lehet hogy a jelenlegi Gatta nincs olyan formában mint ő…
  de azért én nem hasonlítanám össze őket!!!!
  Én is remélem hogy ez csak valami vicc!!!!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet