2022. szeptember 30., péntek

Ronaldinho a Flamengo játékosa!

-

A brazil TOP-klub, a Flamengo hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ronaldinho a Milantól a csapathoz igazolt.

A hivatalos bejelentés szerint Ronaldinhóért 3 millió eurót fizetett a Flamengo, a játékos 130 ezer eurós heti bért fog kapni. A közlemény szerint Dinho bérét egy ismert közlekedési társaság segítségével gazdálkodja ki az egyesület.

A Flamengo elnöke azt mondta: “örömmel jelentem be, hogy Ronaldinho a következő négy évben a mi játékosunk lesz. A tárgyalások során végig keményen dolgoztunk, és a versenyben végül győzni tudtunk. Ettől a pillanattól kezdve Ronaldinhóval összefüggésben már csak többes szám első személyben szabad beszélnünk. Szeretném megköszönni a sikert a jogi osztályunknak, az edzőnknek, Wanderley Luxemburgónak és természetesen a Flamengo rajongóinak, akik minden nap szinte mindenütt erősítettek bennünket a tárgyalások alatt. Ők jelentették a hajtóerejét a munkánknak. Ronaldinho érkezése nem csak egy új játékost jelent a klubnál, hanem hatalmas kihívás minden szakembernek és játékosnak, hogy még jobb legyen.”

Bár a Flamengo üzleti titoknak minősítette a transzfer részleteit, néhány olasz portálon az jelent meg, hogy Gallianiék azért engedtek 5 millió eurót Dinho korábban épp általuk meghatározott vételárából, mert a szerződés tartalmaz egy olyan záradékot, amely szerint a Milannak a következő években minden olyan Flamengo-játékosra elővételi joga lesz, akit le szeretne igazolni. Más források szerint ez azt jelenti, hogy a Milan szabadon vásárolhat a Flamengo keretéből.

Ronaldinho új csapattársai közül Leo Moura és Felipe már gratulált a Twitteren keresztül a bizniszhez.

[adrotate group=”3″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

39 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Azt hiszem a rossoneriblog-on olvastam tegnap, hogy lesz (van?) a szerződésben egy olyan pont, hogy nagyon kedvező áron (ill talán ingyen) hozhatunk tehetséges fiatalokat a Flamengo-tól Dinho odaigazolása fejlben…
  Nem tudom, igaz-e, de a €3m mindenhogy kevés….

  • Ezt nagyon birom,hirtelen mindenkiből matematikus meg bérszámfejtö lett.Szerintem a focival kéne foglalkozni.Azért mert egy okos Tóni elkezdte hogy mennyit spórolunk azzal hogy eladjuk roni80-at .Csak egy dolgot szeretnék elmondani most mindenki dicséri az allegrit meg a vezetőséget csak azt felejtitek el hogy a milan sikereihez kellet a az ellenfelek rossz szereplése is lásd inter juve roma.Ha nem lennétek ilyen vakok akkor látnátok hogy ez a csapat egy fos egyik valamire valo ellenfelünket sem sikerült legyőzni kiv.inter. realmadrid ajax juve stb.A nagy csapatok ellen sorraleégett a milan.Roni eladása a lehetö legrosszabb döntés volt.Még valami amikor elöször felléptem erre az oldalra és a játékosok leirását olvastam valami ilyesmi volt hogy a :barca lejáratta ronaldinhot ,a spanyol szaklapok irták “sokat bulizik a dagi” ilyen és ehhez hasonlo dolgokat irtak ezen az oldalon és hogy ezzel minden kedvét elvették a focitól .A milan most pont ugyenezt csinálta ugyanolyan fos pénzéhes klub mint a barca.Már egyik csapatnak sem szurkolok.ronaldinho forever

     • A véleményemet mondtam el.Eddig sohasem bántottam a milant de ébredjetek fel és ne legyetek kétszinüek most mindenki csak olyanokat ír hogy szélső hátvédeket kellene venni meg hogy allegrivel nagyon jók vagyunk és középpályát kéne erősiteni meg ilyenek.A nagy igazság az hogy ezekhez a “sikerekhez” kellettek az ellenfelek gyenge szereplése is,mert nem ugy jutottunk tovább a bl-ből sem hogy mindenkit halálra vertünk az erösebbektöl kikaptunk vagy döntetlent játszottunk.

   • Hogy mondhatsz ilyet a Csapatunkról, ráadásul a magyar honlapján hogy egy fos?! Minden Milanos nevében mondom, hogy szégyeld magad és gondolkozz el egy kicsit!
    Már nem szurkolsz egyiknek sem? Arról is megvan a véleményem aki két csapatnak szurkol, de ahogy itt egyik fórumtársad aláírásában áll: Csapatot egy életre választ az ember.
    Ilyenek mint Te nem kellenek ide!

    • Ez a divat szurkolás amit csináltok nevetséges.Ha mondjuk pl:Kecskeméti lennél és annak a csapatnak szurkolnál azt megértem esetleg hetente látod a csapatod edzeni ismersz vagy legalább beszélgettél valamelyikel akkor azt mondom hogy szurkolo vagy mert hogy te x évesen ekkora milan szurkolo vagy magyarországon na ez a divat.Kérdezem egy szurkolo mibe szeretbele egy csapatnál? A klubb szineibe,nemzitéségébe,vagy a legendáiba.Én azért szurkolok egy külföldi csapatnak mert zömében vagy teljesen azok a játékosok,edzők alkotják akiket szeretek vagy kedvelek.Ha most milánoban laknál min 20 éve és már a családod is ennek a csapatnak szurkolt és majdnem napi szinten ismered a hireket .Nem ugy hogy itt ezt irták egy másik oldalon meg azt. Akkor azt mondom hogy te tényleg milan szurkolo vagy,de igy ?A másik meg a pénzügy. Te belelátsz berlusconi zsebébe hogy ti itt spóroltok neki hogy ezt meg azt kéne eladni.Ezt mindenki tudja hogy van a kb 22-fős keretbe 14 olyan játékos akit elkéne adni s helyette fiatal tehetségeket, vagy jó játékosokat venni ,csak hogy ez nem fifa manager.HA kicsit értenél a focihoz tudnád ,hogy ugymond itt nem Roni80 volt a leggyengébb láncszem.

    • Azzal hogy ezt irod ezzel is csak őt dicséred mert a focit csapatonként 11 játékos játssza ha roninak nem ment tavaly aki a többi milan játékos nem ér semmit?Mert ezek szerint neki kellet volna egyedül mindent megnyerni nem?Tavalyi év az nem az idei tavaly az inter mindenkit megvert most meg látjuk milyen .Tudtommal a tavalyi évben roni volt a legjobban passzolo játékos a seri a ban,idén meg alig kapott lehetőseget igy nehéz megmutatni nem.AZ utolso meccsén amikor kezdö volt a real ellen az egészcsapat beleértve ronit is nem ért semmit,de nem ibra vagy pirlo seedorf robinhot nem játszatta hanem roni.,Az hogy “roni nemcsinál semmit a pályán” az merész kijelentés mert akkor is csinál alapból 2-3 ember fogja,tehát ilyenkor leköti ezeket az embereket.De ha fociznál ezt biztos tudnád.De ettöl függetlenül elnézést kérek mindenkitöl akit megbántottam.SOK sikert kivánok az AC MILAN-nak .

 2. A 3 milla édeskevés őérte, de mit máskor (pl Borriello transzfer), most sem láthatunk a dolgok mögé.

  Viszont nagyon sok sikert egy újabb aranykort és még nagyon sok élsportolóként eltöltött szezont kívánok neki!! Talán a valaha volt legnagyobb játékos, ezért minden tisztelet az övé. Köszönet mindenért, amit az AC Milan-ért tett!

 3. Nem kell félteni Gallianit. Ez a 3 millió csak úgy jöhetett szóba, hogy valami más is van a szerződésben. Pl. “áron alul” vehetünk majd meg valami tehetséget. Ne lepődjünk meg, ha a közeljövőben megjelenik egy hír, hogy “a Milan érdeklődik a Flamengo tehetséges védője/középpályása, X. Y. iránt”…Sok sikert Dinho! Kívánom neki, hogy visszakerüljön a válogatottba!

 4. Meglepett, hogy Ronaldinho-ért csak 3 millió eurót fizet a Flamingo. Azonban ez is több a semminél mert a nyáron igyen igazolható lett volna. Persze az is lehet, hogy egy Borriello transzfer. Mindegy, sok sikert Ronaldinho, talád meg önmagad és focizz, sok sikert, hozzá.

 5. Szerintem Ronaldinho nélkül is meg lehet a bajnoki arany(szertném), de a Gatusso, Pirlo Ambrosini, Seedorf középpállyások, sajnos már a múlt. a szélső hátvédekkel ( Abate, Antonini) is van egy kis gond. Bonerát nem bántanám szerintem rossz napot fogott ki. ( Bocsi milanosok néhány napja a trapéz felállást írtam elnézést kérek a romboszra gondoltam. Bocs.)

  • Lehet, hogy megint kitiltanak, de lényegtelen. A robusznak négy oldala van. Az ACM amikor játszotta ezt a rombuszt( gyémánt ), Az volt az alap felállás, és a rombusz alján volt egy védekező kp., bal és jobb szélen egy, egy szürő, a rombusz csúcsán meg egy támadó, irányitó kp-s. Miért íram le ezzel a Milannál 4-3-3, nem bíztos, hogy jó formáció, én a 4-3-1-2-t javasolnám, de a javaslatomnál kérem vegyük figyelembe, hogy nem vagyok edző, nem értek hozzá. a rombusznál(gyémánt), 4 védő 3 szürő/védekező és 3 támadó.(..és akkor Gattuso, Pilo, Ambrosini, Seedorf megöregedtek.)

 6. Nagyon tetszett a játéka,mig focizott! Volt idő mikor a védők döltek-borultak,de valami megtört,elszakadt! Mi nem láthatunk bele mi miért volt,biztos komoly oka volt mindennek,h nem játszott! Viszont még igy is azt mondom,h 7-8 ponttal többünk lenne,ha Ő annyi percet lett volna a pályán mint sokak kedvence,az a szerencsétlen anti,alibi focit játszó Seedorf!!!! Abban pedig nagyon igaza van MilanLacinak,h kicsit érdekes,h Európából a kutyának sem kellett!! Ők biztos tudnak olyat,amit mi nem! Egyébként a legnagyobb futballkirályt úgy hivják,hogy: Marco van Basten!!!!!!!!!!!!

 7. A 3 misi télleg kevés, de valszeg megint van vmilyen pont a szerződésbe amivel jól járhatunk. Én annak jobban örültem volna ha a Gremioba megy mert ott van Jonas akit cserébe hozhattunk volna és akkor az irányító/belső kp poszt kipipálva. Na mind1. A Borriello üzlethez visszatérve: Ki tudja h Sensi hogy győzte meg Betuszkolnit arrol az 5m€-ról 😀

 8. Végre meg tudtunk szabadulni a híres Ronaldinhotol. Nagy hiba volt őt leigazolna ha csak nem a reklámbevételekért történt. Nem tudom, miért de még mindig az van bennem, hogy azért hoztuk, mert Kakát így el tudták adni a kopaszék. Egyszóval be volt fogva a szurkolok szája már előre.

 9. Most már tényleg mennie kellett Dinhonak.Tavaly Leo még ki tudott hozni belőle valamit,de így sem nyertünk semmit sem vele.A hozzáállásával volt probléma,nem a képességeivel.Sok szerencsét neki,remélem látunk még szép dolgokat tőle.
  Ha meg az a záradék igaz,akkor pacsi Gallianinak.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS