Merkel marad

5

Nem lesz a Parmáé a közeljövőben a Milan 18 éves játékosa, Alexander Merkel. A középpályással összefüggésben korábban olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Parma örömmel látná őt – még kölcsönjátékosként is – a soraiban.

A német játékos képviselője, Oscar Damiani a Milannews.it szerint határozottan cáfolta a pármai híresztelést és megerősítette, hogy Merkel a Milanban marad, ahol nagyon jól érzi magát.

Alexander Merkel január 6-án, az év első bajnoki fordulójában kezdőként lépett pályára a Milan középpályáján. Játéka a szakírók és a szurkolók többsége szerint nem okozott csalódást.

[adrotate group=”3″]5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szimpatikus játékos. Jól lát a pályán és elég gyors. Igazából a passzain kellene még javítania, meg az 1-1-ben feljavulnia. Két éven belül stabil kezdő lehet, ha nem adjuk kölcsön addigra.

  2. Egyet értek, muszáj fiatalítani még mindig. Teljesen el van öregedve a középpályánk, nincs már bennük a lelkes feltörekvő fiatal focista megfelelni akarási vágya. Se Seedorf-ban, se Gattuso-ban, se pedig Pirlo-ban.
    Igen jól olvasod, én Pirlot is maximum a csere pad közelébe engedném vagy eladnám és igazolnék egy futni is tudó igazi irányítót.

  3. Szerintem is jól játszott múlt csütörtökön, az ilyet meg kell tartani, talán ő a jövő… Paloschiért is kár.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet