Beckham Spurs-mezben tér vissza a San Siróba

6

A Los Angeles Galaxyban szereplő angol játékos szinte biztos, hogy Londonba, a Tottenhamhez, gyerekkori csapatához igazol. A 115-szörös angol válogatott középpályás kölcsönjátékosként érkezhet a londoni alakulathoz.

“Még zajlanak a tárgyalások az ügyben, de nagyon jó esély van a megállapodásra” – nyilatkozta pénteken a Tottenham trénere. Harry Redknapp hozzátette: már csak azon vitatkoznak a felek, hogy meddig is szóljon a kölcsönadás, az anyagi részletekkel nincs gond.

A középpályás az elmúlt két télen az olasz AC Milanban töltötte a tavaszi idényt, tavaly azonban pórul járt: Achilles-ín-szakadással tért vissza az Egyesült Államokba.

[adrotate group=”3″]Ha Beckham – aki 12 éves koráig éppen a Tottenhamben nevelkedett, mielőtt a Manchester Unitedhez igazolt volna – visszatér a Premier League-be, nagyjából március elejéig láthatják őt újra a szigetországban, ugyanis az amerikai bajnokságban március 16-án lép pályára először a Galaxy.

Amennyiben létrejön az üzlet, Beckham éppen a Manchester United ellen, január 16-án mutatkozhatna be “átmeneti” csapatában, ráadásul a Bajnokok Ligájában (február 15. és március 9.) az AC Milan a Hotspur nyolcaddöntős ellenfele.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Becks az igazi sportember! Respect, hogy még 35 évesen is európai élvonalban tölti az amcsi holtszezont! Szerintem nagy tapsot fog kapni, ha pályára lép a San Siroban!

  2. Én az Ő helyében már nyugdijas lennék! Élvezném a napot,a tengert valahol a Karib-tenger közelében!! Mit erölködik már?! Az Ő ideje is lejárt már!!! Nagy focista volt,de VÉGE van már neki is,mint Rinonak,Ambronak,Pirlonak! Az idióta Seedorfot már meg sem emlitem,arra sem érdemes!

  3. Hát nem vagyok összehasonlítási alap de én bokaficam és szalagszakadás után is még mindíg nyomom. Úgy megyek fel a pályára mint egy idióta, magamra tekerek vagy 20 méter fáslit. De hát ez van, nem tudom abbahagyni.
    Szerintem ők is így vannak ezzel. Lejárt az idejük de ki szereti bevallani magának, hogy kiöregedett. Kevesen vannak akik idejében önszántukból befejezik.

  4. Biztos nagy tapsot fog kapni, ennek ellenére nem tartok attól, hogy veszélyes lesz ránk nézve, tavaly se volt már olyan jó nálunk… ennek ellenére respect neki!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet