Onyewu: irány a Twente!

7

Úgy tűnik lezárultak Oguchi Onyewu milánói napjai.Az amerikai válogatott védője 2009 nyarán érkezett a csapathoz, októberben egy válogatott mérkőzésen súlyosan megsérült a térde, így gyakorlatilag a teljes idényt ki kellett hagynia. Onyewu szerződése eredetileg 2012. június 30-ig szólt, de 2010 nyarán arra kérte a vezetőket, hogy ezt további egy évvel hosszabbítsák meg. A hosszabbítás ellenére ahogy Leonardónál, úgy Allegrinél sem sikerült a korábban a belga bajnokság All Star csapatába is beválasztott védőnek a Milan kezdőjének közelébe férkőznie.

Az amerikai védő pályafutásában most kedvező fordulat állt be, miután a holland bajnokságban vitézkedő Twente csapata kölcsön vette az 1982-es születésű játékost. A holland klubnak a nyáron lehetősége lesz végleg megvásárolni az 56-szoros válogatottat. A tabella második helyén álló holland csapat belga edzője,Michel Preud’homme korábban már trenírozta a washingtoni születésű Oguchialu Chijioke Onyewut.

[adrotate group=”3″]

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. ha nem játszik, jobb is, ha pénzt csinálnak belőle, amíg lehet. Vajon mennyi lehet a piaci értéke? 5-6 milla kb.?

 2. Szerintem sökkal több játéklehetöséget kellett volna neki biztositani. Fiatal gyors , talán jól beilleszkedett volna. Na mindegy.. nagyon kellene egy belsö védö és egy középpályás..

  • maradjunk annyiban, h 28 évesen már nem a fiatalok közé sorolják az embert, a sebessége pedig nem épp túl gyors, de azért nem olyan rossz védő 😉

   • Mexés sem fiatal, mégis mindenki rá volt mozdulva hogy mekkora vétel. Annyival nem nagyobb szám szerintem mint Onyewu.

    • Míg Mexés folyamatosan stabil és magabiztos játékot játszik a Romában, addig Onnyevu lassubb és nem annyira technikás játékos mint a francia. Viszont Mexésnek a düh kirohanásait és a vérmérsékletét lejjebb kéne vennie mert túlzottan elszáll az agya néha a pályán ami nem lenne kifizetődő nekünk. Ott van Nesta akinek sokszor lett volna alkalma kinyitni a száját az őket ért sérelmekért viszont hidegfejjel, türelmesen és a fairplay szellemében láttam mindig játszani.

 3. Mexés sem lesz nagy vétel, majd csak figyeljétek meg. Inkább egy megbízhatóan feltörekvő fiatalt kéne venni aki erős és gyors. Akit hosszú időre be lehet építeni T. Silva mellé [mint élettársak 🙂 ]. Nem pedig ma – holnap 30 éves (rutinosnak tituált, mert az jobban hangzik) embereket.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet