2022. december 03., szombat

Amauri a Milanhoz tart?

-

A Tuttosport szerint elképzelhető, hogy a Juventus kölcsönadja Amaurit a Milan csapatának.

Miután a Juventus gyorsan megtalálta a megsérült Fabio Quagliarella utódját, feleslegessé vált a brazil-olasz csatár, Amauri. A torinóiak ugyanis a napokban leigazolták a Genoa világbajnok támadóját, Luca Tonit. A játékos érkezésével viszont kevesebb játéklehetőséghez jutna Amauri, akit harmatos teljesítménye miatt amúgy is kikezdtek “a zebrák” szurkolói.  Érdekesség, hogy olasz lapértesülések szerint a Genoától érkezett Toni mellett még egy támadót akar igazolni a Juve januárban.

Amauri 68 mérkőzésen 17 gólt szerzett a Juventus színeiben. 2008 május végén érkezett Torinóba 22,8 millió euróért.


[adrotate group=”3″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Minek kéne még egy támadó, én ezt nem tudom megérteni. Szerintem Cassano elég erősítés lenne a tavaszi szezonra a Milannak a támadó szekcióban, de könyörgöm mi van a középpályával?! A középpályára kéne már igazolni valakit mert Seedorf nagyon ki esett már a fogatból és a védelembe kéne most még igazolni mert Középső védőre lenne szerintem még szükség. Kitudja ha bármikor kiesine ismét Thiago Silva vagy Alessandro Nesta akkor nincs egy megbizható középsőnk aki tudná őket helyettesíteni. Most a középpálya és védelem fejlesztése lenne most a célszerű.

  2. Hogyne, azért vettük meg Robinhot meg Ibrahimovicot (meg Cassanot)… KÖZÉPPÁLYA MEG VÉDELEM! Ha 4-5 éve nem tűnt volna fel, itt kellene a vérfrissítés! De lehetőleg nem Papastathopouloshoz hasonló bénákkal. Ennek a görögnek a neve hosszúsága fordítottan arányos a játéktudásával… Amaurit még véletlenül se! Beretta? Ő miért nem jó? Oduamadi sem annyira rossz. Elmúltak azok az idők (pont fél éve), hogy csatárínség volt. Hála a jó égnek.

  3. Jajjjj, hagyjuk márt ezeket az átveréseket. Persze…az elmúlt 1 hétben kb 3-4 csatárt hallottam, hogy a Milanba készül. Vagy mondjuk Zambrotta helyén kívánják játszatni?

    Cassano tökéletes erősítés volt. Technikás és gyors helyzetfelismerő. Lásd: múltkori gyors és pontos passz Stressernek.

    Ennyi.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS