A Blackburn hivatalos ajánlatot tett Dinhóért

8

Az angol Premierliga 12. helyén álló Blackburn Rovers hivatalos ajánlatot tett Ronaldinhóért.

A Sky Sports értesülése szerint az angolok ajánlatában 7,2 millió euro szerepel vételárként. (Mint emlékezetes korábban Adriano Galliani, a Milan elnöke8 millió euróban határozta meg a játékos árát.) A népszerű angol klubot a Venky’s cég 2010-ben vásárolta meg (43 millió font volt a vételár) és Ronaldinho “az első nagy dobásuk lenne”. A Blackburn az angol labdarúgás első indiai érdekeltségű egyesülete.

Anuradha Desai, a cég vezetője a BBC-nek azt mondta, hogy a játékos szívesen játszana a Premierligában. Desai arról is szólt, hogy tettek kísérletet arra is, hogy David Beckham is kölcsönbe a csapathoz érkezzen a Los Angeles Galaxy együttesétől.A dúsgazdag Rao család (a Blackburn mögött álló india cégcsoport tulajdonosai) ajánlatában Ronaldinho 3 évre kötelezné el magát az angol klubhoz. Az első évben 7,6 millió euro lenne az éves bére, a másodikban és a harmadikban 8,5-8,5 millió eurót rakhatna zsebre a Milannál átadólistára tett játékos.  A BBC-nek arra kérdésére, hogy mennyire térül meg ez az üzlet, Desai asszony elárulta: “én még sohase néztem focimeccset élőben, de odahaza Indiában, a tv-ben követtem a világbajnokságot. Jó hallgatóság vagyok, aki hallgat a szakértőire. A szurkolók most bizalmat adtak nekünk és egy kis időt. Mi tiszteljük ezeket a szenvedélyes és őszinte embereket, a klubért érzett rajongásukat. Nem hagyjuk őket cserben.”

Ronaldinho jelenleg szülőhazájában, Brazíliában tartózkodik a Milan hivatalos engedélyével. Menedzsere szerint 3 brazil klub áll sorban a játékosért: a Flamengo, a Palmeiras és a Gremio. Korábban a Gremio vezetői már szinte kész tényként kezelték, hogy Dinho náluk folytatja pályafutását.  Lehet, hogy Brazíliában előre ittak a medve bőrére?8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. nehogy már 7,2 millával kiszúrják a Milan szemét! Mégiscsak egy aranylabdás játékosról van szó, aki még nem is öreg (30 éves)! Én 10 millára taksáltam volna a vezetőség helyében Dinhot.

  2. Csak vigyék már! Blackburn után jó lesz még a mondjuk Nyíregyházán.:) Így kell lezűlleni. Game Over

    • Ez azért durva volt, nagyon durva.
      Egy dolog, hogy épp nincs jó formában vagy nem nyújtja a maximumot, és más dolog alaptalanul alázni…

  3. De mindegy hogy mennyire taksálják Dinho-t mert most úgy se adná meg senki a kiszabott árat érte mert nyáron ingyen megszerezhetik…

  4. Ez nem így működik. Sok más, fontos szempont van. Pl. a Blackburn új tulajdonosának kedveskednie kell a szurkolók felé, hogy ne mondjam, bizonyítania kell. Egy Dinho azért húzónév bárhol, bárkinek. A Gremio, vagy a Flamengo pedig megint más tészta: ott egy hazavitt klasszis óriási tömegeket mozgat(hat) meg, óriási emóciókat vált(hat) ki, s akár busásan behozhatja ezt a nekünk nagy, de egy india, vagy brazil milliárdosnak csekély összeget.

  5. Örülnék ha a Blackburnbe menne. Kíváncsi lennék mit tudna tenni egy olyan ligában ahol sok múlik a futómennyiségen és az állóképességen. Ráadásul jobban lehetne nyomonkövetni a teljesítményét.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet