2022. november 28., hétfő

8 millió euro Ronaldinho kivásárlási ára

-

Az AC Milan nyolcmillió euróban állapította meg brazil támadója, Ronaldinho kivásárlási árát.

„Aki vinni akarja Ronaldinhót, annak nyolcmillió eurót kell fizetnie” – jelentette ki Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke azt követően, hogy találkozott a brazil támadó bátyjával, egyben menedzserével, Roberto de Assisszal.

A 2002-ben világbajnoki címet szerző, 30 éves klasszis szerződése a nyáron jár le a piros-feketéknél, és egyre valószínűbb, hogy a téli átigazolási időszakban távozik a klubtól.

A hírek szerint nevelőegyesülete, a Gremio áll legközelebb ahhoz, hogy megszerezze Ronaldinhót, de a brazil klubnak Galliani közlése miatt le kell tennie arról, hogy ingyen sikerül hazacsábítania a Paris Saint-Germain és a Barcelona korábbi klasszisát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerintem akkor se kéne elpazarolni egy ilyen játékost.Még a legrosszabb formájában is képes olyan passzokat adni,amilyeneket csak kevesen tudnak és ezek a passzok meccseket dönthetnek el.Ráadásul szerintem nincs olyan rossz formában,csupán kevés lehetőséget kap.Ha végig játszana 1-2 meccset simán helyrejönne és ne mondja senki h egy ilyen szintű játékos nem fér be a csapatba.Seedorfot játszatja Allegri,Dinho helyett! Vicc,pedig Dinho még rossz formában is 100x jobb Seedorfnál. Forza Milan!!

  2. Nagyon nagy hiba megválni tőle… 🙁 Amit tud az önmagáért beszél,amikor beáll csereként mindig megszínesíti a játékot,és elég neki egy villanás, és azzal képes eldőnteni meccseket!!!Én nem adtam volna el,hanem több lehetőséget adtam volna neki!Nem akarom bántani se Seedorfot,se Pirlot,de azért egy Ronaldinhot ennyit padon ültetni… Mindegy ez van!Amúgy Boldog új évet kívánok mindenkinek,és a Milannak pedig nagyon sikeres esztendőt!Sziasztok!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS