Újabb próba Kakáért a Realnál?

20

A jól értesült spanyol napilap, az AS szerint újra felvette a kapcsolatot a Milan és a Real Madrid Kaká-ügyében.  A szenzációs hír – amely ismert újságíró személyes blogján jelent meg – ellen szól a Real Madrid edzőjének minapi nyilatkozata, miszerint csapatának a télen egyetlen komoly erősítése lesz, mégpedig Ricardo Kaká, aki hosszú sérülés után végre ismét a madridiak rendelkezésére állhat.

Így tehát egyetlen kérdés marad nekünk Milan-szurkolóknak: vajon Mourinho nyilatkozata a szokásos terelés, avagy ezúttal komolyan számít a Milan történelmének utolsó aranylabdására.  Amennyiben az első feltételezés helyes, akkor Gallianiéknak jó esélyük van a lábadozó klasszist valamilyen úton-módon visszahozni a lombard fővárosba.

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. tudom, hogy racionálisan nem ő a legjobb megoldás, de Neki örülnék a legjobban! szerintem, ha egészséges, nálunk újra formába lendülne, ráadásul pont az ő posztjára kellene igazolnunk

 2. Az nem lenne akármi ha Ricardo visszatérne!Ha egészséges lenne és a régi Kaká játszana az megoldaná a csatárok mögötti gondot!Gyere haza Ricy!!!

 3. Nekem örökké a kedvenc játékosom marad, afféle példaképem még fiatalon mindig azt akartam hogy együtt játszhassak egyszer vele a Milanba, csak rákellett jönnöm, hogy ahhoz kicsit jobban kéne fociznom.
  Kaká gyere vissza!

 4. Ha Ricky visszatér,akkor Ronaldinho sorsa eldőlt. Nem biztos, hogy jó döntés lenne visszahozni Kakát. Sheva sem volt a régi, amikor visszatért.

 5. Ő már soha nem lesz a régi Kaká! Az utolsó évében már nálunk sem fickándozott annyira ha visszaemlékszetek. Plussz még egy ilyen sérülés!

 6. Ja! Arról meg ne is beszéljünk,h egyik nap még “A Milan örökre,innen megyek nyugdijba,stb”….. Másnap pedig bejelentik,h Kaká a Madridé!!! Egy ilyen üzlet hosszú hónapok sora,nem 1 nap! Számomra ez gusztustalan!! Ugyhogy maradjon OTT!!!!

 7. Annyira bírom az ilyen hozzászólásokat, hogy már sosem lesz a régi + hogy a sérülés. Uraim: ad1. a műtéteket nem “kis miskák”csinálják hanem komoly orvosok és gyakran előfordul hogy a műtött láb jobb mint korábban volt.
  ad2.Kaká egy szimbóluma volt a Milannak és engem személy szerint az ő elvesztése kicsit kiábrándított a Milanból. Ő nálam egy Maldini szintű ikonja lehetett volna a csapatnak mind a pályán mind a pályán kívül.
  Valaki írta hogy Nasri jobb lenne. Miért is?Mert fiatalabb?

  Kaka forever

 8. Osztom rickykaka22 véleményét! Nekem Kaká mindig is nagy kedvenc volt, és ha visszajöne a Milanhoz, az már csak hab lenne a tortán. Milánóban van az ő igazi otthona.

  Gyere Haza!!!

 9. Még mindig azt mondom, hogy jobb lenne egy olyan igazolás ami a jövőbe tekint. Kaká pedig már a múlt. Minden szempontból.

 10. acm35! Ha visszakeresed, amit vele kapcsolatban írtam, akkor láthatod, hogy ugyanezen a véleményen vagyok! Köszönjük neki, amit a Milanért tett, de nekem betett a másfél évvel ezelőtti hazudozása. És itt nem arról van szó, amit a Milan csinált. Ment a ködösítés, ami természetes. Gallianitól, de a világ összes vezetőjétől ezt szoktuk meg. Itt kaká a lényeg. Neki tudnia kellett, hogy mi a helyzet. És ha ő egy nappal korábban azt mondta, hogy marad, akkor teljesen egyértelmű, hogy hazudott. 67 millió euroról volt szó, ami akkora pénz, hogy hetekig kell róla tárgyalni – még akkor is, ha az egyik felet Florentino Pereznek hívják…

 11. rickykaka22! Hidd el tesó,én tapasztalatból tudom,h ami egyszer tönkre ment annak annyi!! Pedig engem Dr Abkarovics műtött,ha mond ez a név valamit. És már nem birta a terhelést soha többé!! Tudom,h durva a hasonlat,de attól még igaz!!!!!!

  • Elhiszem, és sajnálom hogy nem bírta a lábad. Kíváncsian várom az első reakciókat. Az én véleményem továbbra is az hogy a játékosok a mai fociban csupán játékszerek ill. árucikkek akiket adnak vesznek különböző okokból. A klubhűség már csak mende-monda (egy két kivételtől eltekintve)

   forza AC

 12. Azt azért ne feledjük el hogy ő nem úgy ment el mint Sheva!Berlusconiék kérték hogy írjon már alá a Realhoz mert az érte kapott pénzből rendezni tudják az anyagi problémájukat!Utána is lenyilatkozta hogy még mindenképp szeretne valamikor a Milanba focizni,mert a Milan a szíve közepe!Szóval nem ilyen dumával ment el hogy a gyerekem meg a feleségem…….Az már más kérdés hogy ilyen sérülésből hogy tud vissza jönni!Azért őneki a legnagyobb értéke az volt ahogy a labdával tudott száguldozni a pályán!!Nagyon jó lenne őt újra piros-feketében látni!!

 13. Nagyon örülnék, ha Kaká visszajönne, pont egy irányítóra lenne szükségünk és persze neki nem lenne gond beilleszkedni 🙂 De, ha mégsem térne vissza akkor is sok sikert kívánok neki!!

 14. Amikor Shevchenko elment Angliába akkor véget is ért a karrierje, visszatérhetett de Ancelotti nem felejtett, lehetőséget gyakorlatilag csak az UEFA Kupában kapott. Kaka helyzete annyiban lenne más hogy már más az edző. Nagyon szeretném ha visszajönne, varázsolt az alatt a hat év alatt amit a Milannál töltött… talán tényleg föláldozták és azért jött Ronaldinho hogy pótolják. Bárhogy legyen is ha visszatér annak nagyon fogok örülni, ha pedig nem akkor sok sikert neki a továbbiakban és bármikor tér vissza ellenfélként a San Siroba fölállva kell megtapsolni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet