Galliani: “Az Ibra-Balotelli duó fergeteges lenne”

6
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke egy mai sajtótájékoztatón beszélt a Manchester City olasz futballistájáról, Mario Balotelliről. A cikket Balogh Dávid barátunk fordította az acmilan.hu számára.

A Milan vezetője elismerte, hogy nem tartja valószínűnek a csatár érkezését Milánóba, mert csak hónapok teltek el Angliába érkezése óta, és Roberto Mancini is ragaszkodik a kezelhetetlen támadóhoz. „Kizártnak tartom, hogy a City eladja Mariót, ugyanis öt évre szól a szerződése, de ha ez mégis bekövetkezik, ott leszünk az első számú kérők között. Egy Ibrahimovic-Balotelli duó fergeteges lenne, és őszintén bízom benne, hogy ez rövid időn belül megvalósul.”
Nemrégiben Ibrahimovic is tett egy kijelentést a 19 éves játékosról, miszerint ő is örülne, ha egy csapatban játszhatnának, mivel nagyszerű labdarúgónak tartja őt.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem kellene azt az aggresszív vadállat játékost a Milan közelébe engedni. Jó helyen van ő Angliában.

  2. Két ilyen fegyelmezetlen játékos egyszerre való szerepeltetése, sokat ártana a csapatnak. Ibra fogadja el a brazil duót maga körül. A közönyössége csapattársaival szemben (a meccs alatt) már sokszor átmegy undorítóba nálam. A Milanra mindig is a CSAPAT volt a jellemző. Egy ilyen szarházi, nagyképű svéd már ne hogy felül írja!
    Forza Milan!

  3. Balotelli végkép nem kell a Milanba!Minek 6 csatár?Mire jó az ilyen rendbontó szellemű játékos?Angliában jó helyen van.Ha az Inter elküldte mert a saját szurkolóinak se tetszett akkor nekünk jó lesz?Nehogy már ilyenekkel legyen tele a csapat! (Szerintem az Ibra-Balotelli duó legfeljebb fergeteges rendbontó,provokatér duó lenne)

  4. Szerintem még vegyük meg Cassanot is Balotelli mellé!!!! Ibra-Balo-Cassa. Milyen gyönyörű csatársorunk lenne!! Ez kéne még a fejünkre! Minen meccset 9-en,10-en fejeznénk be!! Én Weah-t javaslom:)

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet