Rijeka-Milan 2-0.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/12/07/a-milan-2-0-s-vereseggel-zarta-az-el-csoportkoret/' addthis:title='A Milan 2-0-s vereséggel zárta az EL-csoportkörét '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

A Milan 2-0-s vereséggel zárta az EL-csoportkörét

A Milan sima 2-0-s vereséggel zárta idegenben a Rijeka ellen az Európa Liga csoportkörének küzdelmeit.

A piros-feketék biztos csoportelsőként várták a Rijeka elleni meccset, ennek megfelelően Gennaro Gattuso alaposan felforgatta a kezdőcsapatot és több olyan játékosnak adott lehetőséget, akik az elmúlt hónapokban csak elvétve, vagy egyáltalán nem játszottak. Nem kellett sokáig várni az első gólra, ugyanis a 7. percben Puljic szabadrúgásból volt eredményes. A következő találatot a második félidő elején jegyezhettük fel: a 47. percben Kvrzic beadása után Gavranovic lőtt a kapuba és megszerezte csapata második gólját.

Ezt követően a Milannak a nagy labdabirtoklási fölény ellenére nem sikerült szépítenie. Gattuso tehát vereséggel mutatkozott be edzőként a nemzetközi porondon, ráadásul csapata egyszer sem találta el kaput 90 perc alatt.

A milánói együttes csoportelsőként jutott tovább az EL-ben, míg a második helyen az AEK Athén végzett.

RIJEKA – MILAN 2-0

Időpont: 2017.12.07. 19:00
Helyszín: Rujevica Stadion, Rijeka
Játékvezető: Vad István
Gólszerzők: Puljic (7.), Gavranovic (47.)
Sárga lapok: Males ill. André Silva, Antonelli, Locatelli

>> KEZDŐCSAPATOK:

RIJEKA (4-2-3-1): Sluga; Vesovic, Elez, Zuparic, Zuta; Males, Pavicic; Acosty (Puncec 76.), Puljic, Kvrzic (Mavrias 86.); Gavranovic (Crnic 81.).

Cserék: Prskalo, Lepinjica, Santek, Celikovic.

MILAN (3-5-2): Storari; Zapata, Paletta, Romagnoli; Calabria, Zanellato (Abate 74.), Biglia, Locatelli, Antonelli (Forte 80.); A. Silva, Cutrone.

Cserék: A. Donnarumma, Bonucci, Musacchio, Gabbia, Montolivo.

Címkék:

A szerző: norberto012