AEK Athén-Milan 0-0.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/11/02/a-milan-athenban-sem-tudott-betalalni-az-aek-ellen/' addthis:title='A Milan Athénban sem tudott betalálni az AEK ellen '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

A Milan Athénban sem tudott betalálni az AEK ellen

A Milan újra 0-0-s döntetlent játszott a görög élvonalban szereplő AEK Athénnal az Európa Ligában.

A piros-feketék abban a tudatban léphettek pályára Athénban, hogy ha nyernek, a hátralévő két forduló eredményeitől függetlenül továbbjutnak a kieséses szakaszba.

Ehhez képest az olasz csapat gyakorlatilag egy épkézláb támadást nem tudott bemutatni az első félidőben… A fordulást követően támadóbb szellemű gárda érkezett ki és Montolivo lövésénél már csak a jobb oldali kapufa mentette meg a görögöket a góltól, míg nem sokkal később Calhanoglu távoli lövését védte a kapus.
A Milan végül ezen az estén sem tudta bevenni az athéniak kapuját, a végeredmény 0-0 lett.

AEK ATHÉN – MILAN 0-0

Időpont: 2017.11.02. 19:00
Helyszín: Olimpiai Stadion, Athén
Játékvezető: De Sousa
Gólszerzők: -
Sárga lapok: Cosic ill. Musacchio, Locatelli

>> KEZDŐCSAPATOK:

AEK (3-4-1-2): Anestis; Vranjes, Cosic, Bakakis; Galo, Johansson, Simoes, Helder Lopes; Bakasetas (Galanopoulos 66.); Christodoulopoulos (Livaja 60.), Araujo (Giakoumakis 79.).

Cserék: Tsintotas, Vlachomitros, Ajdarevic, Tzanetopoulos.

MILAN (3-4-1-2): G. Donnarumma; Musacchio, Bonucci, Romagnoli; Borini, Locatelli (Kessié 67.), Montolivo, R. Rodriguez; Calhanoglu; André Silva (Kalinic 81.), Cutrone (Suso 46.).

Cserék: Storari, Abate, Zapata, J. Mauri.

A szerző: norberto012